Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je pinboks?

Kdo je pinboks?

je milan ogorevc točen podatek?

glej,sam ne žalim nikogar tu gor.se pa tud ne pustim zajebavat tkole.

pa hvala za info

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6697, 07.04.2025 ob 16:35

pinboks, 07.04.2025 ob 16:29

lol.anonimno 6697 ti pošljem slikco?

bi bil pa vesel vsake info o modrem.ime,kje živi…če vse izvem obljubim,da ga grem obiskat…

Kaj ti je naredil? Pravijo, da je Milan Ogorevc iz Posavja. Pazi, ker te bo frogica nazmerjala. Vedno ga brani.

Frogica bi bila najbrž kr tih tu poleg. Nej se Milanček kr mal sooči s kom kva pa mu je treba gobec otresat. Laja na folk k steku ps.

Kva je naredu komu? Čist iz lastne histerije vsake cajte enga napade kadr se mu pač kocina gor postav. Tja v tri materne. Sam zato kr je slabe vole pa kr ma mačka od cvička al pa mu hidravlika vn meče varovalke.

Nben njega ne dira, tip si kr z lufta nekoga naštudira in začne napadat.

Dobr je mi vemo d je tip revež u glav in tut drgač sam ni mu treba bit žleht. Gobec naj drži pa smo frendi dalje.

Pa res zakaj bi ga ker toleriru sam zato kr je moten? On pa Kura pa Cezar pa vsi še anonimno povrh. Ni nam treba teh butlov prenašat. Naj se naučijo mal kulture al pa jih bo vsak dobu po piksni.

Jaooo, pa kaj nis že v štartu povedal, da kolege tle gor iščeš, pa da na dom tud prideš. A k ženskam tud? Navalite pol😃😃😃

Mislm na pinboksa, ne name. Upssss

A vam ju bo ratal tolk skregat da bo pizdarija, a mrhovinarji monovski?

lloyd, 07.04.2025 ob 18:19

A vam ju bo ratal tolk skregat da bo pizdarija, a mrhovinarji monovski?

Kdo? Koga?

takle, 07.04.2025 ob 18:36

Kdo? Koga?

Tist, ki ima ta namen, že ve kdo je.

Vragu se jebe za tole. Pinboks pa tk nima časa, lloyd ne sekiraj se.

glej Lloyd,fajn dečko si,razumem,da nočeš prepirov.

sam sem iz zasavja veš.navajen smo se sfajtat za precej manj 😀

poznam par ribičev iz tistih koncev.ga bo že en prepoznal,se mi ne mudi.

pinboks, 07.04.2025 ob 19:33

glej Lloyd,fajn dečko si,razumem,da nočeš prepirov.

sam sem iz zasavja veš.navajen smo se sfajtat za precej manj 😀

poznam par ribičev iz tistih koncev.ga bo že en prepoznal,se mi ne mudi.

Kok manj?

Desca…. a nimata nobenih sosedov za kregat da se morata tle gor iskat 😀 Sori ampak to sem pa moral iz sebe spravt 😀

mah,komot se je tkole anonimno oglašat kot se on.če ti v živo to pove ma vsaj jajca 😀 zard mene se komot tema zaključi.je kar je.pozabil ne bom

Kaj pa veš, tam po 70 je naša baka vse pozabla.. groza. Zanimivo pa kako se je tik pred smrtjo bistro spomnla marsikaj.

S frogico bosta izbirali med vragom in pinboksom. Še vama bo začel groziti.

Mislim, a ni boljš petelinji fruštek kot pa tale petelinji boj? Da bodo na konc sam ocufane kure ostale.

pinboks, 06.04.2025 ob 15:14

@939 maja bom dopolnil 55 let

Pinboks, deluješ precej mlajši . Drugace pa si zelo cool človek 👍

@takle sevede je boljš.

ampak ko si izzvan,se pač postaviš nazaj,ne bežiš.drugače nikoli ne bo miru

@ če gg -hvala

sem prebral temo, ker je že 2 dni na prvi strani.., pa še moje mnenje.., ker ko vidim tisto plavo pošast, postanem slabe volje..  Bom opisal sceno, kako jo vidim..

