Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je tale Roman Vodeb???

Kdo je tale Roman Vodeb???

Zdajle gledam Piramido in v njej, poleg Saške E., tudi neki gospod, Roman Vodeb. Kdo je sploh to? Od kod jemlje svoja stališča??? Do zdaj še nisem slišala zanj. Tip je strokovnjak za moralo in krizo vrednot.

Je poročen? Ima otroke? Najbrž jim doma ni dolgčas zraven takega karakterja…

http://www.romanvodeb.com/

Zamudila konec…Kdo je zmagal?

Lp

Kdaj je ponovitev piramide?

saška 63{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Provokativen, z veliko teoretičnega znanja, z zanimivimi stališči. Spominja me na pokojnega dr. Ruglja.

Zelo mi je žal, da ni zmagal g. ROMAN VODEB, da bi nam še v prihodnji Piramidi “natrosil” pravih pogledov na določene zadeve. BRAVO g. Vodeb ! (Bere se ga lahko na blogu RTV Slovenija)

če je poročen ne vem točno, vendar mislim da ne,
ima familijo, dva sinova tam nekje 12…15 oz.16 let

kdaj je ponovitev??

Vodeb je predvsem samooklicani strokovnjak za marsikaj, enkrat se ga predstavlja kot sociologa, drugič kot psihoterapevta, tretjič kot psihoanalitika, v bistvu pa je s Fakultete za šport.

Naj ima izobrazbo katerokoli, v oddaji Piramida je dobro nastopil oz. vse povedal prav, poslušali bi ga še in še. Škoda, ker ni zmagal.

Njegova stališča so meni zelo out. Z njimi se strinjajo verjetno tiste/tisti, ki imajo take izkušnje z bogatejšimi pripadniki nasprotnega spola.
Se pa tudi ne strinjam, da ženske od moškega potrebujejo samo organ, ki ga nimajo. Vsaka ženska želi in potrebuje varnost, zaščito, pripadnost, ljubljenost – ne glede na denar, ki ga ima. Kaj nismo ženske tudi čustvena bitja?

Vodeb je samooklicani psihoanalitik. Ima športno fakulteto ter nek magisterij ter nič druga. Doktorat so mu zaradi nestrokovnosti zavrnili.

Pravi psihoanalitiki morajo po dokončanem magisteriju iti še skozi 4 let več usposabljanja pri priznanem psihoanalitičnem inštututu ter imeti ogoromno ur supervizije od stareših psihoanlitikov,… Šele takrat dobijo mogoče diplomo ter se lahko nazivajo psihoanalitiki. Tega pa Vodeb ni dal skozi.

Roman vodeb je šarlatan ter lažnivec.

Pravi psihoanalitiki se ne mečejo vn ob vsaki priložnosti ter promovirajo zaradi lastnega narcizma ter koristoljublja. Roman Vodeb pa to počne ter pere možgane ovčkam.

On dela podobno kot nekateri šarlatani, ki govorijo da so doktorji pa nimajo ne doktorata ne nič.

Priporočam izogib.

realist
… Lahko argumentiraš svoje trditve o Vodebu, da ne boš izpadel smešen in neresen?

“Vem več kot drugi, ker vem, da ljudi obvladuje nezavedno.” mag. mag. Roman Vodeb

Ker ON ve več kot drugi … ok …

Da smo si na jasnem Vodeb je daleč, daleč stran od pokojnega Ruglja, tudi malo si nista (bila) podobna – eden je bil dejansko strokovnjak z delovno prakso s svojega področja delovanja, drugi je pa nek šarlatan, ki služi na račun “popularnih” provokacij.

Diplomsko delo, Testi za merjenje relativnih motoričnih sposobnosti tekmovalk v športni gimnastiki : diplomsko delo Vaš link
Magistrsko delo Vaš link

Za zelo malo ljudi bi rekla, da so nule od človeka, ampak ta Vodeb je pa pod nulo. Da nekaj tako pokvarjenega hodi po svetu, ne moreš verjeti. Ko poslušaš, kaj ta človek govori, bruhaš. Lahko on predava, kar hočeš, on nima nič empatije do nikogar, ne do bolnih, do invalidnih, do nikogar. Razen do sebe. To moraš biti zmešan, da njega primerjaš v Rugljev. Rugelj je lahko bil poseben, drugačen, se nisi strinjal z njim, ampak ni bil pa slab človek, tale Vodeb pa je, slab človek.

Klasičen prodajalec megle. Strokovnjak za vse, v bistvu pa za nič.

filmski kritik Roman matra žogo :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=Ts09QevWA0c

“Vem več kot drugi, ker vem, da ljudi obvladuje nezavedno.” mag. mag. Roman Vodeb

[/quote]

Ima popolnoma prav, velika večina ljudi nima pojma o tem, kaj jih obvladuje in žene.

Rugelh je bil posebnež, a kljub temu visoko strokovno izobražen, načitan in intelektualec. Ta tip je površno prebral Freuda (katerega večina trditev je stroka itak ovrgla), cepil prebrano na svoj prirojeni šovinizem in zdaj misli, da je psihoterapevt. Slišal pa sem, takole okrog vogala, da ga, kadar se njegova megla bolj slabo prodaja, itak preživlja žena. Dec pa tak.

Jaz menim, da tip ni predelal svojega ojdipovskega kompleksa in da trpi za zavidanjem dojk ženskam.

Kaj te je tako zmotilo, česa ne moreš prebaviti?

Ima popolnoma prav, velika večina ljudi nima pojma o tem, kaj jih obvladuje in žene.
[/quote]

Predvsem ne on.

Vodeb je največji trn v petah tupoglavkam, tako kot sem vam jaz na forumu. Govori pa pretežno zgolj resnico, nič drugega, tako kot jaz sam. 🙂

Provokativen idiot.
Veliko teoretičnega znanja? Mogoče “znanja”… 😉
Njegova stališča so zanimiva za preučevalce psihopatskih osebnosti.
Tako si (jaz) predstavljam skritega geja… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

New Report

Close