Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je ta debil modrivrag?

Kdo je ta debil modrivrag?

Odgovor na objavo uporabnika
bode resni no, 23.06.2024 ob 16:09

Alaria, 23.06.2024 ob 16:03

bode resni no, 23.06.2024 ob 15:56

To kar piše Alaria o možnosti sojenja enostavno ni res.  Nek resen odvetnik se ti bo kvečjemu smejal.  Žal je potrebno izpolniti osnovne pogoje:  prava identiteta vseh udeleženih in dokazi, da je ta in ta res povzročil škodo nekomu drugemu.  To je vse.

Hčerka od Ene stare ima popolnoma prav.  Ne more pikapoka tožiti mikimiško, tudi če ji mikimiška celo napiše da bi jo rada popipsala.  🙂

Imaš izkušnjo ali pišeš na pamet? Jaz jo imam. Misliš, da bi jo podelila na javni forum v stilu rekla – kazala, če ne bi bilo res? Opraviči se za lažno obsodbo.

Nehaj brezglavo napadati vsakega, ki se ne strinja s tvojimi domislicami.  In ne, ne bom se ti opravičil, se ti nimam za kaj.  Napisal sem resnico, če ti trdiš nasprotno od zakonodaje in sodne prakse pa je tvoj problem.

še 1x: imaš izkušnjo, ali se samo vehamentno sklicuješ na “zakonodajo in prakso” ? Nobene domislice niso. Prenehaj s poniževanjem in žalitvami – Če nimaš tovrstnih izkušenj,  se ne sklicuj  na pravila zakonodaje in sodne prakse. Ker se v sodnih primerih velikokrat izkaže, da pri nas to ne funkconira, tako kot ti navajaš.  Zate ne poizkušaj utiševati na tak način, ko si si zstavil.

Če pa jih v praksi morda prakticiraš po zakonodaji, pa se zavedaj, da jih vse ne – zato pa  lahko pišemo o drugačnih izkušnjah.

Alaria, 23.06.2024 ob 16:15

še 1x: imaš izkušnjo, ali se samo vehamentno sklicuješ na “zakonodajo in prakso” ? Nobene domislice niso. Prenehaj s poniževanjem in žalitvami – Če nimaš tovrstnih izkušenj,  se ne sklicuj  na pravila zakonodaje in sodne prakse. Ker se v sodnih primerih velikokrat izkaže, da pri nas to ne funkconira, tako kot ti navajaš.  Zate ne poizkušaj utiševati na tak način, ko si si zstavil.

Če pa jih v praksi morda prakticiraš po zakonodaji, pa se zavedaj, da jih vse ne – zato pa  lahko pišemo o drugačnih izkušnjah.

Torej, če povzamem tvoj zapis, ti trdiš, da si uspešno stožila nekoga, s katerim si imela negativno izkušnjo in ti je povzročil duševne bolečine kljub temu, da te kot osebo sploh ni poznal in kljub temu, da tudi ti njega kot realno osebo sploh nisi poznala?  Kot da bi recimo tožila nekega uporabnika Kokoši, ki bi ti napisal da si retardirana avtistka in da upa, da ti čimprej otrok umre, kljub temu da sploh ne ve, če zmerja nekoga, ki je v resnici ženskega spola ali moškega in kljub temu, da ne ve, če imaš sploh otroka?  Se ti zavedaš o čem je tu govora?

bode resni no, 23.06.2024 ob 16:26

Torej, če povzamem tvoj zapis, ti trdiš, da si uspešno stožila nekoga, s katerim si imela negativno izkušnjo in ti je povzročil duševne bolečine kljub temu, da te kot osebo sploh ni poznal in kljub temu, da tudi ti njega kot realno osebo sploh nisi poznala?  Kot da bi recimo tožila nekega uporabnika Kokoši, ki bi ti napisal da si retardirana avtistka in da upa, da ti čimprej otrok umre, kljub temu da sploh ne ve, če zmerja nekoga, ki je v resnici ženskega spola ali moškega in kljub temu, da ne ve, če imaš sploh otroka?  Se ti zavedaš o čem je tu govora?

Moja komunikacija je bila izključno med avtorico ena stara, z njo sem podelila svoja mnenja, to sem tudi ekslicitno napisala. Ti si se vtaknil načrtno , provokativno v najino dioskusijo. Ne izrabljaj, ne manipuliraj na javnem forumu tako, kot torej počneš. Tega ti ne bom dovolila. Nisem ti dolžna odgovarjati na tvoja vprašanja in na tvoje provokacije.  Zato je debata tukaj med teboj in menoj zaključena. Lahko pa monologno seveda nadaljuješ, kolikor te je volja.

OMfG, od vceraj se bockate kdo je @modrivrag, pa presli na politiko in osebna obtozevanja.
Za crknt od smeha! 😂😂 😂😂 😂😂

Alaria, 23.06.2024 ob 16:35

Moja komunikacija je bila izključno med avtorico ena stara, z njo sem podelila svoja mnenja, to sem tudi ekslicitno napisala. Ti si se vtaknil načrtno , provokativno v najino dioskusijo. Ne izrabljaj, ne manipuliraj na javnem forumu tako, kot torej počneš. Tega ti ne bom dovolila. Nisem ti dolžna odgovarjati na tvoja vprašanja in na tvoje provokacije.  Zato je debata tukaj med teboj in menoj zaključena. Lahko pa monologno seveda nadaljuješ, kolikor te je volja.

