kdo je najbolj sexy hokejist
pa dobr baba,kwa je s tabo..kadrkol sm jz na netu,tebe ni na messingerju!?
zinla..prevec..ne….:):):) pa sej ves da se jz totalno strinjam,s tabo,kdo je hud….no sam pr enmu se je mau zataknal…ti ze ves *******:)
hehe:) sam za informacijo, moj je pod luka#49:)
Lp,
ja punce nism si mislna da ste tok sramezljive da ne upate povedati konkretnih primerov!!!same besede so vas!!!sm malo razocarana!!!
pa dobr je men tuki pol postou ne pokaze, dj ta forum se more zamenat tole je u kurcu cist 🙂
vem jst da se zatika vem 🙂
ves kwa ne al pa ce bi si usi zrihta messengerja pa bi pool tm debateral mnogo hitrej k kle pa se slikce mamo!
joj **** dogaja mi 🙂
evo konkretna imena, da ne bom sramezljiva, k to definitivno nism (al se pa sam men ti zdi):
no pa pojdimo lepo po vrsti :
sam to slavija se ve 🙂
mladinci,
hm…… Vedlin (huda ass), Sime (tega morm ument :P), snij (hud karaktr), kar (ta je itak bumbar, sam njega tut morm umnt :P) u ja pa se fisher (bwahahahahahaha) aja pa se valda kompolsk (njegova baba mi je zanimiva 😀 😀 😀 😀 :D)
člani:
peruzzi (mmmmm same ass as vedlin), mare kumar….., stipanic (u ja :)), samo ej tut kr solidn (not my age but….), em…čak kdo je se zanimiv, aja adla ( i like him, he’s tall ) em……… čaki peesda tole hm…….ne gre mi glih najbols koga sm se pozabla….em……hehe valda bom se se kksnga spomlna pa napisala!
drgac pa pr olimpiji od clanou je pa definitivno zagar the boi 🙂 mladinci…hm…… benedik….ta mi je u uci padu 🙂
lp
p.s: ja no mal sm se razpisala 🙂 pa luka#49 in lady#49 to ostane med nami pa sterimi stenami 🙂
messengerji so, slikce tut, jst sm za…
no lepo, moj mail je [email protected] tko da…….go 4 it 🙂
black lady se strinjam:)) sam sej ves kje se pr men mau zatakne:) lepo,lepo da si mojga tud omenila, je dons mau brau pa mu ni blo nc jasn!!!!
Ja ja lukc je lustn fant:)
Lp vsem
hehe ej sam ta tvoj nj tut kej napise, jst nism se nobenga njegouga postavidla :))))
evo mene yello-black-lady , pac sploh nism hud kokr vi mislte, pac kaj naj nardim ce mi manjka par kocin na levi nogi, pa ce mam en noht krajsi k tadrug, sam sm pac dobr po srcu. se vm se kej javm iz mojga green kejva
LOOOOOOOOOL:)))
baba pejd se rjs ucit k ne pa da tle cajt zgublas
HEHEHEHEHEHEHEHEHE
HIHIHIHIHI
HAHAHAHAHAHA
luka#49 bwahahahahahahah, pa ne z ucenjem se na forumu, sploh pa taprav se uglasa 😛
ciao!
cudi me da noben hokejist ne sodeluje in posilja svoje slikce, da bi mele zenske mal lazje delo…kdo ve, kaksni obrazki in bodyi se skrivajo pod vso tisto opremo 😉
skrivajo se preputjeni ubrazi in smrdljivi bodiji, haha
jz naj se ucim….a luka!? tole,me je pa kr mau presenetl,da si se tud pr nas mau oglasu…k mamo glih tok fajn temo….:) to da si dobr po srcu pa usi vemo:) enga lupcka*
Mashy, pod opremo usi smrdijo…se k se stusirajo ostane…smrdojla:) drgac pa bodyji so pa vecinoma hudi:):)
mislm da tema ni vonj…
itak se tema sploh ne razbija tko k bi se mogla tko da……….
lp
po tusiranju res ne…
dej, ce ma kdo kake zanimive slikce, nej ne bo prtevec šparoven:)
ne sej ubistvu smo res mau zavil stran od teme, sam a jih je ze slucajno kdo takoj po tekmi povohu…..no..sj jih ni lih treba vohat (da nau kdo mislu,da mam ksn tak fetis:))…sam se zavoha….
slikce bi se pa ksne nasle…sam sj pomoje ti jih je ze jello black lady pokazala…k mave vecinoma iste:)
Jello black lady…kaj sm pa kz slisala za sredo…opa…wish you luck;)
Lp,
lady#49 mja no tak pomojm nou nc s tega sam pustmo to, evo on je tut sexy :))))))
drgac pa se vonja navads….hell no 🙂
lp
dejte punce no mal k pameti pridt k pridete na tekmo in se t m po bandi sliniste pol pa k je konc tekme pa morte svojem jebaču tkoj k pride z igrišča okol vrata obest pa da vam ne prija ta vonj:))))
jah bilo bi super da bi bil kksn od teh jebacou moj :)))))
prvo kot prvo se jz NE slinm od bandi..pa tud takoj k pride z igrisca ga ne naskocm!!!!!!!!!!!!!!naj se clovk umeru zrihta…pol pa pride obesanje…pa se takrat je vonj:)
lp,
jello-bleck lady, muri mi k mas tok doug nick:) ja je model seksi..ja priloznost se je pokazala, zdj pa probi od tega cim vec odnest….ce ne pa ena lepa izkusnja,pa se lepse naklucje:):)pol mi sporoc….:)
jaz vem kdo ma najbolj sexy lišaj na riti???
Te zanima??
Kdo? Samo, da ni ponovno kakšna številka 49 v igri? V tej temi jih je že preveč. ;D
Forum je zaprt za komentiranje.