Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo je kriv za varanje

kdo je kriv za varanje

ko berem te vaše poste sem se popolnoma zgrozila.. pišete takole …….. mož me je prevaral med nosečnostjo……naveličal se me je po dveh letih…….všeč mu je moja prijateljica……..vara me s sodelavko…..dobila sem ga pri drugi …. mu oprostim prvič, drugič, tretjič……
pa se resnično vprašam, kaj ste pri svojem partnerju sploh iskale, kaj vam je bilo pri njem všeč, saj se vendar ljudje tako zelo spet ne spremenijo, razen, če že v osnovi ne vidiš njegovih napak in misliš da če je zamenjal že 20 partnerk je narobe nekaj s temi ženskami, ne z njim. Verjemi tudi ti ga ne boš spremenila. Takšne osebe ponavadi lažejo vsem in če imaš vsaj malo občutka za ljudi jih prepoznaš.

ja drage moje postale smo enakopravne našim moškim, vendar naše prababice so bile prisiljene v zakon z nekom, ki jim ni bil všeč, današnje ženske pa imate moč izbire, a kaj ko same izberete moške, ki vam počnejo stvari, ki so napisane zgoraj.Zato pamet v roke in ne reševat zakona še z enim otrokom. Če se partner za enega otroka ne zmeni, verjemite da bo razkol z drugim še večji.

Vsaka zveza bi morala biti na preizkušnji vsaj nekaj let, da dodobra spoznamo partnerja, tudi sebe, kako delujemo v zvezi, preden se odločita za dolgoročne načrte, kot je poroka in družina. Glede na to, da ima ženska izbiro, kakšnega moškega bo spustila v svoje življenje, takšne ženske, ki potem pristanejo z napačnimi moškimi, verjetno namenoma spregledujejo napake svojih izbrancev, jih nočejo videti, ker pričakujejo neko filmsko idilo. Tudi moški, ki je imel ogromno žensk, si verjetno ne želi stabilne zveze z eno žensko, ampak ga ta zvleče v zvezo z “ženskimi triki”, kot je namerna zanositev, ker mislijo, da se bo pa potem spremenil (zaradi njih) oz. ga bodo one, če jim bo dano dovolj časa….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res ste postale enakopravne. Tudi na področju varanja.
Zato je več tolerance do varanja.

Ko je ženska zaljubljena, bo dedcu tolerirala marsikaj, tudi varanje. Ko se odljubi, pa jo bo motila tudi napačna barva štumfov in to, kako drži žlico v roki.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Res ste postale enakopravne. Tudi na področju varanja.
Zato je več tolerance do varanja.[/quote]

…nažalost res!
In ko si prevaran, ti varajoči pove, da si kar ti kriv za to, da je on/ona varal/varala. 😉
Najs!
Včasih, ko še niso bile enakopravne, se tudi primitivizem na tej ravni ni tako kazal. Danes pa, hm, udri brigu na veselje in skok sem skok tja!

Kdo kriv?? Nebi vedela, jaz nisem in nebom…

Če se zatakne že pri osnovnošolski slovenščini, potem res verjamem, da ne veš.

Če se zatakne že pri osnovnošolski slovenščini, potem res verjamem, da ne veš.[/quote]

:)))

Kdor ne skače ni Slovenc

Saj se je do zdaj vedno trdilo, da je nekaj narobe s tistim, ki si vedno izbere napačnega partnerja oz. da ta ustreza nekim vzorcem. Torej je v konkretnem primeru tudi z dotičnim nekaj narobe, če je zamenjal 20 partnerk in so bile vse v postelji hlod ali pa se jim ni ljubilo seksat.

Saj se je do zdaj vedno trdilo, da je nekaj narobe s tistim, ki si vedno izbere napačnega partnerja oz. da ta ustreza nekim vzorcem. Torej je v konkretnem primeru tudi z dotičnim nekaj narobe, če je zamenjal 20 partnerk in so bile vse v postelji hlod ali pa se jim ni ljubilo seksat.[/quote]
Res ni za spregledati dejstva, da izbirata ponavadi (vedno) oba, če zanemarimo posilstva, razna stara prepričanja kjer izbirajo starši ipd. Odgovornost za napačno izbiro je vedno deljena, pogosto je nezavedna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je že res, da imamo moč izbire. Nimajo pa vse denarja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ženske zelo dobro veste kdo ima nastavke za varalico in kdo ne. Na žalost svojo intuicijo v večini primerov potlačite in pač mislite da se bo spremenil. Tisti ki vas ne bo prevaral pa vam ni zanimiv, to je pa vpliv feminizacije družbe. Torej kje je rešitev? poslušati lastno intuicijo ki je sigurno prava in spoštovati sebe ter pri tem ne popuščati. Ko te enkrat prevara je konec, ko odpustiš sama sebe razvrednotiš v njegovih očeh

