Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je za to, da se izžene vse tujce

Kdo je za to, da se izžene vse tujce

Kdor je za naj podpiše peticijo.

Tisti, ki se prilagodijo, delajo, spoštujejo kulturo okolja, kamor so prišli, se naučijo jezika, me ne motijo. Med njimi so tudi zelo dobri ljudje. Kdor pa je prišel sem cuzat našo velikodušno socialko, zganjat kriminal, vsiljevat svojo kulturo, se ne nauči jezika v doglednem času, pa samo po hitrem postopku raus. Če jih kakšna zblojenka podpira, izgon velja tudi zanjo.

Jaz takoj. To zalego več ne trdim.

Odgovor na objavo uporabnika
Vse ne, 14.11.2024 ob 03:47

Tisti, ki se prilagodijo, delajo, spoštujejo kulturo okolja, kamor so prišli, se naučijo jezika, me ne motijo. Med njimi so tudi zelo dobri ljudje. Kdor pa je prišel sem cuzat našo velikodušno socialko, zganjat kriminal, vsiljevat svojo kulturo, se ne nauči jezika v doglednem času, pa samo po hitrem postopku raus. Če jih kakšna zblojenka podpira, izgon velja tudi zanjo.

Se popolnoma strinjam.

Kje se podpiše peticija?

Tako bi bilo prav, 14.11.2024 ob 06:19

Se popolnoma strinjam.

Kje se podpiše peticija?

moj podpis tudi zagotovljen

Anonimno 4031, 14.11.2024 ob 06:30

moj podpis tudi zagotovljen

Moj podpis tudi in to takoj!

Verjetno bo vsak pravi Slovenec priznal, da ne mara nobenih priseljencev.

Tudi slovenci smo priseljenci tu.

Ne morem verjeti, da se še vedno ljudi ločuje po kraju rojstva in ne po dejanjih, karakterju…. Tudi Slovencev je veliko v tujini – naj jih države kar izselijo?

Sem pa za striktno kaznovanje kriminalcev (tujih in naših) in pa za pogojevanje socialne pomoči z obiskovanjem tečaja slovenskega jezika (in nato opravljanja izpitov) za lažjo integracijo.

Kaj pa smo mi, Slovenci, gospodarji na svojem? Plačujem parkirišča kamorkoli grem, razen v trgovske centre, na Bled novembra, na travnike ne, me preganjajo, v gozdove po kostanj ne, me preganjajo. Edino kar je moje je stanovanje, vanj pa priseljenci ne hodijo, torej, kar se mene tiče, naj kar bojo.

Vse, ki nimajo zaposlitve,ki se potikajo okrog, ki so tukaj že leta in vlečejo socialo, bivajo v socialnih stanovanjih, vse, ki najkasneje v enem letu ne govorijo slovensko. Vsi zgoraj našteti niso prišli živet (sobivat), delat (zaslužit) in se poskušat normalno asimilirat (jezik).Zgoraj naštetim pomagat, da čimprej zapustijo Slovenijo.

To pač me gre. Je kar je. Verjetno bi tudi bil kolaps ler jih je verjetno že 60%.

Anonimno7371, 14.11.2024 ob 08:06

To pač me gre. Je kar je. Verjetno bi tudi bil kolaps ler jih je verjetno že 60%.

Kakšen kolaps? Ekonimski? Bi bil ja, saj bi “ostajal” denar od sociale. Za tiste, ki delajo, govorijo jezik je bilo že rečeno, naj ostanejo. Gredo le tisti, ki so kakorkoli na breme državi. Kolaps: ostalo bi več denarja od socialnih dajatev zanje.

Anonimno 10534, 14.11.2024 ob 07:37

Ne morem verjeti, da se še vedno ljudi ločuje po kraju rojstva in ne po dejanjih, karakterju…. Tudi Slovencev je veliko v tujini – naj jih države kar izselijo?

Sem pa za striktno kaznovanje kriminalcev (tujih in naših) in pa za pogojevanje socialne pomoči z obiskovanjem tečaja slovenskega jezika (in nato opravljanja izpitov) za lažjo integracijo.

