Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je pinboks?

Kdo je pinboks?

Odgovor na objavo uporabnika
no ja, 08.04.2025 ob 06:29

Popay, 07.04.2025 ob 22:08

sem prebral temo, ker je že 2 dni na prvi strani.., pa še moje mnenje.., ker ko vidim tisto plavo pošast, postanem slabe volje..  Bom opisal sceno, kako jo vidim..

………………….

@lloyd

zanimivo in kaj si ti za en faktor, mirovnik tukej… Ta, o katerem je avtor teme odprl temo deluje skuliran u nulo… Zgleda Ok. možakar in je sodeloval v temi…

Pazi to.., pa.., pride bipolarni multinicni KRELE, ki je 25 ur od možnih 24 tukaj z najmanj tremi niki dnevno .. in agresivno napade človeka, ki ni.. @ modro polarno viharno drisko niti 1x omenil v debati, ker se mu preprosto jebe za to agresivno opico….

@modro
polarna viharna driska začne brezveze halucinirat o neznanem človeku, ki ga nikoli v življenju ni srečal in ga žalit in ti…

@lliyd enačiš @ modro polarno viharno drisko in to osebo o kateri je tema odprta.. Ni logike, kriminalca in največjega trola na tej sceni enačiš z ok. možakarjem… Moreš poznat zgodovino

@ modro polarne viharne driske, pa šele pol vidiš kakšen šoder, poden od človeka  primerjaš z ok ljudmi..

Ma daj ne seri! Od kod pa ti veš, da je “pinboks” okej tip? Glede na nastrojenost proti modremu bi komot lahko bil ti z drugim nickom ali pa pač kdorkoli, od Kure dalje. Meni deluje kot nek star forumaš, ki se tukaj pretvarja, kako je nekdo nov in ima od prej neke zamere do modrega. Nov tip ne bi nikoli takole agresivno nastopil po tem, ko je nekdo (ki naj bi njemu bil bolj ali manj tuj) rekel samo, da gre za starega forumovskega mačka. Tam so ga ene babe provocirale in zezale, pa je čisto kul ostal, pol pa pride modri in ga malo pozeza in je ogenj v strehi. Garant nekdo, ki se je že prej haklal z njim. In mu obljubljal, da se bo z njim pomeril in da pride k njemu. Recimo ti ali pa Julij Cezar ali Kura… Skratka nalijmo si čistega vina, gre za nekoga, ki se hoče babam priliznit z drugim vzdevkom, ker ga pod njegovim običajnim ne jebejo pet posto. Garant!

Podpis, točno tako je.

Glede na to, da se prca samo na CF, une @monovke pa ne jebe pet posto, stavim na Julčko. Sta pa v špilu tudi Kura in Popay.

Nikjer ni treba biti ne star, ne nov, da te moti, če te nekdo iz čistega miru označi za nepismeno tele. 

ah, daj no, tak “kul tip” kot je tale pinboks, pa da se mu odpuli če mu nekdo to reče. Ne, nov kul tip bi če bi mu na živc kdo stopil, odgovoril kaj sarkastično nazaj. Stari forumaš, ki ima že prej hude zamere do njega in ki ga CF ne jebe pod njegovim stalnim nikom, pač ne. Un se pa ne bi mogel še naprej delat kul tipa. In bi se izdal ker organsko ne prenese @modregavraga. In bi ga (kot že prej večkrat) vabil na pretep. Julčka najbrž. pa Popay in Kura sta tut tuki blizu.

če si ti naivna in ne štekaš, tvoj problem.

Bo modri povedu,če sem novi na monu,ko se srečava.

Dokazovat tega se mi res ne da.Privat pa marsikomu lahko povem točno kdo sem,če ga zanima.

pinboks, 08.04.2025 ob 08:08

Bo modri povedu,če sem novi na monu,ko se srečava.

Dokazovat tega se mi res ne da.Privat pa marsikomu lahko povem točno kdo sem,če ga zanima.

Torej le nisi tok kul tip. Kater kul tip bi znoru na eno brezvezno provokacijo nekoga, ki ga komajda pozna. In mu grozil s pretepom, soočenjem v živo… Če si res nov tip, pol si kolerični bizgec. Ampak nisi nov, ne?

