Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kdo je prvi oče sina od Rosvite Pesek ?

Kdo je prvi oče sina od Rosvite Pesek ?

Katerega Ivana? Kako je možu ime?

[/quote]

Njen mož igra pri Modrijanih. Ne vem, kako mu je ime. Sta že dolgo poročena in imata enega sina.

Njen mož igra pri Modrijanih. Ne vem, kako mu je ime. Sta že dolgo poročena in imata enega sina.
[/quote]

[/quote]
Da ni mogoče eden od Beatlov? 🙂
Kakšen Modrijan, Prifarc je!

Če že opravljamo, je njen Mitja, ki igra pri Prifarcih, kar greha vreden. Tak topel, prijeten, ima lep nasmeh. Tudi Rosvita mi je luštna, vidi se ji, da je srečna. Prijeten par.

Luštni so, vsi trije.

Luštni so, vsi trije.
[/quote]

in sposobni!
vsi trije!!!

hahahahahha kdo to sprašuje; prvi oče, drugi oče, hahahahha
a ni pr vas tud tako? A zdej vidiš kakšen bukselj si, hahahahha

[/quote]
Ne bi vedel, da bi bilo pri nas tako, če ti veš več id mene , mi boš povedalo, ne? Monklje pa tako pišejo, prvi oče, drugi oče, in je tudi zame to nekaj novega.😅

[/quote]
Je ja, sam on rajši po drugih življenjih serje,ker je njegovo že preveč usrano..

Ne bi vedel, da bi bilo pri nas tako, če ti veš več id mene , mi boš povedalo, ne? Monklje pa tako pišejo, prvi oče, drugi oče, in je tudi zame to nekaj novega.😅
[/quote]
Ej a nisi ti drugi oče svojemu otroku če biološko ni tvoj, ker pravi oče je pol prvi oče otroku? Ali si nam narobe razložil morda.

Sinu Filipu je oče Tadej Omerzel
Ej a nisi ti drugi oče svojemu otroku če biološko ni tvoj, ker pravi oče je pol prvi oče otroku? Ali si nam narobe razložil morda.
[/quote]

Pa je tema uspešno zaključena in konec ugibanja; nekaterih:)

[/quote]
Ja, to je prvi oče, katera sta pa drugi in tretji?😅😅😅

🙂

Ja, to je prvi oče, katera sta pa drugi in tretji?😅😅😅
[/quote]

“Domnevni sin ni nič podoben

Od novinark so s prvakom desnice najraje povezovali Rosvito Pesek, ki naj bi mu bila kar preveč naklonjena tudi v intervjujih.

Za prvo damo Odmevov se je namigovalo, da je Janši celo rodila sina, kar je res natolcevanje – o tem se hitro lahko prepričajo vsi, ki njenega sina Filipa vidijo v živo, še posebno če poznajo tudi njenega nekdanjega partnerja, Filipovega očeta Tadeja, s katerim sta si enaka kot kovanca.”

New Report

Close