kdo je skregan???
hahaha, kdo je skregan: očitno volivci: izsek iz klepeta z JJ-šo
>>>>sranje: G. Janša ali drži, da se z g. Golobičem po ugasnjenih kamerah ne pogovarjata, oz., če vprašam direktno ali sta sprta?Hvala, lp
Janez Jansa: Po vsakem soočenju se rokujemo, naredimo skupinsko sliko in gremo običajno še na pijačo, kjer se burna debata včasih nadaljuje.
Nekaj je najbrž “letelo” tudi name.;)
Ko bom na lastne oči videla našega župnika, ki gre k spovedi, bom šla pa še jaz. Več grehov ima od mene in hujše! Koga volit ti bodo povedali pa 20. zvečer ali 21. zjutraj. Če bi prej, bi raja do takrat že pozabila. Veš, je problem, ker je vse tako podobno. SD, SDS, NSi, SLS… ljudje so čisto zmedeni, do volišča ravno zamešajo in potem … hihi. Tako da je bolje operirati kar s številkami oz. vrstnim redom. ;)))
Nekaj jih bo že počakalo. Najprej k frančiškanom poslušat pridigo, morda bodo povedali koga volit, pa videl bom, če bo katera od tule šla k spovedi.[/quote]
hahaha,kaj pa poveš pri spovedi???[/quote]
Nisem bil, je prababi povedala da sem brezmadežnik, pa sem upošteval.
Tebe očitno tudi ni bilo. Nisem videl nobene z Dnevnikom.
hahaha,kaj pa poveš pri spovedi???[/quote]
Nisem bil, je prababi povedala da sem brezmadežnik, pa sem upošteval.
Tebe očitno tudi ni bilo. Nisem videl nobene z Dnevnikom.[/quote]
mene tudi ne boš z nobenim cajtngom, razen Ekspresom, ki mi ga tako vestno počiljajo na dom. Vse kar me zanima najdem na netu, ne rabim metat denar stran!
me pa vseeno zanima, kaj poveš pri spovedi, takrat kadar greš???
Nekaj jih bo že počakalo. Najprej k frančiškanom poslušat pridigo, morda bodo povedali koga volit, pa videl bom, če bo katera od tule šla k spovedi.[/quote]
Mik,
čakaj čakaj, sedaj si mi pa dal zopet eno priložnost. Zakaj pa ti najprej k frančiškanom??? Pa ne, da vohuniš? Za tvojega “tapametnega”??
Sem slišala, da ob nedeljah vedno gleda, če so vse njegove pri maši. Najbližnje še mimogrede poboža-pogladi in se jim lepo nasmehne, saj ti veš kako zna. Nisem si izmislila, tako je ena povedala, mogoče je pa še res?! Pa saj to ni nič takega, to je njegova vljudnost, do njegovih damic.
Koga volit, to pa znajo, vedno dajo priporočila, ti že veš, čeprav se iz tega norčuješ.
Zagotovo je pa tukaj tudi nekaj takih, ki hodijo k spovedi, samo ne pišejo več s starini nikci. Se ne upajo.:-)) Imajo pa delovni in tudi k zakmašni gvant.
Jaz pa pišem, kar v starem gvantu, se ne sekiram, če me kdo najuri.
Od tehle, tukaj, ki ti gremo v nos, pa nas ne boš videl iti v spovednico.
Ma, še na kraj pameti mi ne pride, da bi šla. Ti dobro veš, zato me vedno podiš v spovednico.
Mik, meni ni potrebno, ti pa MORAŠ iti, vsaj spemiti soprogo, kar se spodobi, pa pravilno je.
Sedaj si pa gotovo pobral še preostanek gob, pazi pa, da ti ni kdo iz zrornjih strank podtaknil kakšno mušnico.
Podtikanje in žaljenje, je grešno, a ne?
Še dobro, da zgrešiš, kadar kaj takega narediš, napišeš:-)))
Pa lepo se imej.
Preveč bereš Nedeljskega in Indirekt. Ali pa se družiš z lažnivimi babami.
Tudi tisto o priporočilih je zraslo očitno na istem zelniku.
Gobja bera je bila danes na našem koncu slaba. Zgleda da jih je dopoldne, medtem ko sem bil pri maši, Janša pobral. Naj bo kriv še za to!!![/quote]
Mik,
To ni pisalo v Nedeljcu, niti mi ni povedala lažniva baba, je kar res!
O priporočilih, to je pa že stara zadeva, izvira še iz Stare Juge, nazaj v zgodovino.
Poslušaj posnetek, “Sledi časa” iz leta 1925, kaj so bili zmožni.
Mikec, zgodovina se ponavlja.:-))
Za bero gob, pa ni kriv Janša, dvomim, če je kdaj nabiral gobe, on ima raje sveže lisičke.:-))) Kolikor sem brala tebe, se jih tudi TI ne bi otepal, naraven pojav, a ne? Zakaj pa ne, če lahko.
Prababi, res ti ne repliciram, ampak tole se mi pa zdi podn..
“Koga volit, to pa znajo, vedno dajo priporočila, ti že veš, čeprav se iz tega norčuješ.”
jst se spomnim, da včas niso dajal priporočil..
no tud izbire ni blo..
udeležba je bla zmeri 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, če ne so pa lokalne volilne komisije skakale naokrog..
madonca ste eni veliki hipokriti..
pa še to, sm dal obe stavri čez, “izbiro” in spoved…
tako da človk lahko o “juhi” vsaj sodi al je dobra al ne..
pa očitno o strpnosti oz toleranci do dugačnih tudi ne duha ne sluha..
še posebej ker s te vaše stani toliko slišim o tem..