Kdo je ta debil modrivrag?
crazyfrog, 22.06.2024 ob 19:55
Haha Kokstazij, vidš včasih pa pride prav, da posvinjaš temo in preusmeriš pozornost, no vsaj pr tej si trofu, ker ni vredna obstoja.
CrazY FroG,
Pač poglej, če pa nisem srečal tako bolane in tako osebnostno motene osebe, kot je ta ženska, moški, al karkoli že ta izrodek je. Mislim pa da to mora biti eno tako nesrečno bitje, z tako praznim življenjem, da se tu izživlja. Pa to mora biti res en totalen nezanimiv introvert v resničnem življenju, da se je tako odklenil tega foruma, da tu izvaja neko dramo in poskuša vplivati na ljudi.
Čisto tako, deluje kot, da ne bi mogel biti v resničnem življenju to kar čuti in se izraziti in potem tu izvaja neko svojo predstavo.
Jaz naprimer sem isti v resničnem življenju kot tu. Le zmerjam manj. Ampak vseeno še vedno zmerjam. Zadnjič sem enemu geju govoril, da je drek človeški, da so me hetero tipi ustavljali. Zadnjič se je moglo enga tipa zadrževati, da me ni razbil, ker sem ga ozmerjal.
Ampak res pa ne razumem, da ta oseba celo misli, da se jo ne pogrunta, ko menja vzdevke. Mislim, pa ni inteligentna dovolj, da bi ji to uspelo.
Tebi je že pisala prijazno, pol te je že tudi provocirala…
Pa daj, žalostno je to. Upam, da to bitje živi samo, da ne uničuje še koga zraven. Ker ljudem, torej tem, ki niso bližnji si ta pokveka podmukla in pritlehna nič ne upa v živo v obraz povedati.
Strahopetni hinavcev pa nihče ne mara.
Kakorkoli, vse dobro in lep večer ti želim.
Berem, berem.
Zanimivo, kako nekateri pravijo Darwin, pa spet Darwin ti to in ono v temi.
Pa se vprašam, če bi jaz to in ono v temi bil ali jaz ne smem biti in so to samo oni lahko in v anonimnosti in iz anonimnosti napadajo, “renčijo in lajajo”?
Mar se zahteva od mene, da sem resnica , odkrit in si ne nadenem anonime in sem komu od vas barabinov to dolžan? Ko govorim resnico sem napadan. Ko bentim z registriranim nickom se pa spet zgražate. In kdo se zgraža sploh? Anonimni vragi, norci, podleži? PA KDO STE VI, DA BOSTE SODILI?
Če pa mislite, sebi si dolžan, da deluješ pošteno pa je res ampak spet pridemo do tega, kdo pa ste vi, ki se skrivate in poštenosti ne cenite niti pri meni niti pri sebi?
Sem bil v temi prej ali ne sami se vprašajte.
Tako, kot vi, zakaj pa ne?
V glavnem je tukaj nekdo, ki mu je šport zbirati podatke o uporabnikih, si izdelovati cel profil, ves čas ugibati, kdo je kdo in ga potem namensko slediti, mu krasti nicke in smetiti pod njegovim imenom.
Ta nekdo je daleč najbolj bolan in obseden s forumom. Očitno živi 24/7 za dogajanje tukaj, odpira teme o uporabnikih in ugiba o njih, podtika neke stare grehe in vsekakor se ves čas počuti napadenega pri vsakem zapisu, ki mu ne gre dol po dlaki. Potem pa žali na polno.
Ker nekatere uporabnike v svojih blodnjah med seboj pomeša, mu nastajajo najbolj neverjetne zgodbe, ki se mu jih pa nikakor ne da zbrisati iz njegove zblojene glave.
Kdo je to, mi dol maha, je pa dejstvo, da je ravno ta motenec pregnal v ilegalo nekatere uporabnike, tisti najpametnejši so se pa sploh umaknili kam drugam.
Očitno mu je to tudi cilj. Zdaj pa je seveda najbolj jezen na tiste stalne uporabnike, ki se mu ne pustijo pregnati in ga ne šljivijo. To ga pa od vsega najbolj preganja in zato jih nenehno poskuša blatiti.
