kdo je tu nor?
Nihče ni nor..ima le vsak svoje mnenje in tudi tako zavrte zenske zal se obstajajo, da depilacijo mesajo s stavkom kot ga ta zenska…ubogi njen moz.Škoda, ko ga nisi vprasal, kaksno ima ona svoje mednozje, sem prepričana da zarasceno…da njenih nog ne omenjam;))
Drugače pa so tudi meni všeč moški kot moški..kosmati..tudi par dni stara brada..mmmmmm..moškim dlake dajejo tak macho videz, robatost…seveda če so na pravem mestu, če jo je kje preveč se pa še vedno da lepo urediti..britje v nulo..mene prej odbija kot privlači…mm..mogoče pa to odbija tudi tojo ženko;))..ampak , da bi nekoga označila za ne vem kakšnega…zaradi tega ker se brije tudi tam kjer je meni to mimo..le zakaj, vsak po svoje..saj ga ne bom imela jaz v postelji;))…
Primerjava britja moskega in zenske…kosmat moski ali kosmata zenska..se strinjas neda, da je zenska bolj potrebna depilacije-urejenosti..že zaradi higiene..ti na penisu nimas dlak..me jo imamo..skratka ženskam bolj paše in da so redke, ki tega ne delajo..še vedno pa so redki moski, ki se brijejo v nulo okoli spolovila…no vseeno jih ni toliko kot je zensk, zato to dvoje primerjat, brez veze.