Pinboks deluje umsko zaostal. Poglejte samo kako piše. In nikakor ni nov uporabnik.

Popay je al pa Cezar.

Ta dva edina padata na CF , ki se zdaj pametno ne oglaša več in organsko ne prebavljata MV. Tako zelo da se niti ne moreta trudit, da sta nova.

Nikjer nisem napisal,da sem kul tip.In definitivno ne padam na CF 😁 .

Ne se kregat ludeki, radi se mejte.☝️😁

Pinboks, kaj pa če te je žvauca slučajno zatožla modremu vragu, da se sliniš privat? …..saj ne rečem da je, samo razmišljam.☝️😁……jaoooooo

Bejz jaz nazaj počivat.

modrivrag, 08.04.2025 ob 08:59

Ne se kregat ludeki, radi se mejte.☝️😁

Pinboks, kaj pa če te je žvauca slučajno zatožla modremu vragu, da se sliniš privat? …..saj ne rečem da je, samo razmišljam.☝️😁……jaoooooo

Bejz jaz nazaj počivat.

Za jezik me vlečeš…ne morem da neb jst odgovorila…s čem razmišljaš? 🤣🤣🤣

Jst pa delat. Zdaj pa res.

takle, 08.04.2025 ob 09:04

Za jezik me vlečeš…ne morem da neb jst odgovorila…s čem razmišljaš? 🤣🤣🤣

Jst pa delat. Zdaj pa res.

Saj bi jaz tud delal, pa sem na četrt zbolel in se ne smem hecat.

Joj, joj, joj….le zakaj je treba nekomu takoj prilimat etiketo stari – novi uporabnik?…Je ta ali oni nik njegov?  Kdo je?   Kar se tiče provokatorjev ala modri, pa sem prepričana, da bi marsikomu marsikdaj pokrov odneslo…nismo  vsak dan enako razpoloženi…enkrat gre pripomba mimo nas neopazno, drugič nas pač popraska in zaskeli…

Meni osebno je pomembno le, ali mi je nekdo zanimiv, blizu po mnenjih in načinu kako se izraža….ali mi sede ali ne, in to ne glede na to, ali sva vedno enakega mnenja. In Pinboks je eden takšnih, ki mi sede. Premalo je takšnih tu na monu.

plavavila, 08.04.2025 ob 09:23

Joj, joj, joj….le zakaj je treba nekomu takoj prilimat etiketo stari – novi uporabnik?…Je ta ali oni nik njegov?  Kdo je?   Kar se tiče provokatorjev ala modri, pa sem prepričana, da bi marsikomu marsikdaj pokrov odneslo…nismo  vsak dan enako razpoloženi…enkrat gre pripomba mimo nas neopazno, drugič nas pač popraska in zaskeli…

Meni osebno je pomembno le, ali mi je nekdo zanimiv, blizu po mnenjih in načinu kako se izraža….ali mi sede ali ne, in to ne glede na to, ali sva vedno enakega mnenja. In Pinboks je eden takšnih, ki mi sede. Premalo je takšnih tu na monu.

Ti si tud novo staro trol? Sam ste res teleta, nonstop menjavate vzdevke, misleč da se vas ne bo prepoznalo, da ste nabijal kozlarije. To ste pezdeta brez hrbtenice in svojega jaz. Stoj za svojim vzdevkom, ne da se skrivaš in nostop mutiš, jebote čuk.☝️😁

Uno, ki grozi bi raje treniralo pisanje, vejica, presledek, črka. Pika, presledek, velika začetnica in nov stavek. Ne pa da že deset let kaže, da je nepismeno in menjuje vzdevke.☝️

modrivrag, 08.04.2025 ob 09:37

Ti si tud novo staro trol? Sam ste res teleta, nonstop menjavate vzdevke, misleč da se vas ne bo prepoznalo, da ste nabijal kozlarije. To ste pezdeta brez hrbtenice in svojega jaz. Stoj za svojim vzdevkom, ne da se skrivaš in nostop mutiš, jebote čuk.☝️😁