Temu psihopatu bi bilo res treba povedati, da nikogar razen sebe ne uspeva iritirati. Je edini, ki mu je mon najpomembnejša stvar v življenju, vsi drugi imamo ta forum zgolj za zabavo in kratek čas. Revež v bistvu, ampak kakemu bolj občutljivemu pa zna dvignit pritisk.
no, še moj komentar…
dgovor avtorju teme o modelu, ki ga zanima od mene ki poznam njegovo zgodovino tukaj in ga na žalost berem pod mojimi komentarji že leta ..
Ta @modri vrag ima še par registriranih nikov v preteklosti iz stare scene sč …, najbolj znani viharni jezdec, polarni sij, modri val.., pod katerimi je bil na starem sč blokiran od moderatorjev… Seveda je vedno prišel nazaj pod najmanj 101 anonimni Nikom..
Za mene in druge old tajmerje je najbolj znan kot… 3 v enem ……. modropolarna viharna driska.. Glede na to, da že 5…6 let leze za mano v mojih komentarjih in zelo korajžno virtualno agresivno in napadalno piše, žaljivo še posebej.,. si drugače ne znam razlagat njegovo vedenje kot, da je to en zelo korajžen model, ki se ga bi morali tukaj vsi bati… No, pri meni se je zmotil.. V preteklosti je pa dosti ok. ljudi z agresivnim napadanjem in žaljenjem ljudi v njihovih komentarjih prepodil dol iz mona.. Eni ženski je recimo, čisto brez veze javno napisal p*****a debela.., to je bilo že grdo prebrat, kaj šele eni ženski napisat, ki je vedno kulturno pisala… No, tip je registriranim ženskam pošiljal kot registriran sporočila in je bil verjetno skenslan, pol jih je pa javno žalil na tak način.., grdo..
Sicer je za tega dolgoletnega največjega trola poleg veselega norca škoda vsake črke ali črnila na tipkovnici…. Virtualna laž je njegova religija.. Večkrat je napisal da ni kao nič več dobrega na sč…., kar vsak razume, da se bo končno poslovil od tukej, 😂.., pol ga pa na žalost spet vidimo drug dan na sceni, jebat ga… Je pa dobil zadnje leto ene par trolov, somišljenikov na njegovo stran ampak.., ajde, to je pač logično, da ni edini tako žleht in zadet v glavo v Sloveniji..
Kokodak, 22.06.2024 ob 21:12
CrazY FroG,
Pač poglej, če pa nisem srečal tako bolane in tako osebnostno motene osebe, kot je ta ženska, moški, al karkoli že ta izrodek je. Mislim pa da to mora biti eno tako nesrečno bitje, z tako praznim življenjem, da se tu izživlja. Pa to mora biti res en totalen nezanimiv introvert v resničnem življenju, da se je tako odklenil tega foruma, da tu izvaja neko dramo in poskuša vplivati na ljudi.
Čisto tako, deluje kot, da ne bi mogel biti v resničnem življenju to kar čuti in se izraziti in potem tu izvaja neko svojo predstavo.
Jaz naprimer sem isti v resničnem življenju kot tu. Le zmerjam manj. Ampak vseeno še vedno zmerjam. Zadnjič sem enemu geju govoril, da je drek človeški, da so me hetero tipi ustavljali. Zadnjič se je moglo enga tipa zadrževati, da me ni razbil, ker sem ga ozmerjal.
Ampak res pa ne razumem, da ta oseba celo misli, da se jo ne pogrunta, ko menja vzdevke. Mislim, pa ni inteligentna dovolj, da bi ji to uspelo.
Tebi je že pisala prijazno, pol te je že tudi provocirala…
Pa daj, žalostno je to. Upam, da to bitje živi samo, da ne uničuje še koga zraven. Ker ljudem, torej tem, ki niso bližnji si ta pokveka podmukla in pritlehna nič ne upa v živo v obraz povedati.
Strahopetni hinavcev pa nihče ne mara.
