Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je pinboks?

Kdo je pinboks?

Lahk rečem sam na hitr adijo pamet. Vsi skup.

Da greste zasebce gor limat, a vam ni jasn, kaj pomeni zasebno? Take stvari me pa res vržejo s tira, pa nimam ničesar na zasebcih.

Grem mal na adijo.

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 08.04.2025 ob 10:22

Lahk rečem sam na hitr adijo pamet. Vsi skup.

Da greste zasebce gor limat, a vam ni jasn, kaj pomeni zasebno? Take stvari me pa res vržejo s tira, pa nimam ničesar na zasebcih.

Grem mal na adijo.

Modro tele je prvo izpostavilo privat pogovor. Kaj si ti za ena šema, da mu skoz ramo nudiš? Bravo cf končno je reagirala, ne da mu leze v rit. Prav ima, ustrašil se je pinboksa in motal ven. Sploh se ne gre za cf, modro tele terorizira in psihirana na monu že leta. Prav je, da ga nekdo utiša.

Lepo ste se razpisal o men…kdor verjame,da sem kokoši,popay,kdorkoli naj tko misli.

prosil sem cf naj prilima še najin pogovor,da se vidi kolk sem se slinil.povod za ta pogovor je bila ta tema,kjer je napisala,da je 100%,da nisem samski.na zasebca sem jo vprasal kako ve.Tko se je začelo.

MV ne skrbi,najin srečanje ni odpovedano

pinboks, 08.04.2025 ob 11:02

Lepo ste se razpisal o men…kdor verjame,da sem kokoši,popay,kdorkoli naj tko misli.

prosil sem cf naj prilima še najin pogovor,da se vidi kolk sem se slinil.povod za ta pogovor je bila ta tema,kjer je napisala,da je 100%,da nisem samski.na zasebca sem jo vprasal kako ve.Tko se je začelo.

MV ne skrbi,najin srečanje ni odpovedano

Jaz jo razumem, da sumi kaj. Kolikor vidim ni ona pisala, da se sliniš. Glupa je, ker jo najbolj zavaja ravno mv. On jo hvali in anonimno jo drka. Je očitno, da se je sprpal in obrnil sceno. Zakaj pa ti ne prilepiš? On vse napada, ki so kolegialni do nje. Še monovko. Vsak to vidi. Še nisi opazil?

Anonimno 10830, 08.04.2025 ob 10:53

Modro tele je prvo izpostavilo privat pogovor. Kaj si ti za ena šema, da mu skoz ramo nudiš? Bravo cf končno je reagirala, ne da mu leze v rit. Prav ima, ustrašil se je pinboksa in motal ven. Sploh se ne gre za cf, modro tele terorizira in psihirana na monu že leta. Prav je, da ga nekdo utiša.

Kaj bravo njej? Bravo pinboks, ki je zagrozil vragu, da se je ta odjajčil in se zajebal. Ona je glupa, ker mu naseda in še bolj glupa bo, če mu po temu še bo.

Seveda 😁

Vse to samo mi mislimo.

Mi mislimo, da sta ti in popay podobno polpismena.

Mi mislimo, da sta ti in popay, ki to zagotovo nisi, edina, ki grozita z nekimi fizičnimi obračuni in srečanji.

Ampak vse to samo mi mislimo. Res že ni, če ti praviš tako 😉 Od kod in zakaj tako mislimo pa kdo bi vedel, verjetno smo samo neumni.

Zdaj pa malo bolj resno. So tebe v soli kdaj poslali delat iq test? Kaksen je bil rezultat? Je bil pozitiven? 😁

Skoda sicer da si opustil tista kreleta, to je bilo res top. Krele to, krele tisto, kreleta! Si bil bolj zabaven pod starim vzdevkom, samo povem.

ej troli….

takole.. BERITE

POPAY, PIŠE TUKAJ SAMO POD NIKOM

POPAY

KAPIRATE NAPISANO, trolčki..