………………….

@lloyd

zanimivo in kaj si ti za en faktor, mirovnik tukej… Ta, o katerem je avtor teme odprl temo deluje skuliran u nulo… Zgleda Ok. možakar in je sodeloval v temi…

Pazi to.., pa.., pride bipolarni multinicni KRELE, ki je 25 ur od možnih 24 tukaj z najmanj tremi niki dnevno .. in agresivno napade človeka, ki ni.. @ modro polarno viharno drisko niti 1x omenil v debati, ker se mu preprosto jebe za to agresivno opico….

@modro
polarna viharna driska začne brezveze halucinirat o neznanem človeku, ki ga nikoli v življenju ni srečal in ga žalit in ti…

@lliyd enačiš @ modro polarno viharno drisko in to osebo o kateri je tema odprta.. Ni logike, kriminalca in največjega trola na tej sceni enačiš z ok. možakarjem… Moreš poznat zgodovino

@ modro polarne viharne driske, pa šele pol vidiš kakšen šoder, poden od človeka  primerjaš z ok ljudmi..

Popay, 07.04.2025 ob 22:08

sem prebral temo, ker je že 2 dni na prvi strani.., pa še moje mnenje.., ker ko vidim tisto plavo pošast, postanem slabe volje..  Bom opisal sceno, kako jo vidim..

………………….

@lloyd

zanimivo in kaj si ti za en faktor, mirovnik tukej… Ta, o katerem je avtor teme odprl temo deluje skuliran u nulo… Zgleda Ok. možakar in je sodeloval v temi…

Pazi to.., pa.., pride bipolarni multinicni KRELE, ki je 25 ur od možnih 24 tukaj z najmanj tremi niki dnevno .. in agresivno napade človeka, ki ni.. @ modro polarno viharno drisko niti 1x omenil v debati, ker se mu preprosto jebe za to agresivno opico….

@modro
polarna viharna driska začne brezveze halucinirat o neznanem človeku, ki ga nikoli v življenju ni srečal in ga žalit in ti…

@lliyd enačiš @ modro polarno viharno drisko in to osebo o kateri je tema odprta.. Ni logike, kriminalca in največjega trola na tej sceni enačiš z ok. možakarjem… Moreš poznat zgodovino

@ modro polarne viharne driske, pa šele pol vidiš kakšen šoder, poden od človeka  primerjaš z ok ljudmi..

Ne enačim nikogar. Pinboksa ne poznam, se mi zdi ok, plavi je pa plavi. Opažam pa da je tu gor par ljudi ki naravnost uživajo v delanju špetira. Še moderatorji brišejo pametne komnetarje in puščajo tiste za klike. Me prav zanima če bo tole ostalo tu gor.

Ma daj ne seri! Od kod pa ti veš, da je “pinboks” okej tip? Glede na nastrojenost proti modremu bi komot lahko bil ti z drugim nickom ali pa pač kdorkoli, od Kure dalje. Meni deluje kot nek star forumaš, ki se tukaj pretvarja, kako je nekdo nov in ima od prej neke zamere do modrega. Nov tip ne bi nikoli takole agresivno nastopil po tem, ko je nekdo (ki naj bi njemu bil bolj ali manj tuj) rekel samo, da gre za starega forumovskega mačka. Tam so ga ene babe provocirale in zezale, pa je čisto kul ostal, pol pa pride modri in ga malo pozeza in je ogenj v strehi. Garant nekdo, ki se je že prej haklal z njim. In mu obljubljal, da se bo z njim pomeril in da pride k njemu. Recimo ti ali pa Julij Cezar ali Kura… Skratka nalijmo si čistega vina, gre za nekoga, ki se hoče babam priliznit z drugim vzdevkom, ker ga pod njegovim običajnim ne jebejo pet posto. Garant!

