Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je pinboks?

Kdo je pinboks?

Modri,prošnjo sem ti na fb poslal.Me boš dodal?

Odgovor na objavo uporabnika
pinboks, 08.04.2025 ob 16:30

Modri,prošnjo sem ti na fb poslal.Me boš dodal?

Bom, kaj da ne. Sam bo težka, da si res meni.☝️😁….. ajde odjebi bebec. Imaš javno dostopne številke za psihiatrično pomoč.

modrivrag, 08.04.2025 ob 16:26

Fatalna žaba, 08.04.2025 ob 16:07

modrivrag, 08.04.2025 ob 15:27

Če me ne bo spraševala sploh gledat ne bi šel ali je kurji bebo.☝️😁

Sicer pa naj ti teletu bebavem sama pove, kako se na vse kriplje trgam za njo.☝️😁 Nismo vsi fukfehtar budale. Ženska je poročena z otroki in še premlada zame.

Ja pa ja. Žaba je pa ravno top bejba in se splača ravsat za njeno pozornost in naklonjenost. Norca se dela iz vseh, pa najbolj iz same sebe, če mora modrega spraševat za mnenje… ker ne zna sama pogruntat, keri klošar se slini okoli nje.
Ne vemo, če je tolk glupa al tolk žleht, da gre rajcat modrega s svojimi dopisovalci.
Da pa modri gre v vojno z vsakim, ki se z žabo pogovarja, pa vemo že sto let.
Modri, saj vemo, da je ne šmekaš, ker nimaš šans. Vemo pa, da je edina, ki se s tabo pogovarja. Vsem drugim si se že zasral davno. Nje pa ne smeš izgubit, vemo to.
Saj enkrat bo te imela dokončno poln kurec in boš odletu.

Kaj se naučimo iz te mineštre? Vedno baba naredi zdraho, deci se pa sfajtajo. Par tisoč let že isto.

Pol se pa ravsaj za njo multinično blesavo.☝️😁

Dobro, bebo kura kot bebo kura. Ga fokne do konca vsake toliko. Samo kako je popeja spet vrglo v tej temi. Pa ga ni nihče omenjal, ga vsi pustimo pri miru kot drek na cesti. Pol bo pa še trdil, da je zdrav v glavi…….jaoooooo

Ti ne moreš razumet, ker se ti o ženskah ne sanja, veš. Taki glupi babi, ki se s tabo peča, se normalni moški na daleč ogne. Sama zdraha z njo. Kr iz dolgcajta naredi dramo.
Ti pa kurjek, vidva sta taman pacienta za okol take glupače letat. Saj lepo pašete skup. Zdrahari zblojeni. Pa vsi trije serete po monu ko obsedeni.
Top trio adijo.

Fatalna žaba, 08.04.2025 ob 16:41

Ti ne moreš razumet, ker se ti o ženskah ne sanja, veš. Taki glupi babi, ki se s tabo peča, se normalni moški na daleč ogne. Sama zdraha z njo. Kr iz dolgcajta naredi dramo.
Ti pa kurjek, vidva sta taman pacienta za okol take glupače letat. Saj lepo pašete skup. Zdrahari zblojeni. Pa vsi trije serete po monu ko obsedeni.
Top trio adijo.

Saj pravim. Tvoja hrepenenja me ne zanimajo.☝️😁

Če potrebuješ pomoč se obrni na strokovne službe. Sem ti že preveč pozornosti namenil in s tem izgubil čas povsem za brezveze.☝️

Vsi fomuraši lahko svoje dvome povemo

Zakaj je ženska kriva, da moški dramatizirate na veliko?

Pojasni prosim. Ali ne slediš zgodbi ali pa se delaš norca.

Ženska ne sme nič, ket je potem vse ona kriva. Takšni ste monovci. Sramotno.

crazyfrog, 08.04.2025 ob 09:55

Že drugič si mi pisal kot da sm porcelanasta punčka. V stilu men si ok, zakaj te drugi ne marajo. Lah še to prpnem. Pč ja blo mi je čudno

Nism vajena lepega rokovanja na monu.

Zdaj si me pa užalila… obe bajti ti bi prepisala, ti pa rečeš, da nisi vajena prijaznosti… ccc 😉

Froga, koncentracija!!!

Večini privat ne odpišem. Sami vete, ki ste pisali. Odpisala sm trem. Vragu,monovki in pinboksu. Vrag mi je biu skoz ljub ja in z njemu sva večkrat čvekala. Nikol ni pecal, zato mi je blo sproščeno vse in s strani tistih, ki ste ga kak fukfehter je men pč potrdilo, da je tip ok. Men je njegova filozofija všeč, ker se ne sekira za vsak drek, kr se js pogosto sm.  Monovka je fest ženska itaq sm ji odpisala. Pinboks je pisal 2x, enkrat nism odgovarjala drugič pa sva komaj kaj spregovorila. Zato ker me je spraševal zakaj me drugi ne marajo in kako ok sm, sm pomisla, da je kokoši ja. Vprašala sm vraga kaj misli o tem. To pa je vse. Tole je pa spet čist bolano kako nardite..  največ pa anonimnih vsevedcev s svojim zaključkom. Jaoooooo ldi..

monovka, 08.04.2025 ob 17:00

Zdaj si me pa užalila… obe bajti ti bi prepisala, ti pa rečeš, da nisi vajena prijaznosti… ccc 😉

Froga, koncentracija!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥰

crazyfrog, 08.04.2025 ob 17:05

Večini privat ne odpišem. Sami vete, ki ste pisali. Odpisala sm trem. Vragu,monovki in pinboksu. Vrag mi je biu skoz ljub ja in z njemu sva večkrat čvekala. Nikol ni pecal, zato mi je blo sproščeno vse in s strani tistih, ki ste ga kak fukfehter je men pč potrdilo, da je tip ok. Men je njegova filozofija všeč, ker se ne sekira za vsak drek, kr se js pogosto sm.  Monovka je fest ženska itaq sm ji odpisala. Pinboks je pisal 2x, enkrat nism odgovarjala drugič pa sva komaj kaj spregovorila. Zato ker me je spraševal zakaj me drugi ne marajo in kako ok sm, sm pomisla, da je kokoši ja. Vprašala sm vraga kaj misli o tem. To pa je vse. Tole je pa spet čist bolano kako nardite..  največ pa anonimnih vsevedcev s svojim zaključkom. Jaoooooo ldi..

Ja, no, si pa ti kar nekaj pridodala k celotni mineštri, niso zdaj vsega krivi ostali. Sama si limala gor zasebne pogovore, jasno da na to ljudje odgovarjajo. Nisi niti ti nedolžna tok kokr se delaš.

čak mal, 08.04.2025 ob 21:12

Ja, no, si pa ti kar nekaj pridodala k celotni mineštri, niso zdaj vsega krivi ostali. Sama si limala gor zasebne pogovore, jasno da na to ljudje odgovarjajo. Nisi niti ti nedolžna tok kokr se delaš.

Aha. No obrazloži mi kaj točno sm dodala k mineštri, da bom lažje razumela. Da se z vragom ne pogovarjam je eno, gremo dalje? Kaj še? Hvala

New Report

Close