Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KDO JE KRIV ???

KDO JE KRIV ???

Tega, da v Sloveniji primankuje možganov,
so krivi mesarji!

In še navodilo, prijatelji, potem pa res res
grem !

Kako najlaže uničimo nasprotnika? zagrabiti ga je treba za nos in postal bo rdeč od jeze …. potem razglasimo, d aje rdečkar!

Bi radi dobli tiho in mirno službo? Povprašajte na mariborskem letališču!

Vesel sem takrat, ko lahko vzkliknem: “Tristo kosmatih!”, je dejal frizer.

Živalska debata v Ljubljani:
Policaj se reži kot pečen maček.
Pajek naklada moj avto.
Besna sem kot ris!

V pratiki iz leta 1996 sem našla še tale zapis, ob katerem sem se sladko nasmehnila:
Priporočilo
našim trgovcem bi priporočil, da se višejo v glasbeno šolo. Tam bi si lahko vsaj malo razvidili posluh (za kupce).

Ha, in morda naša ljuba država in politiki, ki skušajo prihraniti na edini stvari, ki je tako ali tako ni več v njihovih vrstah (na soli!) bi današnji državici prihranili veliko veliko, če ne bi izajali referendumov kar vsak drugi mesec!

Na, zdaj pa res grem!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe..oki spesnjeno tole..

seveda je človek besen ku ris , ku vid da je oženu osla , pa morm pol lajat ku pes , če čem , da se mal ubranm , ker te opice , ki so zadolžene za red in mir , so ko fjakerski konji tupi i glupi . ( iskreno opravičilo konjem , ki so velik bolj na nivoju , je sam prispodoba )..
Vsak prešč je bolj inteligenten ku pa ker norc duma. Tko :))

Torek je danes . Zunaj veselo sneži ….grem delat snežaka ..

ups……hmmm??

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

bemu :)))))))))))))))))

Marija,tale o glasbi pa sploh ni napačna.
Slovenci smo znan pevski in pivski narod.-ker smo
pivski,smo tudi pevski !?
…zato pa ima Jankovič v svojem centru musko kar glasno,pa
kupci kar po taktu v košare mečejo. Viš ga,viš.

Mariči,hura za tvojo energijo.

Mariči !!!

New Report

Close