Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo je kriv za varanje

kdo je kriv za varanje

samo slabiči/ke in foušljivci/ke se počutijo “varane”

resni, razgledani, ljudje z egom, samozavstjo vedo, da je f.uk fu.k, partnerstvo partnerstvo, ljubljenje ljubljenje … in se zavedajo, da niso (sužnje)lastnikki drugih oseb.
Saj nismo psi, da bi nas ljudje vodili na povodcu

Pa ne vidim niti najmanjšega smisla, da bi random folku razlagala na dolgo in široko kaj, kje, kako, zakaj … Nima smisla, efekta še manj, ker vsi že imate svoj prav in se sploh ne da debatirat ali sprejemat druga mnenja. Ko omeniš visoke standarde, si prestara, da bi lahko izbirala, ko si pa mlada, si pa itak nisi sposobna zbrat drugač, kukr po metuljčkih.

Biti ženska na monu je lose-lose situation kakorkoli obrneš.

To matkič misli, da jaz z ljudmi delam. Ne vem od kod mu ta ideja sicer, ampak okej, bi bilo uporabno za maškare 🙂

ha ha boge revice no..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ha ha boge revice no..[/quote]

No, a vidiš, takoj obrneš na negativo. Zdaj smo pa revice … Pač, ni možnosti, tudi če se v nedogled pregovarjaš. Škoda energije.

Pa naj drugače vprašam – se morda v parih sekundah spomniš treh, ajde dveh tem, kjer se o ženskah lepo govori? Takih, kjer se jih pljuva, se boš bistveno hitreje verjetno.

kako pa ženske forumašice moške forumaše označujejo?…

Buhtlji. Resnico je treba povedat.

Babe stalno klobasajo, da mora biti dec lovec. Tisti, ki da prvo pobudo in podobne klamfe. To je potem seksi in ne vem kaj. Noben lovec se pa ne zadovolji z eno trofejo. Babjelovci so vsi kurbirji. To preprosto logično dejstvo pa babam ne potegne, dokler tisti njihovi jagri ne preidejo domov s tujo šminko na svojih bingljih.

Zeh. Obrni ploščo.

ti pa v tipkanje … tam, kjer te v rit suvajo ☺

Kaj pa vas potem motijo označbe v nasprotni smeri…?

Yap. babe bi imele lovca, ki bo potem postal copatar. To ne obstaja.

Kaj pa vas potem motijo označbe v nasprotni smeri…?[/quote]

Dokler to prihaja iz tvojih ust, ni panike, ker to ni realna slika. Živčen si ob ženskah, na ženskah, z ženskami pa sploh ne sfolgaš. Kako naj te jemljem kot transparentnega? Si pač takšen kot si, koga to sploh zanima.

Čuj, tebe nekam zanima. Zadnje čase tu pa tam kaj napišem, in evo, takoj se mi naslikaš v temi. Zdaj boš še 10-krat ponovila, kako tebe nič ne zanima, če bi s svojimi izjavami mislila resno, bi se končno speljala s foruma in si poiskala dedca po svoji podobi, ne pa da nam, ki te ne zanimamo in ti nas ne, nekaj težiš. Skela naj ti bo za zgled..

Ne skrbi zame, res ne. Sem samo še meglica na forumu. Če že kaj napišem, je to neoziraje na to, kdo piše. Lahko pa se zamisliš, zakaj si vedno tarča kontra argumentov. Ker ti ne gre, a ne…kakopak.

Ne vidim nobenih protiargumentov tukaj, vidim samo neko jezno pihanje dveh forumašic…Še enkrat: NISEM jaz kriv, da si ti samska, nehaj name preslikavat svoje frustracije. babe si boste morale svoje sužnje v živo najt. Nismo vam moški forumaši dolžni ega božat. tebi tvoj ego nagaja do te mere, da me prideš kao provocirat vedno, ko kaj napišem. To je višek tvojega ukvarjanja z nasprotnim spolom. Tiste svoje idealne tipe pa si lahko na tv ogleduješ..

Ah dej no, kaj se zdaj razburjaš. Jst pač pišem, kar pišem. Če se počutiš ogroženega, je to tvoj problem. Kontroliraj svojo jezo, nauči se obvladati čustva, morda ti bo to kdaj prišlo prav, da se boš lahko soočil z ženskami. Glede mojega lajfa…nizko si padel, da pišeš moje liste, o katerih ne veš popolnoma nič. Jst nisem nikoli čutila želje, da bi vsem govorila o sebi. Tako kot recimo ti počneš ves čas. Osveščaš nas, kdo in kaj si, kaj počneš, kakšen je tvoj prejšnji, trenutni in prihodnji status. Umiri se človek.

