Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kdo je Svetilnik01?

Kdo je Svetilnik01?

Predvsem oseba , ki ni hinavska, oseba, ki ve kaj hoče, ki ima prioritete zapolnjene, samozavesten fantič čez 30:), nadvse pameten, izkušen, z dobro razvitima obema polovicama možgan, polen logičnega sklepanja, fotografskega spomina-včasih je to teško-, inteligenten, oseba ki spoštuje naravo in živali in ki mu te pomenijo več kot večina ljudi, moški, ki je bil fant do 25 leta -ne v sex smislu-, oseba z ogromno duhovnimi doživetji pozitivnega predznaka -in kasneje tudi negatiovnega-,polnorazmišljajoč perfekcionist, ki vedno zadevo izpelje do konca, vskladu z rekom, gora je prišla k mohamedu, človek z tako ogromno eneregije, da poka polarni led, ko se peljem po cesti, sposoben človek, ki vedno govori samo tisto o čemer ima ogromno znanja in vedenja,oseba, ki jo nihče ne more prepričati v nasprotno, če ne uporabi dokaza in aregumenta , razmišljajoč modrec, ki uporablja besedne zveze, da prebudi tudi spečo princeso, intiutiven gospodar in varuh časa resnice in pravice.
Nekaj malega o meni pod nikom kotejebe lahko dobite na naslednje m linku: http://24ur.com/bin/etconf.php?conf_id=448&page=3&start_page=1#posts
L.p

Ma kaj si zdej ti? kotejebe al kajtebriga? Da se razumeva, men je itak vseen, ti bom pa link aktivirala, ker ga sam očitno ne znaš.

Lahko bi oporekala večini tvojih navedb kdo in kakšen si, z izjemo te, da si ljubitelj živali, ampak ne bom, ker ni smiselno. Sicer si se pa v tem postu vsaj malo zezal, kajne?:-)

si človek,katerega najboljši prijatelj je SPLET oz.virtulni svet,svet
domišljije,ki pričara kar pač želimo,da pričara.Neke vrste čarobna
paličica.
V tvoje dobro svetujem,da poiščeš
prijatelja s katerim boš komuniciral brez spleta.

Btw:na linku katerega si podal pišeš enako kot tule gor.Traparije.
Neargumentirane.Brezvezne.Žaljive.
Še nekaj:si v spoštovanih letih in ne nek fantič čez 30, kot si zapisal.
Imaš dva nicka in tule si malo pobrkljal:’kotejebe’ in ‘kajtebriga’.
O nickih raje ne bi.

Spoštovani “razmišljajoč modrec”, “intiutiven gospodar in varuh časa resnice in pravice”, “blablablabla” aka Svetilnik01

Ne vem kaj naj rečem, Svetilnik… Ali je to oglas z ženitno ponudbo ali pa si zaužil kakšno substanco, ki pri nas ni legalna in ti dogajaaaaaaaaaa…

Mogoče je bilo pa samo preveč pirhov in te napenja.

Aja, eno važno lastnost si pa pozabil: “perfekten pisec in poznavalec pravopisa ter slovničnih pravil”.

Takole bom rekla:

Nikoli ni Primož nikomur prepovedoval izraziti svoja prepričanja in mnenja tule na forumih. Vedno je pa poudarjal, naj se podajajo dostojno, brez žalitev kogarkoli: ljudi vseh poklicev, politikov nam simpatičnih ali nesimpatičnih, pripadnikov katerekoli cerkve, ljudi vseh ras, zlasti pa ne dovoli medsebojnih žalitev uporabnikov Med.Over.Neta. Kakšen humoren prispevek na račun koga izmed nas toleriramo vsi, žalitev s pritikli kot jih uporablja Svetilnik pa nihče noče poslušati in brati pa naj se tičejo nas uporabnikov ali neke tretje osebe. Primož ima vso pravico in seveda znanje, da za vedno odstrani tako žaljivo osebo s svojega portala, kot je Svetilnik, ne da bi posegel po najbolj drastičnemu ukrepu. Oddahnili bi si oboji: Primož in mi ostali, ki se trudimo, da komuniciramo v mejah dostojnosti.

Pa mu je uspelo, Svetilniku namreč. Končno je glavni, vsaj tukaj.

Meni se zdiš bolj človek, ki bo moral še veliko delati na sebi. Začni takoj, ker je življenje kratko. Ne moreš spoštovati narave, če ne spoštuješ čisto vseh ljudi, tudi nerojenih in drugače mislečih. Pa seveda, najprej Tistega, ki je vse to ustvaril. Je zanimivo, mravlje ne bi pohodil, bi pa ubil domobranca ali preščipnil vrat nerojenemu otroku v maternici. Potem pa šel še rožice nabirat.

substanc nisem poskusil že dva tedna sem čist ha ha 🙂
Dobro no, z vesskimi fanatiki se pa res ne nameravam ukvarjati. nisem vedel so še taki neprisebneži, ki verjamejo v pekel pa nebesa itd.

Pekel ali nebesa ne poznajo neprisebnih ali prisebnih. Preprosto, imaš to kar si želiš, živiš v taki naravnanosti, izbereš lahko tudi pekel. Tvoja izbira. Pekel ali nebesa ustvariš sam v sebi, ta hip, ko to bereš.

a moja izbira torej, raztloži to muslimanov v srebrenici ki so jih pokalel srbske puške pa bajoneti. a oni so tudi imeli izbiro, dej tole bolj razloži ker ne razumem. al milsiš na izbiro poklan z levo ali desno roko?

Jaz sem pa mislila, da bogovi ne sodelujejo na forumih!!!!!!

izjeme potrjujejo pravila.:)

Iksa napisal:

> Jaz sem pa mislila, da bogovi ne sodelujejo na forumih!!!!!!

Fotografski spomin, inteligenca, perfekcionist …

Pa toooooliko osnovnih pravopisnih napak.

n

New Report

Close