kdo je yo?
Mislim, ne blebetam na pamet ampak po pameti. Ne me v isti kos s sabo metati, no.
Oh, se ti moram pa vseeno zahvalit za danasnjo porcijo smeha, sem se namrec spomnila kako si klicala policijo, ko je tvojega staforda napadla civava. Ma za crknt si! Faca res! Hvala ti za to.
Zelim ti lep dan, pa cetudi dezeven!
Aja, pa ker ravno nisi napisala vse zgodbe. Ni bilo bistvo ne v pasmi in niti ni bil samo en pes. Glede na to, da je šlo za ugrize in glede na to, da lastnica ni uspela ne popokat psov ali jih umirit, še manj pa dokazat, da so cepljeni, se je zadeva odvijala tako, kot se je.
Vključno s tem, da sem jaz vsa nesposobna s pitbullom, ki je imel za sabo zgodovino v pasjih bojih, mirno čakala na policaje in kasneje na okrepitev :p To zmoremole nesposobni in naši psi.
A se tega tudi spomniš, da so enega od vpletenih psov čez par dni špohtlali s ceste?
Pa ja, povedala si jasno, da pojma nimaš ne kdo in ne kakšna sem, torej nehaj pametovat. Si prav groteskna :p
Meni spomin seze malo dlje kot sedem let, pa vsem, ki jih poznam tudi. Pa se mi nobeden od njih ne zdi obseden. No ja, mogoce eden ali dva, drugi so pa cisto ok.
Kaj pa tvoj spomin? Ne seze tako dolgo nazaj? Hm…
Sicer pa tudi, ce imas spomin zlate ribice, se moras spomniti cesa takega, priznaj. Civava napadla staforda, posredovati je morala policija. To je definitivno prva asociacija nate. Sorry, nic slabega ne mislim, samo res mi je smesno. Da pa so potem poklicali se okrepitev….LOL
Hm, jaz za nobenega iz foruma, ki ga osebno ne poznam, ne vem niti ali je ž ali m. Še manj se spomnim, kaj je pisal pred xy leti. Še manj imam pa stike s folkom, ki je tako obseden, da ljudi sledi par let. Đizs.
Ti pa ne le, da si obsedena, celo nenatančna in šlampasta si, kar pa res sovražim. Nikoli v življenju namreč nisem imela stafforda – vsaj prav napiši.
Prav Yo, bom nehala pametovati, naj ti bo, zakaj bi ti tezila… Dovolj je, da ti ves kaksna si, kdo si… Zdaj, drugo pa je, ce ves…
Lep vecer se naprej!
PS: pa da ne bo pomote, si mi kljub tvojemu pametovanju, v resnici cisto vsec, malce vec v glavi kot nekateri tu le imas, tudi v srcu… vseeno pa znas biti velikokrat prav nadlezna.
cau
Hm, jaz za nobenega iz foruma, ki ga osebno ne poznam, ne vem niti ali je ž ali m. Še manj se spomnim, kaj je pisal pred xy leti. Še manj imam pa stike s folkom, ki je tako obseden, da ljudi sledi par let. Đizs.
Ti pa ne le, da si obsedena, celo nenatančna in šlampasta si, kar pa res sovražim. Nikoli v življenju namreč nisem imela stafforda – vsaj prav napiši.[/quote]
Yo, pa saj jaz tebe ne poznam iz foruma, ti se ni potegnilo, al kaj? Nikakor pa ti ne sledim, halo? Daj spusti se na realna tla. Sodelujem pac na istem forumu kot ti.
Zdaj o natancnosti in slampariji bi lahko razpravljali.. ker sem po tolikih letih pozabila katero pasmo natancno si imela, pa se ti mocno opravicujem za svojo slamparijo. Ma to je res nezaslisno.., pozabit pasmo tvojega psa. Matr sem slampasta!
Samo na svojo slamparijo pa hitro pozabis, kajne? Jah, tipicno zate.
No, pa lep vecer.
Ti pa ne le, da si obsedena, celo nenatančna in šlampasta si, kar pa res sovražim. Nikoli v življenju namreč nisem imela stafforda – vsaj prav napiši.[/quote]
Yo, pa saj jaz tebe ne poznam iz foruma, ti se ni potegnilo, al kaj? Nikakor pa ti ne sledim, halo? Daj spusti se na realna tla. Sodelujem pac na istem forumu kot ti.
Zdaj o natancnosti in slampariji bi lahko razpravljali.. ker sem po tolikih letih pozabila katero pasmo natancno si imela, pa se ti mocno opravicujem za svojo slamparijo. Ma to je res nezaslisno.., pozabit pasmo tvojega psa. Matr sem slampasta!
Samo na svojo slamparijo pa hitro pozabis, kajne? Jah, tipicno zate.
No, pa lep vecer.[/quote]
Aja, samo za forum gre?
Hm, zgoraj si pisala o tem, kakšna sem v reali.
No, takole pa največ poveste o sebi in svojih trditvah :p
Yo, izrazaj se bolj jasno, ker jaz te ne razumem. Ne vem kaj tocno zelis povedati s svojim postom. Sicer pa mi ni pomembno. Lapas pac.
Poglej Yo, vsakdo si o sogovorniku izoblikuje svoje mnenje. Glede na to, da te poznam izven foruma in preko foruma bi rekla, da gre za dve razlicni osebi.., temu se rece dvolicnost.
Na forumu se zdi kot, da si pojedla vso pamet sveta in se malo vec. Nevljudna, naduta, zaverovana v svoj prav, ozkogledna in se bi lahko nastevala. Ne vlaci te zastonj po zobeh cela garda forumasev, kajne?
Nasprotno mi v reali taksnega vtisa nikoli nisi dajala.
Torej je to le posledica dvoličnosti in dejstva, da se v reali ne upas prepucavat, tukaj na netu varno v naslonjacu, pa ima tvoja beseda zelo drugacen ton, kajne? Hranis se, zdravis se preko forumasev tega in se kaksnega drugega foruma, to je dejstvo in to o tebi pove dovolj.