To je že res, da imamo moč izbire. Nimajo pa vse denarja.[/quote]

…in potem jim ne preostane drugega kot to, da si dobijo “resnega partnerja” :-)))

Imaš takšne, ki intuiciji ne sledijo in imaš tiste druge, ki ji ter pri izbiri sklenejo kompromis (kot temu same pravijo) med uporabnostjo in privlačnostjo. Potem pa rado pride do takih zgodbic: http://med.over.net/forum5/read.php?275,10434644

Imaš takšne, ki intuiciji ne sledijo in imaš tiste druge, ki ji ter pri izbiri sklenejo kompromis (kot temu same pravijo) med uporabnostjo in privlačnostjo. Potem pa rado pride do takih zgodbic: http://med.over.net/forum5/read.php?275,10434644%5B/quote%5D

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10437117,10437371#msg-10437371

Teksti slabe kompozicije bodo pokazatelj, kako je pojav razširjen? “Takih zgodb je nešteto na tistem forumu………………”

In?

To je že res, da imamo moč izbire. Nimajo pa vse denarja.[/quote]

…in potem jim ne preostane drugega kot to, da si dobijo “resnega partnerja” :-)))[/quote]

Ne :)) napak razumljeno, ker sem narobe napisala.
Imamo možnost izbire, potem pa nimajo vse denarja, da bi se od te (slabe) izbire ločile.
Tako ja. Tako bo zdaj prav.

Potem jim pa ostane le še:

Seksava le takrat, ko me prosjači in ga ne morem več prenašati in se mu predam iz usmiljenja. ali pa
Priznam, da sem vmes 1x skočila čez plot in Ko mi to reče, me sploh nič ne gane, prav nič se ne sekiram, v bistvu si mislim ti kar pojdi, da boš vsaj meni dal mir in/ali ali naj si še jaz omislim drugega moškega samo za seks in naj z možem furava naprej srečno življenje.

Joj groza.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čist narobe. Večina užitnih bab gre za “metuljčki”. Na to, kakšen ji je metuljčke oz. kemijo naredil, pa same nimajo vpliva.

Ženske si “razumsko” iščejo dedce samo, ko so že totalno obupane. V svojih top letih pa s enič razumsko ne odločajo, ampak pač, tisti, ki jih razpali.

Čist narobe. Večina užitnih bab gre za “metuljčki”. Na to, kakšen ji je metuljčke oz. kemijo naredil, pa same nimajo vpliva.

Ženske si “razumsko” iščejo dedce samo, ko so že totalno obupane. V svojih top letih pa s enič razumsko ne odločajo, ampak pač, tisti, ki jih razpali.[/quote]
Prvo polovico imaš prav, drugo pa moraš še malo obdelat. 🙂 Človek z leti vsaj po večini vse bolj razumsko razmišlja, kar pa sploh ni nujno nekaj slabega, če razum dobro deluje in je celo v skladu z občutji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženska nima vpliva na to, v kakšnega tipa se bo zaljubila. To je odvisno v veliki meri od vzorcev, ki jih je prinesla od doma. In ženske se za zvezo odločajo na podlagi zaljubljenosti. Vsaj večina. Emocije čisto izklopijo šele, ko so že čisto kapitulirale oz. bile večkrat nasrane od “napačnih” tipov.

Ne moreš metati vseh v isti koš, dej si že dopovej to.

Ene in iste stvari na tapeti … Ženske, luzerke, k niso sposobne zase poskrbet ne prej ne pol, tipi pa večno vroča roba al k so mladi al pa ko so stari in polni fedra. Jao, jao …

Kdo je pa to napisal? Pišem pač, da ste ženske dokaj nebogljene glede tega, kateri vam bo naredil metuljčke. Zdaj samo še napišite, da to ni res, da si ve kao žd od zgodnje pubertete dedce strogo pragmatično zbirate. Pragmatizem in rati vklopite šele, če ste pri 40-ih še samske.

Kako si slep s takšnim ozkogledim razmišljanjem. In ne vem zakaj misliš, da vse veš oz. da bi moral vedeti. Nam ženskam ni potrebno razkrivati strategij, razmišljanj itd., da bi se takšni kot si ti bolje počutili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close