Kdo je še tu ?
Ne , meni
Ker imam tam na forumu o življenju svoje mnenje o pobiranju denarja pri maši
Ma imam jaz še ene par mnenj , recimo o kloniranju , pa o kontracepciji in splavu , pa o verouku v šolah , pa o ženskah v Cerkvi , pa o celibatu …. he , he , puno toga …. zdej pa , če koga zanima , kakšna so ta mnenja , evo , slobodno navali narode
Niki pomežikne Sebotu in čaka ….
… fino , bova kakšno rekli
Čuj , sem šele danes pogledala tudi tisto tvojo temo o kužici in operaciji.
Sem že pozna , ampak me vseeno zanima , kako je z njo ?
Imam živali zelo rada , pa doma enga psa , pa dve muci , pa tropske ribe ( no , te so od gospodarja , jaz si z ribami nimam nič za povedat pa enga polžeka nalepljenega na vrh šipe v dnevni ( in zato pozimi skrbno pazimo , da nikoli ne dvignemo rolet čisto do vrha , da ne bi sklatili polžeka ali pa da ga ne bi preveč zeblo na kakem dežju :)))
Nikita – firbčna in zdolgočasena
… so že (vsaj z moje strani) obdelani tam na “življenju” , ne bi več o tem , če te zanima , moje mnenje preberi tam , pa mi lahko tuki še kaj poveš – če obljubiš , da me ne boš zmerjal , da sem ku tvoja tašča , he , he
Ja , lahko pa rečeva kakšno o celibatu , recimo
A ti bi zdržal na suhem celo življenje ?
Niki zdaj samo vpraša , bo navalila , ko kdo kaj pove :)))
Ma ja , no … kaj pa vem , če se splača brat …. človek se pač na nekaj oglasi … tisto se mi je zdelo še najbolj vredno komentarja . Mene počasi zelo utrujajo teme o ljubosumju , pa varanju in tista večna ” sem pustila moža , ker me je maltretiral , zdaj pa on še vedno kliče in mi ga je žal , ker si mora sam gospodinjiti … a naj se vrnem ?” …. Mislim ….
Ej , smo dobili kartico z voščili s tvoje firme … pa še podlago za miško zraven :)))
Kako se ti je zdel Harry Potter ?
He , he …. ja , sej se znam kregat , kein problem :))))
…. hi , hi , bi samo rekla , da ne boš ubogala mojih “nasvetov” … eko , pa je fajt tu
Nikiti se zdi , da morjo tašče bit take do nevest , ampak , he , he , hvala Bogu , se njej ne bo treba matrat , ker bo imela dva zeta … ti so pa ponavadi takoooo kjut ;)))
Z mojo psičko je sedaj vse v redu…8 dni po operaciji….včeraj je že bila spet nagajiva in nikakor ni hotela iti v njeno »kučo«…Kadar mi take kuha jo bi najraje po riti…ampak kaj si čem…je malo razcrtana…in smo si čisto sami krivi (oz. midva z možem), saj sva jo malo preveč crtala, ko je bila še čisto micena kužika. Sedaj je stara deset mesecev. Če te še kaj zanima…vprašaj.