kdo je yo?
Yo je zafrustrirana, samska ženska z najstniško hčerko. Oče te hčere živi v tujini, plačuje minimalno preživnine in ga nikakor ne more izterjati, da bi plačeval več, vendar pa ga hčerka redno obiskuje. Yo misli, da je vsemogočna in nadpovprečna. Takoj po porodu se je spravila na noge in letala okrog, ker ni bolna, temveč je samo rodila. Za ženske, ki tega ne zmorejo, ne najde razumevanja. Otroka je že kot dojenčka stlačila v avto in ga vozila v tujino. Za otroke, ki takšnih poti v prvih mesecih življenja ne zmorejo, ne najde razumevanja.
Da povzamem: gre za nepof… babo, ki misli, da je požrla vso pamet sveta.
Do neke mere to drži, vendar drži tudi ostalo – da ima cel kup nerazrešenih težav sama s sabo. Sicer tudi ne bi potrebovala tega foruma za izživljanje.
Tudi jaz zavijam z očmi ob marsikateri neumnosti tule gor, a se ne grem prepucavat in dajat pripomb – ne zato ker bi bila tako ‘sočutna’, ampak ker je škoda moje energije. Kdor svojo energijo porablja za zbadanje in onaniranje tule gor, pove nekaj o sebi, ne o vseh drugih.
Do neke mere to drži, vendar drži tudi ostalo – da ima cel kup nerazrešenih težav sama s sabo. Sicer tudi ne bi potrebovala tega foruma za izživljanje.
Tudi jaz zavijam z očmi ob marsikateri neumnosti tule gor, a se ne grem prepucavat in dajat pripomb – ne zato ker bi bila tako ‘sočutna’, ampak ker je škoda moje energije. Kdor svojo energijo porablja za zbadanje in onaniranje tule gor, pove nekaj o sebi, ne o vseh drugih.[/quote] DRAGA GOSPA PREBERI KAJ SI NAPISALA , NIČ NISI DRUGAČNA KOD YO . ISTO DAJEŠ PRIPOMBE TAKO ,DA PRVO PRI SEBI POČISTI POTEM PA PRI DRUGIH.
Tudi jaz zavijam z očmi ob marsikateri neumnosti tule gor, a se ne grem prepucavat in dajat pripomb – ne zato ker bi bila tako ‘sočutna’, ampak ker je škoda moje energije. Kdor svojo energijo porablja za zbadanje in onaniranje tule gor, pove nekaj o sebi, ne o vseh drugih.[/quote] DRAGA GOSPA PREBERI KAJ SI NAPISALA , NIČ NISI DRUGAČNA KOD YO . ISTO DAJEŠ PRIPOMBE TAKO ,DA PRVO PRI SEBI POČISTI POTEM PA PRI DRUGIH.[/quote]
Oprosti, ti potrebuješ še precej razviti svojo inteligenco. Imam pravico komentirat in podati svoje mnenje o nečem, kar se redno dogaja na forumu! Samo skrajno neinteligenten človek ne loči razlike med tem in med tem, da je nekdo piker in daje cinične pripombe v skoraj vsaki temi, kjer sodeluje, čeprav mu nihče nič noče (kar počne Yo s svojo vidno potrebo po prepucavanju). Če pa ti ne opaziš te razlike, pripiši to sebi in svoji omejenosti, katero videno kažeš že z načinom pisanja – sicer se takimi ljudmi itak ne mislim pogovarjat, ker je nivo dojemanja prenizek.
Zato – lep dan.
Res, zadnje dni je pa polno o njej, ampak mene spominja ne eno medicinsko sestro iz laboratorija v našem ZD, eno tako, ki je kri jemala in otroke in odrasle pripela na stol, zavezala tisto plastiko čez žilo in …Kdor ji je upal ugovarjat in se upirat je dobil ta svoje.
Saj so sami prišli v laboratorij.
Yo je oseba, ki sama sebe mocno precenjuje. Ne zna sprejeti tujega razmisljanja, ne tuje kritike. Ob enem pa ima dvojna merila – zgraza se kako ljudje poclovecijo svoje hisnje ljubljencke, kako se mamice pogovarjajo z otroci (bubi lubi – samo primer), obenem pa na njeni facebook strani ob sliki psa napise – moja lubika.
