kdo je kriv za varanje
Kakšno zaupanje neki? Kdor je babam zaupal, je bil vedno revež. Kako boš zaupal bitjem, ki eno govorijo, drugo delajo, tretje mislijo in četrto čutijo?
Nisem vedel, da je fuk politična kategorija. Če izraz omilimo in mu rečemo nategovanje, bi rekel, da je bližje ekonomski, na to pa več daje predvsem kapitalistična stran in ob tem ne morem reči, da se čuti kakšna pretirana ljubezen do množic s strani tistega procenta populacije, ki drži v rokah 90% svetovnega bogastva.
Se pravi, si ti bogat? 🙂
post efekti polne lune so v tej temi ☺
btw: ribica — ko se te bere, si kot kakšna najstnica zatrapana v medijski lik in mu sledi tako, da si njegove slike skriva med perilo ☺
Nisem vedel, da je fuk politična kategorija. Če izraz omilimo in mu rečemo nategovanje, bi rekel, da je bližje
ekonomski, na to pa več daje predvsem kapitalistična stran in ob tem ne morem reči, da se čuti kakšna pretirana ljubezen do množic s strani tistega procenta populacije, ki drži v rokah 90% svetovnega bogastva.[/quote]
Ne govorim o politiki pač pa o ustroju neke družbe, uzancah, splošno veljavnih načeih, vrednotah…
Skratka, svoji k svojim. Jaz pač ne spadam k bonobom, me pa bonobizem pri ljudeh ne moti, dokler se ne dotakne mene in moje družine.
Glede nategovanja – Tito je nategnil nas vse, nato še zahod. Politik pač, balkanski. Če pogledaš kako je bilo nekdaj pri nas ali v vzhodnem bloku boš videl, da sex ni bil tabu tema, prostitucija pa je bila. Videl boš, da je masa ljudi živela le malo čez mejo znosnega, vrhuški pa po privilegijih in ugodnem življenju tudi angleška kraljica ni segala niti do pasu. Če pa si hotel naredit kaj več pa si to lahko naredil le tako, da si šel v tujino…
jst sem živela v prejšnem sistemu, pa sem imela iste vrednote, ki jih imam v tem. Ja pa še to v prejšnem sem živela svobodno, srečno in predvsem varno , v tujino smo šli kadar smo želeli, pa nismo pripadali eni in edini stranki.
ha ha boge revice no..[/quote]
No, a vidiš, takoj obrneš na negativo. Zdaj smo pa revice … Pač, ni možnosti, tudi če se v nedogled pregovarjaš. Škoda energije.
Pa naj drugače vprašam – se morda v parih sekundah spomniš treh, ajde dveh tem, kjer se o ženskah lepo govori? Takih, kjer se jih pljuva, se boš bistveno hitreje verjetno.[/quote]
Zakaj odgovarjaš z vprašanjem?
Saj sem zastavila povsem razumljivo in enostavno vprašanje.
najbplj glupo je, da se udeleženci MŽČ še sebe ne morete varati ☺
Nisem vedel, da je fuk politična kategorija. Če izraz omilimo in mu rečemo nategovanje, bi rekel, da je bližje
ekonomski, na to pa več daje predvsem kapitalistična stran in ob tem ne morem reči, da se čuti kakšna pretirana ljubezen do množic s strani tistega procenta populacije, ki drži v rokah 90% svetovnega bogastva.[/quote]
Ne govorim o politiki pač pa o ustroju neke družbe, uzancah, splošno veljavnih načeih, vrednotah…
Skratka, svoji k svojim. Jaz pač ne spadam k bonobom, me pa bonobizem pri ljudeh ne moti, dokler se ne dotakne mene in moje družine.
Glede nategovanja – Tito je nategnil nas vse, nato še zahod. Politik pač, balkanski. Če pogledaš kako je bilo nekdaj pri nas ali v vzhodnem bloku boš videl, da sex ni bil tabu tema, prostitucija pa je bila. Videl boš, da je masa ljudi živela le malo čez mejo znosnega, vrhuški pa po privilegijih in ugodnem življenju tudi angleška kraljica ni segala niti do pasu. Če pa si hotel naredit kaj več pa si to lahko naredil le tako, da si šel v tujino…[/quote]
hja, če je bilo tako kot praviš, potem ste redki tisti, ki ste ostali brez orgazma in torej nezadovolj(e)ni. Ampak to ni nujno posledica slabega nategovalca , temveč prej frigidnosti nategnjenega.