Se mi je zdelo, da boš kaj podobnega naklanfala nazaj….   😀

Pa bodi pridna in ne zavajaj več.  Lepo bodi pozdravljena!

bode resni no, 23.06.2024 ob 16:55

Se mi je zdelo, da boš kaj podobnega naklanfala nazaj….   😀

Pa bodi pridna in ne zavajaj več.  Lepo bodi pozdravljena!

Ah, tipična sfloskulirana fraza… “se mi je zdelo.”

Ko vam zmanjka argumentov, ko vam postavimo črto, preko katere ne spustimo več vašega poizkusa nadvladovanja in pametovanja, pa  tapkate nazaj, da se vam je zdelo, da bo”nekaj takega naklofano” nazaj. Tipiučni natipk ego narcisa.

Dej farbaj ti naivneže s takimi prijemi in naskoki na nekem javnem forumu, na meni ti ne bo uspelo.

Kaj maš ti meni za pisat “pridna bodi”- nisva midva drobnice skupaj pasla in se zabavala pri tem, da si boš ti take mi podredljivo, naj bom pridna. Pa niti poznaš men ne… dejdej, fotrovske pokroviteljske izražaš na našačnem koncu.  Che shifo. Saj vem, kateri si, drugače ko pišeš kot kot prijavljen.

Alaria, daj se drži une ene stare in ne vleči zdaj ta kreg naprej, lepo te prosim nooo. Res zapenjaš za vsak mišji drekec. Pa brez zamere. Sam je moteče.

takle, 23.06.2024 ob 17:08

Alaria, daj se drži une ene stare in ne vleči zdaj ta kreg naprej, lepo te prosim nooo. Res zapenjaš za vsak mišji drekec. Pa brez zamere. Sam je moteče.

Dej mir, pa ne patroniraj in vzgajaj in red delaj ti doma pri sebi, ne pa po forumu – zapel je avtor “bode resni no” pod anonimko, pikirano, načrtno.

Ste dogovorjeni sicer, ekipca  ? 😉

Alaria, 23.06.2024 ob 17:05

Ah, tipična sfloskulirana fraza… “se mi je zdelo.”

Ko vam zmanjka argumentov, ko vam postavimo črto, preko katere ne spustimo več vašega poizkusa nadvladovanja in pametovanja, pa  tapkate nazaj, da se vam je zdelo, da bo”nekaj takega naklofano” nazaj. Tipiučni natipk ego narcisa.

Dej farbaj ti naivneže s takimi prijemi in naskoki na nekem javnem forumu, na meni ti ne bo uspelo.

Kaj maš ti meni za pisat “pridna bodi”- nisva midva drobnice skupaj pasla in se zabavala pri tem, da si boš ti take mi podredljivo, naj bom pridna. Pa niti poznaš men ne… dejdej, fotrovske pokroviteljske izražaš na našačnem koncu.  Che shifo. Saj vem, kateri si, drugače ko pišeš kot kot prijavljen.

No ja, roko na srce, tukaj je tebi zmanjkalo argumentov v debati z “bode resni no”. Ko ti je napisala resnico, si užaljeno odgovorila, da je bila tvoja debata samo med tabo in neko drugo uporabnico in naj se ne vtika.

Se strinjam z “bode resni no”. Ne moreš niti v snu iztožiti nekoga na nekem forumu, ki te je “žalil”, ne da bi sploh navedel tvoje ime in ne da bi sploh vedel, kdo si. TEGA NI!! In ja, imam izkušnje. Celo če navedeš imena in priimke, pa gre za javno osebo, ne bo nič. Tudi če z imenom in priimkom na nekem forumu žališ neko xy osebo, pa ne moreš dokazati, da je to povzročilo zate veliko škodo, ne bo nič s tožbami. Nasploh se odvetniki in sodišča otepajo teh “žaljenj” po forumih. Niti enega primera ni, da bi v Sloveniji nek anonimni trol bil spoznan za krivega, ker je žalil drugega anonimnega trola. Tako da ne bluzi v tri krasne. In ja, imam izkušnje.

Alaria, ti imaš resne probleme.  Ne zmoreš se krotit.  Si poskusila s kakšnimi tableti za živce ali z jogo?  Da ne boš nekega dne eksplodirala.

Alaria, 23.06.2024 ob 17:12

Dej mir, pa ne patroniraj in vzgajaj in red delaj ti doma pri sebi, ne pa po forumu – zapel je avtor “bode resni no” pod anonimko, pikirano, načrtno.

Ste dogovorjeni sicer, ekipca  ? 😉

Kakšna ekipca?

Jst sem solo zadost močna na jeziku in prstih.

robi9, 23.06.2024 ob 15:52

hladnokrvno, 23.06.2024 ob 15:42

In seveda ni bila vse samo Hitlerjeva krivda. Krivda je bila prav tako na strani zabite retardirane črede, ki je oboževala psihopata in morilca, ko to zabita fuknjena čreda počne danes.