Glede na to, koliko casa prebije na MONU-u in drugih forumih (zivalskih) …, je ze to pokazatelj, da nekega svoega lajfa, ki bi ji zapolnjeval dan, nima.
V privat zivljenju pa se zdalec ni tako glasna kot tukaj, prej obratno. To tudi nekaj pove…
Njeni komentarji, pa so malo mesano na zaru – vcasih koristni, drugic nedoreceni in nerazviti, tretjic totalno faljeni…, verjetno kot komentarji nas vseh, s tem, da so njeni dostikrat zaljivi in to brez pravega razloga. Spet pove nekaj o njej…
Ta forum je njena hrana…, tako jaz na to gledam.
Moje skromno mnenje pac. Sicer pa so mi veliko bolj neprebavljivi ljudje, kot je Paco Moralles, ki nimajo lastne hrbtenice in kimajo “svojim” ljudjem ( v tem primeru Yo) in ne premorejo niti kancka svojega lastnega jaza, svojih stalisc…, Yo jo vsaj ima, ceprav spet v skrajnost, saj ne bo nikoli priznala, da se je zmotila…., trmoglav otrok, kljub svojim 40-im.
Cudno vprasanje Yo, kot si cudna sama. Meni ni potrebno drugih sprasevati kaksna sem v reali. Verjamem pa, da sama sebe niti ne vidis, v svoji zaslepljenosti nad svojim prav in v svoji namisljeni velicini (beri – precenjenosti).
No ja, v reali si dosti bolj ok. Verjetno zato ker, ko tukaj zalis ljudi, jim ne gledas v obraz, v reali pa je le to malo drugace, kajne? Zato pa ti veliko ljudi, ko te spozna v reali rece: “o, pa saj si cisto ok”…..
Cudno vprasanje Yo, kot si cudna sama. Meni ni potrebno drugih sprasevati kaksna sem v reali. Verjamem pa, da sama sebe niti ne vidis, v svoji zaslepljenosti nad svojim prav in v svoji namisljeni velicini (beri – precenjenosti).
No ja, v reali si dosti bolj ok. Verjetno zato ker, ko tukaj zalis ljudi, jim ne gledas v obraz, v reali pa je le to malo drugace, kajne? Zato pa ti veliko ljudi, ko te spozna v reali rece: “o, pa saj si cisto ok”…..[/quote]
Ves čas veselo namiguješ na to, da me v reali poznaš? A res? Potem pa stopi do mene in mi to povej
No ja, v reali si dosti bolj ok. Verjetno zato ker, ko tukaj zalis ljudi, jim ne gledas v obraz, v reali pa je le to malo drugace, kajne? Zato pa ti veliko ljudi, ko te spozna v reali rece: “o, pa saj si cisto ok”…..[/quote]
Ves čas veselo namiguješ na to, da me v reali poznaš? A res? Potem pa stopi do mene in mi to povej :)[/quote]
Aja, kar stopim naj do tebe? Ma, se bojim…. Kaj pa naj recem… ej Yo, kako kaj tvoja lubi bubi? Ja, saj tem nama ne bi zmanjkalo, ti bi me lahko poucila o korkumi, jaz tebe o vegeti, ker sem opazila, da jo narobe tretiras….
Ma ti povem, tem ne bi zmanjkalo, res. Pa se prijetna druzba znas bit….baje?
A naju loci kar nekaj drzav, no pa se marsikaj drugega…, no imave pa tudi veliko skupnega, baje.
Ves čas veselo namiguješ na to, da me v reali poznaš? A res? Potem pa stopi do mene in mi to povej :)[/quote]
Aja, kar stopim naj do tebe? Ma, se bojim…. Kaj pa naj recem… ej Yo, kako kaj tvoja lubi bubi? Ja, saj tem nama ne bi zmanjkalo, ti bi me lahko poucila o korkumi, jaz tebe o vegeti, ker sem opazila, da jo narobe tretiras….
Ma ti povem, tem ne bi zmanjkalo, res. Pa se prijetna druzba znas bit….baje?
A naju loci kar nekaj drzav, no pa se marsikaj drugega…, no imave pa tudi veliko skupnega, baje.[/quote]
No, si le povedala, da blebetaš na pamet.