PA NE MI NEKI CF MEŠAT V MOJO BLIŽINO, KER SEM ISTO ALERGIČEN NA TO JEBO KOT NA

@MODRO
POLARNO VIHARNO DRISKO…

kdo je ok  z @modro polarno viharno drisko je za mene isto kot, da je s kugo, sifilisom, aidsom okužen ali čaln kletnih trolov SdS nora24tv greznice….. To sranje od človeka je človeška spaka…..

……………………………………………………………………………

pazite vi tega idiota, glumca.., za tiste, ki so normalni v tej temi kaj on piše v tej temi..

@modro
polarna viharna driska

ščene smrdljivo nedojebano.., piše, da si drugi menjajo nike…, klošar na sociali jih ima pa anonimnih nikov  na lagarju najmanj 200 do 1000, ko napada uporabnike, ki pišejo pod istim nikom že leta…

đule zezar mi je ok, samo ko je v konfliktu z @modro polarno viharno drisko…, saj sem imel v preteklosti dosti konfliktov z njim zarad politike…., tisto, ko me je pajdašil in izmišljeval o mery, me ni glih zanimalo..

kuro sem pa samo na začetku prebral, ko se je pojavil in gotovo, ker me homo nič ne zanima…

trolčki brezvezni, heh… to kar se greste vi z anonimnimi niki je men otročje… , da si bi jst vzel čas in spreminjal nik, adijo pamet… moj nik je tukaj kot blagovna znamka zaščiten.., ki so ga pa troli ki tukaj pišejo dostikrat ukradli, ko se nisem znal še registrirat pod starim nikom na tem ponesrečeno kao novem forumu pred 3.. 4 leti..

o pinboks-u pa pojma nisem imel kdo je, dokler nisem v to temo uletel… (jst uletavam sem samo zarad mnenja žensk in humorja, mnenja tipov me ne zanimajo..) in videl da je ok. možakar, to je to v tej temi….

heh…, to sem šele zdej videl.., ko sem oddal prejšnji  komentar…

lej tega bedanca… oz KRELETA

@Samo povem

KAJ BLUZI… jebo te… kakšni norci vse gazijo to zemljo…

Hahaha popaja nikoli ni, pa zmeraj takoj komentira čisto slučajno. In sploh ga ne zanima kdo je pinboks…..

Še 

Popay, 08.04.2025 ob 11:49

heh…, to sem šele zdej videl.., ko sem oddal prejšnji  komentar…

lej tega bedanca… oz KRELETA

@Samo povem

KAJ BLUZI… jebo te… kakšni norci vse gazijo to zemljo…

Še znaš, tooo!!! 😅🤣 krele, krele…manjsi zajeb sicer, v prvem komentarju si vseeno pozabil kreleta… se zgodi tudi najboljšim, kaj češ!

Če prilepim pogovor jaz,se bo našel nekdo,ki bo trdil,da sem kaj izpustil

evo jih dolgoletni  bozurantski zasledovalci, stalkerji..

@ti
s piko.. in

@Samo
povem

naj vam bo, še to..

ne da se mi dvigovati teme, zaradi brezveznega prepucavanja s troli vaše vrste, ker je to čista zguba časa…, bo ok, ta komentar…

@ti
s piko.. seveda komentiram, ko je tema na vrhu že dva dni, čista rutina, zakaj nebi…, če ne zarad drugega, ker je @modro polarna viharna driska napadel človeka brez razloga…  in to je meni seveda motivacija..

aja, vesta vidva pedrosa, ni samo krele beseda, ki sem jo jst tukaj uvedel, je še par besed, ko so me kopirali.., kaj praviš, kdo je največ pisal o kresanju med žensko in moškim, ne prvo majskem…, pa še je nekaj besed, ki so se jih nekateri prebrali od mene…., jebi ga, vas je kar dosti plagiatorjev tukaj… ampak lej.., jst sem dobra duša,  imejte svoj veselja, cicibani 😀

včasih smo rekli, ko je bil špil dober…. to je bilo pet minut cibona ekspresa..

pinboks, 08.04.2025 ob 12:02

Če prilepim pogovor jaz,se bo našel nekdo,ki bo trdil,da sem kaj izpustil

Zakaj jim pišeš privat? Kaj te skrbi zanje, če imaš bejbo? Jaz bi tudi mislila, da imaš nekaj v ozadju. Ali si samo tako zelo dober. Jaz dvomim.

