Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas kdo je najbolj sexy hokejist

kdo je najbolj sexy hokejist

ej jello-black lady, a gremo rajs ritke hokejistov ocenjevat?

mashy,dj ti men povej kako bos rite ocenjevala, ce mas pa ceu kup hudih riti…in mi povej kako bos lohka rekla kera je najhujsa!?

Pa to je sama megla …

kasna megla!?

tkole je ne, jst nm nč rekla razn tega da more bit rita taka da je kj za prjet, une zgolajve so out….morš neki met za prjet 🙂

lp

Pa to je sama megla …

mona ti si megla, a n znaš nč druzga napisat….no ja no sj že nick pove use !

lp

Jello-Black lady (jelo blek lejdi), kku si ti bwga?
umjr se mau, sej vemo d si grda, ku smrt na dopusti.
Ztu se ne pali tle na inlajn forumi.
Izreži si slikce s časopisu in si jih nalimi pu sobi in na čjelu.
Štekš?
…Zwos

Pa to je sama “lublanska” megla …

Odkar režem slikce s časopisja in si jih lepim po sobi in na čelo se počutim mnogo bolje.

Priporočam vsem, še posebej tistim na tem forumu, ki jim možganska megla dela velike preglavice … Jaz osebno nimam več preglavic. Res pomaga!

Če pokličete v naslednje pol ure dobite še polletno naročnino na revijo Mens Health ali Cosmopolitan …

Pokličite zdaj: 090 – 9X09. Cena klica znaša 1.111,11 SIT/min.

ti lohk jst povem da ni grda…glede slikc pa- realnost je vec vredna kot slikce…
gres na hokej pa vids marsikej…in skrbi ni vec!kar na enkrat si ozdravlen vsega hudga;)

pa lepo se mejte, pa radi se mejte, pa soncek pricarajte, pa ta x-e navijite!!!

ti lohk jst povem da ni grda…glede slikc pa- realnost je vec vredna kot slikce…
gres na hokej pa vids marsikej…in skrbi ni vec!kar na enkrat si ozdravlen vsega hudga;)

pa lepo se mejte, pa radi se mejte, pa soncek pricarajte, pa za x-e navijite!!!

anyway whoever u are…zwos…….. kaj naj ti rečm, tak psiho da bi si rezala slikice vn pa še nism no…raj grem na tekmo enkrat in to je to se pošteno nagledam učke spočijm, in to je to….žalostn zate da si zafurstriran pa mislš da so use babe kle gor grde…….

čaki,ne ocenjujemo navijačic, ampak se mi zdi da hokejiste….a ne!? a si funkcionalno nepismen…al ne dojames naslova…kdo je najbl sexy hokejist!?
lp,

Živjo!
Bila sem na turnirju na Taboru in me je ekipa Kengo Kingov izjemno fascinirala. Resnično mi je žal,da jih nisem mogla bolje spoznati, zato prosim, da ce je kaksna punca,ki jih pozna, naj mi jih predstavi. So zelo fejst fantje in tudi njihova igra je tehnično dovršena. Zanima me tudi, če kdo ve kaj je bilo s fantom (Kengo Kings), ki je potreboval zdravniško pomoč.
Lepo se imejte.Jelka

hehehehe jelka …..

lady#49 zdj n vem a jelka misl tvojga a kengota al unga k ga je bok štrafu :PPPP

pozabla sm se poedat, da je zlo simpaticn golman od hervisa 🙂

ne vem, koga jelka misl….no, jelka koga zdej misls…?!sam jello a misls da ve koga je bog štrafnu?! haha, sej res, te kengoti so pa res mau bogi…:) Jelka, a bos prsla na pokal…k bo…baje da enkrat do jeseni!?

lp vesem!

hehehe lady#49 dvomm da ve kdo je bil tak bumbar da ga je bok štrafu :))) prou una velika trska! 🙂 ne smemo bit preveč nesramni 🙂

lp

hehe, zdravnica ze ve koga je štrafnu:):)jah bogi ne….drgac pa lahko povem Jelki, da sta oba k sta rabla pomoc uredu:):)

heheh ja kok si pa to lepo povedala 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close