Kakorkoli, vse dobro in lep večer ti želim.
Aja, še to bom dodal.
Nekje sem prej zasledil, da naj bi jaz odprl temo in da sovražim Modrega vraga.
Seveda to ni res, nisem odprl teme in Modrega vraga jemljem takšnega kot je. Mi je po svoje prav simpatičen in se mu mnogokrat nasmejim. Ni mi pa všeč kar počne Darku in opazil sem, da zna zahinaviti pod drugimi vzdevki, a se ga takoj prepozna. Me je že razpizdil, ampak nikoli tako kot pritlehne podmukle lažnive hinavske podlasice, ki majo polno kompleksov in so preveč strahopetene, da bi živele svoje življenje.
Sicer pa kdo bi jih hotel. 🤣
No odnosi na monu jim vsaj malo nadomestijo pomanjkanje odnosov v resničnem življenju.
Potem pa celo misli to bitje, da je pametno s svojo vseprisotnostjo in nad drugimi, kot nek neviden bog. Ampak pametni ljudje pa se samo za glavo držimo in si mislimo, kakšen zmazek od človeka je to.
Samo je pa res smešno kako to govno menjava vzdevke, obsesivno piše sem gor, če ne gre drugače pa si še celo samo s sabo piše. 🤣🤣🤣
Pa če bi videli to bitje v resničnem življenju, bi se pa res za glavo držali.
Bogo, bogo, resnično ubogo.
Pritlehen stvor z gnilo manipulantsko bučo.
Popay, 22.06.2024 ob 22:22
no, še moj komentar…
dgovor avtorju teme o modelu, ki ga zanima od mene ki poznam njegovo zgodovino tukaj in ga na žalost berem pod mojimi komentarji že leta ..
Ta @modri vrag ima še par registriranih nikov v preteklosti iz stare scene sč …, najbolj znani viharni jezdec, polarni sij, modri val.., pod katerimi je bil na starem sč blokiran od moderatorjev… Seveda je vedno prišel nazaj pod najmanj 101 anonimni Nikom..
Za mene in druge old tajmerje je najbolj znan kot… 3 v enem ……. modropolarna viharna driska.. Glede na to, da že 5…6 let leze za mano v mojih komentarjih in zelo korajžno virtualno agresivno in napadalno piše, žaljivo še posebej.,. si drugače ne znam razlagat njegovo vedenje kot, da je to en zelo korajžen model, ki se ga bi morali tukaj vsi bati… No, pri meni se je zmotil.. V preteklosti je pa dosti ok. ljudi z agresivnim napadanjem in žaljenjem ljudi v njihovih komentarjih prepodil dol iz mona.. Eni ženski je recimo, čisto brez veze javno napisal p*****a debela.., to je bilo že grdo prebrat, kaj šele eni ženski napisat, ki je vedno kulturno pisala… No, tip je registriranim ženskam pošiljal kot registriran sporočila in je bil verjetno skenslan, pol jih je pa javno žalil na tak način.., grdo..
Sicer je za tega dolgoletnega največjega trola poleg veselega norca škoda vsake črke ali črnila na tipkovnici…. Virtualna laž je njegova religija.. Večkrat je napisal da ni kao nič več dobrega na sč…., kar vsak razume, da se bo končno poslovil od tukej, 😂.., pol ga pa na žalost spet vidimo drug dan na sceni, jebat ga… Je pa dobil zadnje leto ene par trolov, somišljenikov na njegovo stran ampak.., ajde, to je pač logično, da ni edini tako žleht in zadet v glavo v Sloveniji..
Dobro napisano in resnično.
modri val, polarni sij, viharni jezdec, jaz vem ☝ in še mnoga anonimna imena.. tip ki me je začel s svojo hordo hijen napadat po decembru 2017, ker sem mu rekla NE, ko me je pecal in vabil ven, da sem ženska zanj.. napadal mene in mojega sina ki je bil takrat star deset let.. imam dokaze za vse svoje besede, ne glede na situacijo o kateri pišem.