Popay, 08.04.2025 ob 12:27

evo jih dolgoletni  bozurantski zasledovalci, stalkerji..

@ti
s piko.. in

@Samo
povem

naj vam bo, še to..

ne da se mi dvigovati teme, zaradi brezveznega prepucavanja s troli vaše vrste, ker je to čista zguba časa…, bo ok, ta komentar…

@ti
s piko.. seveda komentiram, ko je tema na vrhu že dva dni, čista rutina, zakaj nebi…, če ne zarad drugega, ker je @modro polarna viharna driska napadel človeka brez razloga…  in to je meni seveda motivacija..

aja, vesta vidva pedrosa, ni samo krele beseda, ki sem jo jst tukaj uvedel, je še par besed, ko so me kopirali.., kaj praviš, kdo je največ pisal o kresanju med žensko in moškim, ne prvo majskem…, pa še je nekaj besed, ki so se jih nekateri prebrali od mene…., jebi ga, vas je kar dosti plagiatorjev tukaj… ampak lej.., jst sem dobra duša,  imejte svoj veselja, cicibani 😀

včasih smo rekli, ko je bil špil dober…. to je bilo pet minut cibona ekspresa..

Aja, ok. 👍🙂

Ej popaj, pinkboks si je že zrihtal randi…mislim spoznavanje…z pretepom, seveda, saj ni toplovodar ali kaj podobnega!!!

Kaj pa ti? Boš spet kar sam ostal?

bedasta kura, 08.04.2025 ob 10:21

crazyfrog, 08.04.2025 ob 09:55

Že drugič si mi pisal kot da sm porcelanasta punčka. V stilu men si ok, zakaj te drugi ne marajo. Lah še to prpnem. Pč ja blo mi je čudno

Nism vajena lepega rokovanja na monu.

To je čista Kura. Kura se tle klinči in igra tega pinboxa, pa slini se na CF. Gor pa piše da je sploh ne šmirgla. Ehhhh…. Edino kura bi napisal, ja kako da tebe tu ne marajo… (sej mene tut ne)… bedak prozoren.

Itak da je kura! Slini se na frogico in sovraži vraga. Pa seveda ji pisari zasebno. Menda ne verjamete, da te teme sploh videl ni. Popay je kar je, ampak močno dvomim da bi se zasebno vsiljeval frogici. Kura pa nedvomno. Ubogi zapuščeni kurjek ji ji je najprej rekel, da zakaj pa nje ne marajo tle na monu. A je loh še bolj prozorno.

Samo vprašam, 08.04.2025 ob 12:44

Zakaj jim pišeš privat? Kaj te skrbi zanje, če imaš bejbo? Jaz bi tudi mislila, da imaš nekaj v ozadju. Ali si samo tako zelo dober. Jaz dvomim.

KOt rečeno,če pogledaš nazaj je napisala,da je 100%,da sem samski.itak me je zanimalo odkje je to.tisto pisanje ni trajalo dolgo.pa še takoj sem dodal,da nisem samski.če bi se imel namen slinit bi ji pisal non stop.

pinboks, 08.04.2025 ob 13:24

KOt rečeno,če pogledaš nazaj je napisala,da je 100%,da sem samski.itak me je zanimalo odkje je to.tisto pisanje ni trajalo dolgo.pa še takoj sem dodal,da nisem samski.če bi se imel namen slinit bi ji pisal non stop.

Ajd dripac dost je bilo. Žabica misli, da si kokoši. Zdaj sem tudi sam prepričan, da si kurji bebo ali popej. V obeh primerih si nepismeno tele, kot sem napisal. Odjebaj.☝️

Modri vrag. Umiri se in ne prisvajaj si toliko cf. Vedno težiš vsem s katerimi se meni. Edino prav bi bilo, da te že odjebe enkrat.

Kopiraj nam besedilo in se ne delaj butlja zdaj. Magari pretipkaj.