Še vedno pa je bolje živeti nad mejo znosnega kot pod njo, kar nam je prinesel trenutno aktualni sistem in svoboda po kavbojsko. Sicer pa pojdi raje kar bonobom pravit te pravljice
To je čista resnica. Ampak večina deklet iz normalnih družin zna zelo hitro prebrat moškega pa vendar ne stori ničesar. Seveda da se ženske odločajo na podlagi čustev, metuljčkov, ampak leta izkušenj te naredijo zrelejšo osebo in znaš izbrat.
Ja v vsakem primeru ženska kaj?
Če mož vara je kriva ona, ker se seksu izogiba, ali ni privlačna. Kako hudiča ženska, ki moškemu rodi otroka ali dva ni privlačna?
In isto če ženska vara, vara iz istega razloga, ker doma ne dobi, je spet kriva ona. Ker se ni znala potruditi za njegovo pozorno ali da ga nekako dobi v posteljo.
In v končni fazi je moškim kao dovoljeno. Ženskam ne.
Kr neki.
moj mož je tak, da mu ni nekaj do seksa. Star sele 33 let. Ja boleče je, ko vsako tvojo pobudo zavrne. In potem se rece najdi si enega, da te zadovolji po tvojem okusu…
kaj naj. Naj ga varam z dovoljenjem…
ja sem pomislila, ampak nekako bi, ce in ko spoznam moskega ki mi bo fajn… in vse kar pase zdraven,zapustila moza. Ker nekako mi varanje ne disi. Bila v prejsnji vezi prevarana. Pa vem da boli.
Ceprou pa po drugi strani. Kar ne ves ne boli.
Sploh pa imam njegovo “dovoljenje”.
In zdaj se bo naslo kup ljudi ki mi bo kontriralo. Saj vem … sam pac mislim da sta oba isto kriva.
Če ti njega varaš, valjda ni on kriv za to. Je pa soodgovoren za odnos, ki očitno ni zadovoljiv zate oziroma verjetno kar za oba. Ampak ti imaš izbiro iz tega odnosa oditi ali ostati (in po možnosti varati). Ti izbereš kaj boš, tvoja odgovornost je, če varaš ali ne.
To, da tip pri triintridesetih zgubi voljo in interes do seksa (sploh do svoje zatežene in zakompleksane babe), ni težko zastopit. Pač ni tako šibek karakter, da bi ga lahko zmanipulirala seksualna histerija družbe. Manj razumljivo pa je, da še vedno vztraja v skupnem gospodinjstvu s pripadnico večno nezadovoljnega spola. Ko enkrat začutiš odpor, se ločiš in greš v samsko življenje. To je edina poštena odločitev. Samo eno življenje imaš, in nima smisla, da ga zapraviš z babo.
za “varaje” (wtf je to???) si je kriv vsak sam … kaj pa slabo f.u.ka / nastavlja
Ja, menda ja ni tip kriv, če greš ti skakat s skale in si glavo razbiješ? A si otrok, ki ne ve, v kaj se spušča?
jep — una, ki ni znala / hotela nastavit za f.uk — pol pa goni ego na varanju ☺
Daj ga no srat, kaj izbirajo zrele ženske? Nič, doma so, če so samske. Ali se pa gredo v krizi identitete malo v diskoteke nastavljat mladcem in lovit seks ponudbe. Ali pa so na portalih izmenjujejo sporočila z raznimi čudaki ( kot take jih tudi same označujejo). To je vsa ponudba, ki so je babe deležne kasneje.
Te, ki pesnijo o svojih visokih kriterijih, pa so itak vse samske.
Babe če hočejo met kaj od dedcev, morajo it v diskač, ali pa nekje v družbi ali na portalu copatarja ujet. Druge ni. Tistih njihovih vrhunskih šarmantnih tipov ni nikjer.
Kaj bluziš ti? Jaz sem šarmanten in vrhunski. 😉
Pa dobro, kaj ima to veze. Iz tega izhaja, da to lahko postane vsak, ko najde ta pravo, če že brez nje tega ni zmogel. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.