Hahaha. Kako ste pokazali vaša dobra srca. Toliko negativne energije kopičite, da ste jo zmetali na vse po vrsti zelo pritlehno. Ko samo preberem kakšne očitke je spet pokasirala cf, ker je kratko zavračala vaše ideje, ne da bi koga dejansko preklinjala… Dobrotniki. Ste kar enaki kot pravi neodvisni. Popay dobro si strnil. Je pa opis primeren za oba pola. Če neopredeljeno predeliš temo, lahko to z lahkoto vidiš. Trajna blokada Darwinu in Modremu vragu, da bi lahko imeli mir, bi bila dobrodošla.
Zartrose, 23.06.2024 ob 11:53
modri val, polarni sij, viharni jezdec, jaz vem ☝ in še mnoga anonimna imena.. tip ki me je začel s svojo hordo hijen napadat po decembru 2017, ker sem mu rekla NE, ko me je pecal in vabil ven, da sem ženska zanj.. napadal mene in mojega sina ki je bil takrat star deset let.. imam dokaze za vse svoje besede, ne glede na situacijo o kateri pišem.
Jaz se spomnim tega, noro je bilo. Kot on ne ve nič o nas in nas napada. Tako počne še marsikdo drug, ki se dela lepega. Spomnim se, da sem mogoče dve leti nazaj komentirala Darwinu, da ima vokal podoben Murkotu(rada ga poslušam) to je sprejel kot grajo in me zelo grdo odslovil. Jaz pravim tako, če nekaj ne vemo 100 %, tega ne vemo 100 %. Zavedanje tega nas dela dobre.
Ena stara, 23.06.2024 ob 11:58
Jaz se spomnim tega, noro je bilo. Kot on ne ve nič o nas in nas napada. Tako počne še marsikdo drug, ki se dela lepega. Spomnim se, da sem mogoče dve leti nazaj komentirala Darwinu, da ima vokal podoben Murkotu(rada ga poslušam) to je sprejel kot grajo in me zelo grdo odslovil. Jaz pravim tako, če nekaj ne vemo 100 %, tega ne vemo 100 %. Zavedanje tega nas dela dobre.
res je bilo noro. predvsem pa podlo in zlo.. njegove laži so mi naredile veliko škode, ker ljudje prej verjamejo lažem kot resnici.. čeprav jaz lahko dokažem vsako svojo besedo o sebi.. ampak okej, tudi to je sito, da ločim dobo od zla, kdor pač temu hudiču verjame 🤷♀️
Vsi, ki smo spremljali vemo kako je bilo. In bodi brez skrbi, imamo razjasneno kdo je modrivrag. Ostani močna oseba kot si. Jaz sem frogico opozorila kdo je. Dokler se do nje vede lažno, ne bo kar spremenila mnenja. Sem pa prepričana, da ona ni tako podla. Tukaj je veliko drugih, ki spletkarijo in so popolnoma neiskreni. Ti so somebody, veseli oče, viharni jezdec, neučakana(še zmeraj je tukaj), soft, matias, darwin… Za vzor bi jim lahko bil popay, vedno piše tako kot je in ni nezrel ter pokroviteljski do ostalih. Če se z njim spoštljivo meniš, bo tudi on spoštljiv. Da si njemu všečna ti naj bo v čast. Je vsestranski, a tega ne skriva in ima čisto srce.
Ena stara, 23.06.2024 ob 12:15
Vsi, ki smo spremljali vemo kako je bilo. In bodi brez skrbi, imamo razjasneno kdo je modrivrag. Ostani močna oseba kot si. Jaz sem frogico opozorila kdo je. Dokler se do nje vede lažno, ne bo kar spremenila mnenja. Sem pa prepričana, da ona ni tako podla. Tukaj je veliko drugih, ki spletkarijo in so popolnoma neiskreni. Ti so somebody, veseli oče, viharni jezdec, neučakana(še zmeraj je tukaj), soft, matias, darwin… Za vzor bi jim lahko bil popay, vedno piše tako kot je in ni nezrel ter pokroviteljski do ostalih. Če se z njim spoštljivo meniš, bo tudi on spoštljiv. Da si njemu všečna ti naj bo v čast. Je vsestranski, a tega ne skriva in ima čisto srce.