Res je. Tudi danes zabita retardirana čreda obožuje psihopata in morilca Putina.

Takšen debilen komentar od debila fašističnega sem pričakoval že, ko sem pisal prejšnji odgovor.

Zato pa pravim, da debil vedno ostane le debil.

Seveda si, odgovora pa vseeno nimaš, zakaj ti ne bi bil ista debilna fašistična čreda, ki podpira morilca in psihopata.

Anonimno 2320, 23.06.2024 ob 15:51

Hladnokrvno Izraelce pa podpiraš?

Ne, nobenih agresorjev ne podpiram. Ne Putina, ne Izraelcev ne Hamasovcev.

67667, 22.06.2024 ob 15:59

Ste opazili tega forumaša @modrivrag ?

Iz katere umobolnice je ta pobegnil?

V celem letu ni bilo od njega prebrati enega normalnega stavka?

Ga kdo pozna osebno, kaj je z njim? Iam šizofrenijo ali kaj drugega?

TO JE VESELI OČE LE Z DRUGEGA PROFILA. ON IMA VELIKO PROFILOV. VERJETNO JE ADMIN TEGA FORUMA. VESELI OČE ODPIRA NOVE TEME, ŠIRI SOVRASTVO DO ŽENSK, VERSKIH MANJŠIH ITD.

TUDI OB 4H ZJUTRAJ GA NAJDETE NA TEM CERKVENEM PORTALU KAKO TROLA.

PAČ KATOLIBANSKI PANKRT

hladnokrvno, 23.06.2024 ob 17:40

Seveda si, odgovora pa vseeno nimaš, zakaj ti ne bi bil ista debilna fašistična čreda, ki podpira morilca in psihopata.

Debilno retardirano, moraš biti res totalno fuknjeno, da mi očitaš, da podpiram nekega agresorja.

To je odgovor, ki ti pripada.

NE lazi malaria.. se vedno cakam tvoj sodni poziv baba vsekana…lazes ko pes tece s tem tvojim zmisljevanjem….dvs dobra kolega sta tozilca in se samo rezita ko jima vcasih omenim kako tvojo cvetko in tvoje groznje s sodisci tozilci in policisti

robi9, 23.06.2024 ob 18:13

Debilno retardirano, moraš biti res totalno fuknjeno, da mi očitaš, da podpiram nekega agresorja.

To je odgovor, ki ti pripada.

Najbolj enostavno je zanikati dejstva in agresorja, dokazanega morilca in psihopata imenovati za žrtev. Isto so tebi podobni počeli v zvezi s Hitlerjem.

hladnokrvno, 23.06.2024 ob 18:19

Najbolj enostavno je zanikati dejstva in agresorja, dokazanega morilca in psihopata imenovati za žrtev. Isto so tebi podobni počeli v zvezi s Hitlerjem.

Točno to počneš debilno retardirano in podpiraš fašizem in genocid.

Dejstva so dovolj zgovorna, da vemo, kdo je največji in glavni agresor.

Seveda tudi Putin ni nedolžen.

Julij Cezar, 23.06.2024 ob 18:13

NE lazi malaria.. se vedno cakam tvoj sodni poziv baba vsekana…lazes ko pes tece s tem tvojim zmisljevanjem….dvs dobra kolega sta tozilca in se samo rezita ko jima vcasih omenim kako tvojo cvetko in tvoje groznje s sodisci tozilci in policisti

Enaka je zartrose

Ti debil in zaba sta pa tko satanista. Spizdi in pusti alario.

Izredno lepa besedna zveza za dokazanega morilca in psihopata. Vsak despot, ki v demokraciji ni dovolil konkurence njemu samemu in je konkurente ubijal in pošiljal v zapore, je agresor. Nobena druga država ni kriva za te njegove izpade. Od tod pa do prilastitve tujih držav pod krinko “skrbi za narod”, ki jim je prej podelil potne liste, da bi priključitev ozemlja lahko izvedel, je le majhen korak. Naslednje za Ukrajino so Gruzija, Poljska, Latvija… Če tega ne vidiš, si del zabite fašistične črede.

Malarija ponovno grozi članom foruma z tožbami? Halo, moderator! Komentatorji se počutimo ogroženo! Med nami je mutispolni norec!

hladnokrvno, 23.06.2024 ob 18:35

Izredno lepa besedna zveza za dokazanega morilca in psihopata. Vsak despot, ki v demokraciji ni dovolil konkurence njemu samemu in je konkurente ubijal in pošiljal v zapore, je agresor. Nobena druga država ni kriva za te njegove izpade. Od tod pa do prilastitve tujih držav pod krinko “skrbi za narod”, ki jim je prej podelil potne liste, da bi priključitev ozemlja lahko izvedel, je le majhen korak. Naslednje za Ukrajino so Gruzija, Poljska, Latvija… Če tega ne vidiš, si del zabite fašistične črede.

Tega res ne vidim, ker nisem fuknjen debil, ki ima šizofrene paranoične blodnje.

😀

New Report

Close