Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je Tanjo operiral ?

Kdo je Tanjo operiral ?

Gledam na SLO1 to neko oddajo in tam je med drugimi tudi Tanja gostja. Očitno je ženska šla na kak poseg.
Ampak, da meni kot amaterki pade v oči, da ženska nima dobro narejen ta poseg saj leva stran in desna vsaka vleče na svojo stran. Ni simetrično.
Reklamacijo zahtevat. Denar nazaj….
V bistvu pa a ji je treba tega, saj je luštna,lepa simpatična ženska.

kateri Tanji ti to govoriš?? neznana..?

O Ribicevi Tanji je govora.
Nek poseg je naredila. Še oči ji vlece na stran kakor Melaniji. Trend kacjih oči ali kaj.

Sedaj se mi zdi, da je že parkrat narobe,preveč popravljena. Simpatična? Ne vem;)

Meni se zdijo nekatere medijske osebe, da so si postale z leti podobne. Tanja Ribič, Petra Kerčmar, Helena Blagne….kot bi imele istega kirurga, ki jih obdeluje.
Samo to ni lepo, je preveč stil ala Miša Molk, ki se nikoli ne postara in ima narejena grimase.
To ni več identiteta človeka, postaneš nekdo drugi, na žalost.

Par let nazaj ji je naredil facelift dr. Planinšek, v kirurškem senatoriju Rožna dolina. Fotke “prej” in “potem” so celo “ušle” iz medicinske dokumentacije, Požar jih je hotel objaviti, pa so ga odvetniki ustavili.

Isti kirurg podobno naredi. Miša in Severina sta si podobni. Tanja ne vem, če je Petri podobna. Najboljšega kirurga pa ima definitivno Helena.

Isti kirurg podobno naredi. Miša in Severina sta si podobni. Tanja ne vem, če je Petri podobna. Najboljšega kirurga pa ima definitivno Helena.[/quote]

S tem se pa strinjam. 🙂

Joj, boga Tanja, kaj si je šla delat! Zmazek zdaj od obraza, prej je bila pa prav luštna. Pa za enega takega tipa si najprej naredi umetno oprsje, popravi nos, zdaj ji pa še oči narazen vleče. Groza!!!

Jaz bi ženskam, ki so zaposlene v javnem sektorju (gledališča, RTV) prepovedala, da se takole iznakazijo. Kdo jih bo še gledal? Mi pa plačujemo prispevke in drage vstopnice!

Žal Tanja po novem spada med najmanj privlačne ženske na sceni

Že sedaj ji je oči malo vleklo. Moram prav pogledat. Kje je bila. Vikend paket?
Ostale se mi zdijo tudi…nič fajn. Miša je prav groteskna, se človeku že zasmili. Pa Ivana Šundov- groza, kaj je ta ženska naredila iz sebe.
No, Helena pa je dobro popravljena.

Kje si pa to pobral/a?! ;))

Sem si ogledala oddajo. Tanja je res drugačna, oči vedno bolj narazen, usta, v usta si sploh ni več podobna .((

Saj se na telesu in v njem se stara … A si bodo dale zamenjati tudi notranje organe, ki se prav tako starajo. Nori svet in še bolj nore ženske, tiste, ki naj bi veljale za pametne.
Zanimivo zgoraj, kaj pravi Karel Lagerfeld v zvezi s tem …

Mogoče jim je čez čas žal, a baje ni poti nazaj. Če prenehajo s popravili, je s časom še huje, kot da se sploh ne bi popravljale.

temu se reče kitajček, kača, mačka zategnjeni pogled 🙂

Taki pogledi so posledica zategovanja vek ( kože) proti skalpu lasišča ( da se ne vidijo brazgotine), posledica je mačji pogled….

Tiste , ki imajo pa občutno preveč opazno narisane ali stetovirane umetne obrvi, pa imajo presenečen pogled 🙂

Ena slika Tanje pred preobrazbo:

https://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/foto-privlacne-uspesne-skrivnostne-vse-slovenske-fatalke/321929
je pa jasno, da nekatere ženske morajo to delat ( v svoji glavi imajo to zakoreninjeno, ker se tudi ne sprijaznijo z naravnim zakonom staranja), ker služijo denar s svojim izgledom. In se zavedajo, da jih mlaše in privlačnejše izpodrivajo. Zato posegajo po takšnih in drugačnih popravkih.

Od vseh spodaj je Bernarda daleč najbolj luštna. Ja, Tanja je bila čisto drugačna. Sedaj je precej zategnjena, ni si sploh podobna.

Kje ste to videli, katera oddaja je bila in kdaj? Lahko link? Hvala.

SLO1 Vikend paket.

Nedelja cca 17h SLO1. Oddaja je Vikend paket.

SLO1 Vikend paket.[/quote]

http://4d.rtvslo.si/arhiv/vikend-paket/174461183

Na 11:05 minuti se prične….

Ima tako nafilano pod ličnicami, da ji oči skupaj poriva. Filerje (ali botox, karkoliže) vstavljajo pod ličnice na notranji strani obraza, temu se reče hrčkasta ali veveričja lička in zato so si vse podobne, ker vse dobivajo enaka lička. Videno tudi že pri “navadnih” smrtnicah 🙂

Ta k je naredu tole bi mogu vrnt denar nazaj. Kaksna lepotica je bla prej. Zdej pa cudn napihnjena. Kaj nam moski delajo!

OMG….. sem šla gledat posnetek, me je skoraj kap.

Res je, tole so filerji pod očmi – zapolnjen rob med kostjo in spodnjo očesno veko (podočnjaki), napihnjena je ko žaba. Ampak ti filerji še malo uplahnejo in bo bolje. Očitno je tole narejeno na frišno.

New Report

Close