Ali ti pišeš kot Ena stara 2? In če ne, zakaj si je ta oseba vzela tvoj nik?
za ena stara-hvala.. žal mnogi pač nasedajo takemu zlobnežu.. verjetno ker so sami ravno tako zlobni a se na ven delajo lepe in udarijo po človeku v stiski.. isto kot ko posiljene osebe brutalno napadajo da so same krive za posiltvo, posiljatelj pa žvižgajoč odšeta s karaj zločina ostali ga pa trepljajo po ramenih.. skratka-podlo..
Vrag je običajno prisoten cel dan kjer skrbi, da zatre vsako svobodno/kreativno misel in dvom v uradne narative. Dopoldan je prisoten pod anonimnimi niki (včasih piše kot ženska), popoldan in zvečer pa kombinira registriran nik z anonimnimi.
Glede njegovega pogostega omenjanja službe je sklepati, da je realnost ravno nasprotna in da nima službe.
Vrag je hitre jeze in zelo ukalupljenega uma, ki ne zmore razmišljati izven šablonskih okvirjev. Po njegovem so taki s katerimi se ne strinja tumli, zabiti in teoretiki zarote.
Ta forum premore tri fašiste, ki zatrejo vsako kreativno misel in konstruktivno debato z napadi, vsiljevanjem namišljene avtoritete, trolanjem ali subverzijo: Vrag, Vesel oče in častilec Satana Matias. Dodal bi še četrtega: Kokoši.
Zartrose, 23.06.2024 ob 12:24
za ena stara-hvala.. žal mnogi pač nasedajo takemu zlobnežu.. verjetno ker so sami ravno tako zlobni a se na ven delajo lepe in udarijo po človeku v stiski.. isto kot ko posiljene osebe brutalno napadajo da so same krive za posiltvo, posiljatelj pa žvižgajoč odšeta s karaj zločina ostali ga pa trepljajo po ramenih.. skratka-podlo..
Ne to zagotovo ni tako. Poglej koliko ljudi po svetu ne ve s kom ima opravka. Jaz sem bila poročena s pošastjo, ki je živela dvojno življenje. Kljub opozorilom, sem slepo verjela. To sem si dolgo očitala in se skoraj zasovražila, ko sem spregledala… Zdaj vem, da nisem slaba.
Jaz pišem kot ena stara ali anonimno. Nič 2. Zagovarjala bom resnico zartrose, ker sem bila priča dogajanju. In zagovarjala bom frogico, ker mi je njeno svetovanje, oziroma njena nesebična pomoč mi je ogromno pomenila približno dve leti nazaj.
Ena stara, 23.06.2024 ob 12:33
Ne to zagotovo ni tako. Poglej koliko ljudi po svetu ne ve s kom ima opravka. Jaz sem bila poročena s pošastjo, ki je živela dvojno življenje. Kljub opozorilom, sem slepo verjela. To sem si dolgo očitala in se skoraj zasovražila, ko sem spregledala… Zdaj vem, da nisem slaba.
Jaz pišem kot ena stara ali anonimno. Nič 2. Zagovarjala bom resnico zartrose, ker sem bila priča dogajanju. In zagovarjala bom frogico, ker mi je njeno svetovanje, oziroma njena nesebična pomoč mi je ogromno pomenila približno dve leti nazaj.
na monu mu žal mnogi nasedajo.. in rek siti ptiči skupaj letajo ni iz trte zvit, lažnivec logično verjame lažnivcu, ne tistemu ki govori resnico.. tvoj bivši, pošast, ti si ga imela rada in si upala v njegovo dobro, v resnici pa si imela opravka s kakšnim psihopatom, ki so itak specializirani da druge uničujejo, in zato da si bila žrtev teh spletk se res ne smeš krivit, nikoli.