Uno, ki grozi bi raje treniralo pisanje, vejica, presledek, črka. Pika, presledek, velika začetnica in nov stavek. Ne pa da že deset let kaže, da je nepismeno in menjuje vzdevke.☝️

Ta, ki grozi, je nalašč našel neko zadevo da se ga kukr ne spozna po pisanju. In zdaj trola brez presledkov za ločili, baje njegova posebnost. Bah, brez veze…

Js sm na šihtu, ravno lulam. No bom prlepla gor moj pogovor z vragom takoj ko utegnem. Res sm ga vprašala.. zatožla? Bote sami presodli..

Screenshot 2025 04 08 09 49 28 491 com.android.chrome

Evo pinboks-ta sum sm javno tud v tej temi izpostavla. Da pa vrag vzake to kot trigger za zagon v teženje, pa zdaj dojemam. Očitno te je le stisnlo vrag, kdo te išče, da zdaj tak ven motaš. Vsekakor js nism prosla zatež mu al pa v stilu nadleguje me.

Že drugič si mi pisal kot da sm porcelanasta punčka. V stilu men si ok, zakaj te drugi ne marajo. Lah še to prpnem. Pč ja blo mi je čudno

Nism vajena lepega rokovanja na monu.

crazyfrog, 08.04.2025 ob 09:53

Screenshot 2025 04 08 09 49 28 491 com.android.chrome

Evo pinboks-ta sum sm javno tud v tej temi izpostavla. Da pa vrag vzake to kot trigger za zagon v teženje, pa zdaj dojemam. Očitno te je le stisnlo vrag, kdo te išče, da zdaj tak ven motaš. Vsekakor js nism prosla zatež mu al pa v stilu nadleguje me.

Bah, zakaj pa misliš da je vrag tvoje zasebno vprašanje vzel kot trigger, da mu mora zatežit?

A res misliš, da tale vrag tako pada nate, da bo zarad tebe norel na tipa?

dotični, 08.04.2025 ob 09:57

Bah, zakaj pa misliš da je vrag tvoje zasebno vprašanje vzel kot trigger, da mu mora zatežit?

A res misliš, da tale vrag tako pada nate, da bo zarad tebe norel na tipa?

Ti jaz povem iz prve roke, potem grem pa res počivat. Težka politika ti je to, veš?😂😂😂….jaooooo ludeki, tud vse zagrabte kot pes kost.😁

Ne to mi je čist mimo. Komaj zdaj vidim, da je po tem začel težit in tut začel v to smer nakazovat izgovor. Kaj mene briga kdo pada kam. Saj ste prfukjeno otročji.

Pa še varam jo.☝️😂

Screenshot 2025 04 08 10 07 42 27 e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc

Eeehhh. Pa popej takoj v napad, brez veze…phhh

Novi pinkboks je stari Popay, samo povem. Mimogrede. Ste porabili 5 strani pa še vedno niste ugtovili nekaj, kar bi bilo opravilno sposobnemu jasno v petih minuth 🙄🙈🙉

modrivrag, 08.04.2025 ob 10:13

Eeehhh. Pa popej takoj v napad, brez veze…phhh

Prasec!!!  Js te z istimi reklamnimi pićozami. In zdaj te bom s popayem in pinboksom in vsem. 🙃 Frajer pa tak.

crazyfrog, 08.04.2025 ob 10:17

Prasec!!!  Js te z istimi reklamnimi pićozami. In zdaj te bom s popayem in pinboksom in vsem. 🙃 Frajer pa tak.

😂😂😂

crazyfrog, 08.04.2025 ob 09:55

Že drugič si mi pisal kot da sm porcelanasta punčka. V stilu men si ok, zakaj te drugi ne marajo. Lah še to prpnem. Pč ja blo mi je čudno

Nism vajena lepega rokovanja na monu.

To je čista Kura. Kura se tle klinči in igra tega pinboxa, pa slini se na CF. Gor pa piše da je sploh ne šmirgla. Ehhhh…. Edino kura bi napisal, ja kako da tebe tu ne marajo… (sej mene tut ne)… bedak prozoren.

New Report

Close