Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je pa ta pametnjakovička Lana Mikec

Kdo je pa ta pametnjakovička Lana Mikec

Menda ena pametna nakladačica in kao vplivnica.Pripeljala svojega otroka v enega izmed vrtcev v Novem Mestu in v 14- stih dneh spoznala 5 vzgojiteljic.Ki so bile menda vse zanič in nesposobne….In nevredne, da skrbijo za njeno zlato in srebro.Zdaj se zgraža po facebooku….Ja čudno, da otroci iz Novega mesta sploh hodijo v vrtec…Ko je tam vse tako ” zanič”…Bi rekla, da je ravno obratno! Ženska naj da svoje dete v privat varstvo, kjer bodo imeli samo njenega otroka.Pa naj plača 700 evrov na mesec, da bodo gledali samo njenega sončka!

Praznoglavi babji šus. Nič posebnega ali novega.

.nadlani.si/slovenka-udarila-po-vzgojiteljicah-in-povedala-kaj-se-v-resnici-dogaja-za-zaprtimi-vrati/

Pa si preberite.

Nič utemeljenega in konkretnega.Kar nekaj.

No, ampak ima kar prav. Meni se je srce paralo ob uvajanju otroka v vrtec. Nekatere mame si niso mogle privoščiti uvajanja, zato so bili otrocivtam sami. Medtem ko sem tolažila svojega, jih je pristopilo še par takšnih brez mam, so jokali, me gledali in govorili: “mama, ma…ma, mama”. Res je bilo kruto. Vzgojiteljice so jih kar pustile. In to res ni zgled varnega navezovanja. Bi morale biti pa za kaj takega manjše skupine, kar ni izvedljivo….

Kot prvo kaj pomeni vplivnica.

Kot drugo, otroka lahko ima doma v vati.

Škoda, da nimam Fb včasih mi je kar žal, bi pogledala, ko se ona kot mati fotka.

Sin Thorin?

WTF???

Pa taka influenserka. Ona bi morala imeti toliko denarja, da lahko najame varuško na dom za njenega sončka. Aja, nima denarja. In citira nek brezvezni članek, ki ga je dobila na spletu. A je ona slučajno študirala predšolsko vzgojo? Sploh pa ja, ime njenega sončka veliko pove. Ubogi joče že zaradi imena, ki mu ga je dala.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno611, 06.05.2025 ob 20:07

No, ampak ima kar prav. Meni se je srce paralo ob uvajanju otroka v vrtec. Nekatere mame si niso mogle privoščiti uvajanja, zato so bili otrocivtam sami. Medtem ko sem tolažila svojega, jih je pristopilo še par takšnih brez mam, so jokali, me gledali in govorili: “mama, ma…ma, mama”. Res je bilo kruto. Vzgojiteljice so jih kar pustile. In to res ni zgled varnega navezovanja. Bi morale biti pa za kaj takega manjše skupine, kar ni izvedljivo….

Kako si NISO mogle privoščiti uvajanja? Ta je pa debela! Že zdavnaj so vedele, kdaj je uvajanje! In če  ne dobi mama dopusta,  lahko uvaja tudi oče! In seveda, da vsi otroci kličejo: ma- ma! In kaj naj bi po tvoje delale vzgojiteljice, ki sta dve ali tri, otrok pa 14 v jaslih? In zdaj se borijo zato, da bi jih bilo 12! Še 10 jih je preveč, če mene vprašate, ampak potem bi finančno bile resne težave…V vrtcih, mislim.In kateri otrok po tvoje NE bi jokal, če bi bil od svojega rojstva 24 ur z mamo, potem pa kar naenkrat med tujci? Sicer pa bi morala biti v Sloveniji možnost podaljšane porodniške na 15 ali 18 mesecev .Čeprav bi bila potem plačana porodniška nižja.Vendar je otrok takrat dosti bolj samostojen in si že išče družbo sovrstnikov.

Ja, ja, ja, ja, porodniško naj podaljšajo kar za 12 mesecev, torej skupaj 24 mesecev. Otrok je po prvem letu itak skos bolan in pol ne bi bilo treba bolniških za zaposlene. Pol se pa lahko podaljša kar v domače varstvo in tudi ko bo nared za v 1. razred, naj se ga kar šola doma, ker mamice itak najbolje vejo; v šolo do 9. razreda se hodi delat samo izpite. Potem pa na kakšno waldorfsko gimnazijo.

New Report

Close