Zartrose, 23.06.2024 ob 12:43
na monu mu žal mnogi nasedajo.. in rek siti ptiči skupaj letajo ni iz trte zvit, lažnivec logično verjame lažnivcu, ne tistemu ki govori resnico.. tvoj bivši, pošast, ti si ga imela rada in si upala v njegovo dobro, v resnici pa si imela opravka s kakšnim psihopatom, ki so itak specializirani da druge uničujejo, in zato da si bila žrtev teh spletk se res ne smeš krivit, nikoli.
Hvala za besede vzpodbude. Cenim in spoštujem. O ostalem pa tako, ne smemo trditi v kar nismo 100 %, kajti pri ugibanju se zgodi, da lažemo mi.
@ena stara
mi , ki smo dolgo tukaj več ali manj približno vemo kam kdo spada in kaj bo napisal… tisti ki uživajo življenje, niti ne pomislijo ne, da uletijo v to norišnico, ki se dogaja zadnja leta tukaj..
men samo nekaj ni jasno….. zakaj kdo koga bere, če mu ni ok..
sam preskočim modropolarno viharno drisko, veselega norca oz. pošast iz cerkve.. pa še koga.. torej, če jih preskočim niti nimam nekega vzroka, da se zapletem z njimi v konflikt..
ko pa trol zasmrdi pod mojim komentarjem in po pravilu žali, mi lepi neko njegovo vizijo v glavi o meni, kdo jst sem…, torej žali človeka, ki ga nikoli ni videl… pa ne vidim načina, da bi ostal brez črk na ta njegov napad.. se pa vprašam, kaj se norcu dogaja v glavi… da me komentira na njegov znan agresiven način…
no, jst imam pač razlago.., nedojebanost.. vem da je kruto ampak tako je v moškem svetu… kakšen normalen zrel moški bo virtualno nekega neznanca v virtuali kar tako napadal, če ga ta osebno ni prej napadal in pisal laži o njemu.. sam ne poznam takih tipov….
in pol njegovi kloni, troli pridejo ven z izjavo.., pa sej to je samo virtuala…, kao on nam postavlja ogledalo, hehe… . aaa res…, jp virtuala, ki sem jo v reali prebral.., kako skenslat te občutke kar tako na izi je pa druga stvar… to, da je krele modropolarna viharna driska imel postavljeno ogledalo od 1000 obiskovalcev te scene njegovi kloni seveda namerno ignorirajo..
na tvojem mestu bi objavil, kaj ti je pisal… in to večkrat… jst sem mu poslal par sporočil na zs… na nobenega ni odgovoril.. je pa javno objavil sporočila, samo pač tako da se je videlo moje sporočilo na njegov zs…
zanimivo pa…, da ni objavil vsebino mojih zs sporočil.., povabila, da razčistiva med sabo situacijo po moško teb pa kapo dol, da ga vseeno nisi izdala vsa ta leta, čeprav ti je toliko zla naredil… ampak kaj imaš od tega.., da te vsa leta žali dalje in piše laži o tebi, katerim njegovi troli, kloni pomočniki namerno verjamejo…
Zdaj vidite, kako je Darwin nervozen. Tole ni prvič, če se mu ne kima, je agresiven. To meni ni dobra lastnost. Grem staviti, da popay tako nebi reagiral. Zartrose tudi ne. Darwin je zelo podoben modremuvragu. Kot on misli, kako vrhunski ribič je, tako Darwin poje in lepi posnetke… Zato sta si v laseh.
Zartrose, 23.06.2024 ob 13:07
ker nisem sranje kot on… in tudi ne drugi ki verjamejo sranju kot je on.. jaz bom dokaze predložila vsem na sodišču pa štela lepo odškodnino za blatenje me, napadanje me, in pa izrabljanje moje realne stiske samo zato da se brani neke drolje mene pa tunka v drek za njihove grehe..
Škoda časa glede sodišča, tvojih živcev in izgubljenega denarja. Ob meni je odrasla hči odvetnica. Sodelovanje na forumu kot je ta je popolnoma prostovoljno. Še ko se napada z imeni in priimki ne bo nič. Sistem imamo zelo slab. Jaz sem dolga leta bila po sodišču zaradi bivšega moža. Sistem je tako zelo gnil, da te srce boli. Mene je popolnoma zlomilo.