Ni napadel brez razloga, napadel je, ker mu je cf povedala, da ji piše. Vsi vidimo kako obseden je z njo. Če mu bo cf še danes spregledala tole, ji pa ni pomoči.

Samo vprašam, 08.04.2025 ob 15:06

Ni napadel brez razloga, napadel je, ker mu je cf povedala, da ji piše. Vsi vidimo kako obseden je z njo. Če mu bo cf še danes spregledala tole, ji pa ni pomoči.

Popaju, ne citira.

Samo vprašam, 08.04.2025 ob 15:08

Popaju, ne citira.

Pa kaj zdaj bebo bluziš pod drugim vzdevkom in se delaš bolj bebavega kot si drek od kurjih črev Rozi? Menda ne boš reklo, da ne vidiš, da me sprašuje če je pinboks kokoši, da ji je sumljiv? Jaz te pezdeta posranega sploh opazil nisem, kar sem jasno napisal. Mršš nesnaga usrana umsko zaostala. 

Pa popeja  je nekdo klical in se čuti dolžnega napadat? Kaj boš povedalo? Nič, ker si umsko zaostalo tele.

Če me ne bo spraševala sploh gledat ne bi šel ali je kurji bebo.☝️😁

Sicer pa naj ti teletu bebavem sama pove, kako se na vse kriplje trgam za njo.☝️😁 Nismo vsi fukfehtar budale. Ženska je poročena z otroki in še premlada zame.

modrivrag, 08.04.2025 ob 15:27

Če me ne bo spraševala sploh gledat ne bi šel ali je kurji bebo.☝️😁

Sicer pa naj ti teletu bebavem sama pove, kako se na vse kriplje trgam za njo.☝️😁 Nismo vsi fukfehtar budale. Ženska je poročena z otroki in še premlada zame.

Ja pa ja. Žaba je pa ravno top bejba in se splača ravsat za njeno pozornost in naklonjenost. Norca se dela iz vseh, pa najbolj iz same sebe, če mora modrega spraševat za mnenje… ker ne zna sama pogruntat, keri klošar se slini okoli nje.
Ne vemo, če je tolk glupa al tolk žleht, da gre rajcat modrega s svojimi dopisovalci.
Da pa modri gre v vojno z vsakim, ki se z žabo pogovarja, pa vemo že sto let.
Modri, saj vemo, da je ne šmekaš, ker nimaš šans. Vemo pa, da je edina, ki se s tabo pogovarja. Vsem drugim si se že zasral davno. Nje pa ne smeš izgubit, vemo to.
Saj enkrat bo te imela dokončno poln kurec in boš odletu.

Kaj se naučimo iz te mineštre? Vedno baba naredi zdraho, deci se pa sfajtajo. Par tisoč let že isto.

Fatalna žaba, 08.04.2025 ob 16:07

Ja pa ja. Žaba je pa ravno top bejba in se splača ravsat za njeno pozornost in naklonjenost. Norca se dela iz vseh, pa najbolj iz same sebe, če mora modrega spraševat za mnenje… ker ne zna sama pogruntat, keri klošar se slini okoli nje.
Ne vemo, če je tolk glupa al tolk žleht, da gre rajcat modrega s svojimi dopisovalci.
Da pa modri gre v vojno z vsakim, ki se z žabo pogovarja, pa vemo že sto let.
Modri, saj vemo, da je ne šmekaš, ker nimaš šans. Vemo pa, da je edina, ki se s tabo pogovarja. Vsem drugim si se že zasral davno. Nje pa ne smeš izgubit, vemo to.
Saj enkrat bo te imela dokončno poln kurec in boš odletu.

Kaj se naučimo iz te mineštre? Vedno baba naredi zdraho, deci se pa sfajtajo. Par tisoč let že isto.

Pol se pa ravsaj za njo multinično blesavo.☝️😁

Dobro, bebo kura kot bebo kura. Ga fokne do konca vsake toliko. Samo kako je popeja spet vrglo v tej temi. Pa ga ni nihče omenjal, ga vsi pustimo pri miru kot drek na cesti. Pol bo pa še trdil, da je zdrav v glavi…….jaoooooo

New Report

Close