Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je ta debil modrivrag?

Kdo je ta debil modrivrag?

Robi lepotičiš s primeri. Besedne zveze, ki si jih poslužuješ so žaljive. Je velika razlika pri: fašistična prasica. In pri nemorala ženska. Če vidiš debelega otroka nimaš pravice, da mu v obraz nasuješ govno debelo. To je žaljitev, četudi je dejstvo, da je debel.

Slovenski jezik uporabljamo za sporazumevanje. Kdor uporablja drugi jezik naj to označi, sicer je žaljiv do vseh.

Odgovor na objavo uporabnika
Se je, 23.06.2024 ob 14:58

Anonimno 10481, 23.06.2024 ob 14:52

A žaba se je obesla? Kdo ve?

Ja, na vraga.

🐸👹

Zartrose zagotovo nima nič dokazov. Se spomnim, ko ji je paranoja začela, kako je skočila vame in me obtoževala nekaj čisto mimo. Od takrat ji jaz nič ne verjamem. Oseba, ki laže proti meni verjetno tudi proti drugim.

Anonimno 5618, 23.06.2024 ob 15:07

Robi lepotičiš s primeri. Besedne zveze, ki si jih poslužuješ so žaljive. Je velika razlika pri: fašistična prasica. In pri nemorala ženska. Če vidiš debelega otroka nimaš pravice, da mu v obraz nasuješ govno debelo. To je žaljitev, četudi je dejstvo, da je debel.

Debilno anonimno.

Med oznako, da je nekdo debel in da je nekdo debela prasica, je velika razlika.

Oznaka debel ni žaljivka. Debela prasica pa je žaljivo.

In če ne bi bilo pomembno ali je neka trditev resnična ali ne, potem nikoli ne bi v medijih poslušali in brali, da je nekdo bil udeležen v aferi ali je pokradel denar, ker s tem tisto osebo spravimo v stisko in ga javno obtožujemo slabih dejanj.

Anonimno si zato debilno, ker blebetaš kar nima smisla in ne logike.

Za svoje trditve imam vedno argument in zato ne uporabljam besednih zvez brez smisla.

In da je Layerjeva fašistična prasica, je prav tako resnica.

Isto velja za precednico musarco, ki je fašistična prasica.

Ker je to resnica in resnico bom vedno govoril.

Za svoje trditve imam dovolj argumentov.

Obe fašistični prasici pa  je potrebno čimprej ustrelit, ker ogrožata našo varnost in življenje vseh nas.

Tudi Hitlerja bi moral narod ustrelit, pa tega ni in je zato plačal grozljivo ceno za svojo debilnost.

Tako neumen si. Meniš, da je res vse bila le hitlerjeva ideja. Od tebr sem pričakoval več. Vsaj minimalno zavedanje o marionetah. Da javno govoriš o odstrelu je čista norost.

robi9, 23.06.2024 ob 15:22

In da je Layerjeva fašistična prasica, je prav tako resnica.

Isto velja za precednico musarco, ki je fašistična prasica.

Ker je to resnica in resnico bom vedno govoril.

Za svoje trditve imam dovolj argumentov.

Obe fašistični prasici pa  je potrebno čimprej ustrelit, ker ogrožata našo varnost in življenje vseh nas.

Tudi Hitlerja bi moral narod ustrelit, pa tega ni in je zato plačal grozljivo ceno za svojo debilnost.

Robi, zakon ni pisan kot bi tebi pasal in kot si ga ti razlagaš. Škoda debat s tabo, ker si umsko zaostal in bralno nesposoben.

Anonimno 4031, 23.06.2024 ob 15:26

Robi, zakon ni pisan kot bi tebi pasal in kot si ga ti razlagaš. Škoda debat s tabo, ker si umsko zaostal in bralno nesposoben.

Debilno retardirano.

Zaradi debilov retardiranih imamo danes na oblasti psihopate, zločince in morilce.

Debilno retardirano, povej, kateri zakon je spisan zato, da zabiti fuknjeni čredi vladajo psihopati in zločinci ?

In seveda ni bila vse samo Hitlerjeva krivda. Krivda je bila prav tako na strani zabite retardirane črede, ki je oboževala psihopata in morilca, ko to zabita fuknjena čreda počne danes.

Ker je menda nek zakon tako spisan.

Robi ni ravno gladek, če še niste opazili.

Vsi na enem kupu, 23.06.2024 ob 14:44

Ste se pa zbrali na kup, ha? Ga ni čez dober stari prepir ob polni luni v nedeljo…

Kdo manjka? Imamo modrega vraha, popaja, žabo, kokošija, alario, zartrose, darwindarkota,  itak njemu za ritjo robi, anonimni je najbrž veseli, menda ste vsi, a ne?

Jaz sem izključno odgovorila avtorici “ena stara” in tudi napisala, da ni vezano na temo – niti besede o temi, ki jo furate  dotični tukaj proti dotičnemu. Ne izkrivljaj.

VEČ LET NORENJA dovolj je, 23.06.2024 ob 15:35

Robi ni ravno gladek, če še niste opazili.