Te ni sram, da vedno znova teptaš svoje žensko dostojanstvo in se sramotiš s pisanjem meni, ki sem ti že stokrat napisal, da se mi zdiš samo ena zoprna baba? Kje ti je dostojanstvo, da se ukvarjaš z mano in to že več kot leto? Se nič ne ceniš? Ti mogoče prihaja, ko tratiš energijo za neersnega tipa, ki s tabo noče ničesar imet? Ne vidiš, da zgubljaš dragoceni čas, ki bi ga lahko ibvestirala recimo v spoznavanje kakšnega prijaznega fanta? te mogoče razpali, ko te vedno znova takole virtualno “natulim” nazaj? Kolikokrat bom moral še napisat, da se mi zdiš ko podrepna muha, da mi boš dala mir? Se nič ne ceniš, tako malo daš na svoj renome in dobro ime?

Malo osveži, kaj dejansko pomeni beseda dostojanstvo.
Sicer so tebi vse ženske zoprne, od tod tudi naslavljanje z babami. Saj a veš, ko si razkril svojo preteklost, te razumem, da si tak kot si. Za vse res nisi kriv, starši so tisti, ki so ti dali slabo popotnico in zdaj tavaš po svetu, predvsem moškem, ker ženske po tvoje itak nismo za nkamor. Torej je vprašanje tvojega dostojanstva in tvoje časti, kaj počneš sebi in svetu.
Spet te preveč skrbi zame. Da sva si na jasnem…nikoli ne tratim energije, tolele pisanje je zame keks, izpljunem med množico tisočerih pomembnejših opravkov in mi ne predstavlja napora. Ne vem zakaj mi venomer vsiljuješ spoznavanje t.i. copatarjev? A ti res misliš, da mi kaj manjka, da kaj iščem? Ja no, vem da si misliš marsikaj, ampak konkretno zame so tvoje razlage absolutno zgrešene.
Žal danes ni več Markota in podobnih. Pri njih si neumoren. To je tisti gejček, ki tli v tebi in se poistovetiš lahko le z moškimi zapisi in sicer v tolikšni meri, da jim posvečaš pozornost. Zato si danes tako gostobeseden do mene, tega res nisem pričakovala in vlagaš preveč truda, ki pade na brezplodna tla. Pojdi spat, boš naredil koristno delo.

Pa ti si ista kot te smrklje v diskotekah. Bolj jo je.ebeš v glavo, bolj si ji všeč in hoče še. To je to, to je ta nivo. Ej, si ti ziher stara čez 25?

To je tvoj domišljijski svet, ko misliš, verjameš, se prepričuješ, da ženske norijo (norimo) za tabo. Je to neustavljiva želja po sprejetju? Je to tisto, kar te navdihuje, da si še vedno top shit? Si s tem polniš prazne baterije? Naj ti povem, da se vse to dogaja le v tvoji glavi. Nisem smrklja, čeprav si to potihem želiš, a ne. In navsezadnje, mene ne moreš jebuckati v glavo, ker te jst tisočkrat bolj in mi ne sežeš niti do gležnjev. V tem je ves štos. Meni je vseeno, kateri je tvoj nick, lahko si kranjski johnny…pišem, ko mi zapaše in kar mi zapaše. Človek, to ni povezano s tabo osebno.

To je res, vendar ko ženska dozori, ne samo po letih, tudi čustveno, se tudi zaljublja ne več tako na slepo in v napačne. Vse je bolj kvalitetno no, da ne dolgovezim. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je res, vendar ko ženska dozori, ne samo po letih, tudi čustveno, se tudi zaljublja ne več tako na slepo in v napačne. Vse je bolj kvalitetno no, da ne dolgovezim. :)[/quote]

Morda se sploh niti ne zaljublja več, ampak gre bolj za racionalno izbiro undercover :-))

To je res, vendar ko ženska dozori, ne samo po letih, tudi čustveno, se tudi zaljublja ne več tako na slepo in v napačne. Vse je bolj kvalitetno no, da ne dolgovezim. :)[/quote]

Morda se sploh niti ne zaljublja več, ampak gre bolj za racionalno izbiro undercover :-))[/quote]
Ne morda, tudi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razgledan metroseksualec?
Osnova za partnerstvo je zaupanje. Če eden od partnerjev postane zaupanja ne vreden, se to podre. Dejanja, predvsem pri ljudeh, ki ne čutijo partnerja, ki sledijo večinoma lastnim egostičnim vzgibom pa večinoma pripejejo do nezaupanja. Sex in čustva le redki lahko ločijo. Gre pač za ustroj človeške psihe, družbenih pravil, smisla… V tem primeru ni sužnjev in njihovih lastnikov, so pa partnerji, ki si zaupajo, partnerji, ki se delajo, da si zaupajo in partnerji, ki si ne zaupajo. Slednji se po večini ločijo, če le imajo kanček samospoštovanja.
Družbene norme, kjer so reči, ki si jih navedel zgoraj, pomensko ločene, imajo npr. bonobi. Morda v svoji perfidni različici tudi komunizem.
Mislim, da večini ljudi, organiziranih v neko družbo, ne eno ne drugo na dolgi rok ne ustreza. Ali pač?

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close