Prosim lepo, to dela kar lepo ena ženska, da vidite, kako se dve hakljata za njim. Je pa to ona. In nihče nov ne bi tako reagiral na modrega. Še jaz, ki sem tu in tam tu, komaj vem kdo je modri. Blamaža in oh in sploh pinboks.

Čudežno se v temi pojavi še popay. Res je. Pinboks ves miren ves komforten, se na majhno provokacijo modrega razpištoli. Kmon, to je star uporabnik/uporabnica, ki plete niti.

Wauuu, detektivka, hujš kot kriminalke od Carterja 😆

Zakaj vas tolk muči, kdo bi bil in vse to? Nekdo, ki je tako kot vsi mi tu gor, da se malo nasmeje, razbremeni, a komu škoduje?

Nikjer ni treba biti ne star, ne nov, da te moti, če te nekdo iz čistega miru označi za nepismeno tele.  Če se to skombinira še s kakim slabim dnevom, pa je dovolj, da se začne kreg.
Kak star forumaš bi prej ignoriral tako bedarijo, sploh zato, ker modrega poznamo. Pa kljub temu na vsake toliko kdo od nas odgovori tudi njemu, pač vsak na svoj način. Tudi jaz sem ga že kdaj morala spomniti, da me naj pusti na miru, ker tudi jaz njega ne naskakujem.
Sama čisto razumem dinamiko med moškimi. Na Štajerskem je povsem dovolj napačen pogled, da komu obljubiš pogovor na štiri oči.

Sem zdaj  kako leto tukaj, pa mi je najbolj butasto to bolano ugibanje, kdo je kdo in potem neke špekulacije. Normalen človek bi razumel, da je forum anonimen prav zato, da se identitete ne ugotavlja. Kdor bi po vsej sili rad vedel, kdo stoji za nazivom, bi moral na drugačen forum. Tukaj pač to ni na mestu.
Trije posebneži se brez zadržkov identificirajo (Gorec, Darko in posredno iDesi), vsi ostali pa tega zelo očitno nočemo.

Še najbolj ne želijo biti prepoznani tisti, ki nastavljajo provokacije in sprožajo prepire. Tragično je, kako niso sposobni vsaj po sebi soditi, da ni zaželjeno biti prepoznan. Potem pa vrtajo, kdo je kdo, nervirajo in delajo cirkus, dokler ne zavre tako, kot tukaj.

Pohvalno, da se nekateri trudijo umirjati žogico, ampak v tej temi je že uvodni post dišal po provokaciji in menda nisem edina, ki to pripisuje staremu znancu, obsedenemu z odpiranjem tem o “kdo je…”

Škoda, da je Pinboks nasedel in se pustil potegniti v to godljo. Dosledno se je ves čas s svojimi zapisi izkazoval za korektnega, nekonfliktnega in prijetnega sogovornika.
Če bi bil stari forumaš, bi bil imun na to bedarijo. Zelo očitno je pa ravno dejstvo, da je nekaterim simpatičen, šlo v nos konfliktnežem. Nekateri si pač domišljajo, da je forum njihov osebni poligon in imajo težave razumeti, da zato vseeno niso zvezde scene. Nekdo od njih se je pa sedaj spotaknil čez Pinboksa, najbrž iz ljubosumja.

Pa ravno se je zdel forum malo očiščen teh dolgočasnih prepirov. Škoda.

Iskreno priznam, da bi na slab dan tudi jaz nekomu, ki me brez povoda napade z žaljivkami, čisto po štajerski maniri podlegla želji, da mu pripeljem kako vzgojno okoli kepe. Včasih se je težko zadržati.

Modri se je zmotil, če je tip iz Zasavja ni nepismeno tele, temveč nepismeno tjele. 😜 Velike začetnice in presledke za ločili se pa res lahko vsak nauči, razen če je oseba s posebnimi potrebami.

New Report

Close