Seveda ne.

Gladki so janša, pa golob, pa musarca, pa Layerjeva…..To so gladki osebki za retardirane zlobne debile.

In seveda ni bila vse samo Hitlerjeva krivda. Krivda je bila prav tako na strani zabite retardirane črede, ki je oboževala psihopata in morilca, ko to zabita fuknjena čreda počne danes.

Res je. Tudi danes zabita retardirana čreda obožuje psihopata in morilca Putina.

Alaria, 23.06.2024 ob 15:40

Jaz sem izključno odgovorila avtorici “ena stara” in tudi napisala, da ni vezano na temo – niti besede o temi, ki jo furate  dotični tukaj proti dotičnemu. Ne izkrivljaj.

😂😂 nisi pa zdržala, da se ne bi oglasila, kajne?
Našteti se pričkate že par tednov. Neumorni ste. Pa ti si med tistimi, ki si kao nad temi otročarijami… ne vem, no…

Vsi na enem kupu, 23.06.2024 ob 15:43

😂😂 nisi pa zdržala, da se ne bi oglasila, kajne?
Našteti se pričkate že par tednov. Neumorni ste. Pa ti si med tistimi, ki si kao nad temi otročarijami… ne vem, no…

ni čudno, da potem nekateri  izgubljajo tožbe, če pa ne znajo niti pravilno definirat in obtožit pravih krivcev. Dej  ne palmudi.

hladnokrvno, 23.06.2024 ob 15:42

Res je. Tudi danes zabita retardirana čreda obožuje psihopata in morilca Putina.

🙂

Dobro si ga! Ampak kaj ko ne zastopi, da je ravno on danes med isto retardirano čredo, ko dviga Putina v nebo, kot so bili tisti, ki so dvigali Hitlerja.

Hladnokrvno Izraelce pa podpiraš?

Takšen debilen komentar od debila fašističnega sem pričakoval že, ko sem pisal prejšnji odgovor.

Zato pa pravim, da debil vedno ostane le debil.

robi9, 23.06.2024 ob 15:52

Takšen debilen komentar od debila fašističnega sem pričakoval že, ko sem pisal prejšnji odgovor.

Zato pa pravim, da debil vedno ostane le debil.

Jao, Robi, s kakimi se ti družiš… pa ti ni izpod časti z debilno retardirano čredo debatirat? Ti sodiš v neke intelektualne kroge – morda tiste, ki so jih marsovci risali po žitnih poljih…

To kar piše Alaria o možnosti sojenja enostavno ni res.  Nek resen odvetnik se ti bo kvečjemu smejal.  Žal je potrebno izpolniti osnovne pogoje:  prava identiteta vseh udeleženih in dokazi, da je ta in ta res povzročil škodo nekomu drugemu.  To je vse.

Hčerka od Ene stare ima popolnoma prav.  Ne more pikapoka tožiti mikimiško, tudi če ji mikimiška celo napiše da bi jo rada popipsala.  🙂

bode resni no, 23.06.2024 ob 15:56

To kar piše Alaria o možnosti sojenja enostavno ni res.  Nek resen odvetnik se ti bo kvečjemu smejal.  Žal je potrebno izpolniti osnovne pogoje:  prava identiteta vseh udeleženih in dokazi, da je ta in ta res povzročil škodo nekomu drugemu.  To je vse.

Hčerka od Ene stare ima popolnoma prav.  Ne more pikapoka tožiti mikimiško, tudi če ji mikimiška celo napiše da bi jo rada popipsala.  🙂

Imaš izkušnjo ali pišeš na pamet? Jaz jo imam. Misliš, da bi jo podelila na javni forum v stilu rekla – kazala, če ne bi bilo res? Opraviči se za lažno obsodbo.

67667, 22.06.2024 ob 15:59

Ste opazili tega forumaša @modrivrag ?

Iz katere umobolnice je ta pobegnil?

V celem letu ni bilo od njega prebrati enega normalnega stavka?

Ga kdo pozna osebno, kaj je z njim? Iam šizofrenijo ali kaj drugega?

En ritopik iz posavja.

Alaria, 23.06.2024 ob 16:03

Imaš izkušnjo ali pišeš na pamet? Jaz jo imam. Misliš, da bi jo podelila na javni forum v stilu rekla – kazala, če ne bi bilo res? Opraviči se za lažno obsodbo.

Nehaj brezglavo napadati vsakega, ki se ne strinja s tvojimi domislicami.  In ne, ne bom se ti opravičil, se ti nimam za kaj.  Napisal sem resnico, če ti trdiš nasprotno od zakonodaje in sodne prakse pa je tvoj problem.

Alaria, ti se res neskončno rada kregaš. Prav izstopaš tukaj. Se zavedaš tega?
Robi je na hantle, ampak ti ga posekaš.

A ni škoda lepe sobote in nedelje za tole?

Sem se misla dobr imet dons, pa sem glih dobr iz urgence. Spet. Tista, ki je bla zanč razočarana, dons sm bla v eni uri zrihtana, tko da vse pohvale za lj urgentno travmo.

New Report

Close