Ker zaradi Slovencev po svetu je v tujih mestih porast kriminala. Glede na to da se izseljujejo najpametnejsi, izobrazeni kadri se nam tuje drzave lahko samo zahvalijo.

Ste hotli globalizacijo, pa jo imejte. Nic vec ni posebno, hoces kitajsko hrano gres za sosednji ovinek, hoces cokolado, ki jo imajo samo v ameriki si jo narocis.
    Namesto, da bi gradili buticnost nas cez 200 let ne bo vec. Postali bomo temnejsa rasa, slovenski jezik bo jezik manjsine itd. Zalostno in zelo verjetno.

ok, ampak pol povejte h kateremu sp-jevcu ali drugam se prijavim, ker če v naši firmi izženemo tujce domov, lahko dol zapremo ! Pa ne bo za vaše otroške dodatke, pa vračanja dohodnin za vaše vzdrževane sončke, pa davka na dobiček in moje prispevke ! Kdo mi nadomesti pol to, me zanima? Kaj pa izobraženi tujci, to so pa expati ali auswandererji al kako se reč? to pa niso migranti al kaj? KAj pa dohtarji v kliničnem iz bivše YU k delajo, da lahko liberalci in SDSovci še zmer delajo na tem, da se slovenski dohtarji lahko privat? a? Kdo vam bo pa gradil vaše energetsko ugodne fenši šmensi bajte in tako dalje? KDo bo delal v proizvodnjah? vaši sončki? Me zanima ja !! No, sicer jaz bi jih itak nateral tele vaše lenuhe med počitnicami v proizvodnje ! Da se mal navadijo delovnih navad, ko vas jebe !

Prva stvar: tisti, ki pride mora najprej bit 5 let utkaj, da sploh lahko dobi potem podaljšanje viz, ampak dejstvo pa je, da vsaj pri nas tujci ne nameravajo sotati ! Slovenija ni več tako privlačna za bivš YU, kot včasih, se bolj splača it v Avstrijo, kjer je socialdemokracija naredila svoje in so delavske pravice desetkrat boljše kot v Sloveniji. Tako da ni stanovanj, ni ne vem kakšnih plač več, ima ena Srbija ali Bosna take plače, da se ne splača več sem hodit. No, pri nas od stotih ljudi, recimo da je deset folka ostalo in si zgradilo lajf tukaj. Ostali ne, čakajo 15 let, potem pa nazaj, ker dol imajo hiše in tako dalje…

Predlagajte to gospodarski zbornici, pa boste vidl, kakšen bo odgovor, majmuni! No. če se pa to zgodi, boste pa računovodkinje pa kadrovnice vsak vikend hosdile strežt v restavracije pa paradajz rezat, al pa v proizvodnje delat volno, gumo in pločevino, al pa kej druzga ! Sej boste plačani za to, ampak nema slobodnog dana !

Anonimno 2640, 14.11.2024 ob 08:34

ok, ampak pol povejte h kateremu sp-jevcu ali drugam se prijavim, ker če v naši firmi izženemo tujce domov, lahko dol zapremo ! Pa ne bo za vaše otroške dodatke, pa vračanja dohodnin za vaše vzdrževane sončke, pa davka na dobiček in moje prispevke ! Kdo mi nadomesti pol to, me zanima? Kaj pa izobraženi tujci, to so pa expati ali auswandererji al kako se reč? to pa niso migranti al kaj? KAj pa dohtarji v kliničnem iz bivše YU k delajo, da lahko liberalci in SDSovci še zmer delajo na tem, da se slovenski dohtarji lahko privat? a? Kdo vam bo pa gradil vaše energetsko ugodne fenši šmensi bajte in tako dalje? KDo bo delal v proizvodnjah? vaši sončki? Me zanima ja !! No, sicer jaz bi jih itak nateral tele vaše lenuhe med počitnicami v proizvodnje ! Da se mal navadijo delovnih navad, ko vas jebe !

Prva stvar: tisti, ki pride mora najprej bit 5 let utkaj, da sploh lahko dobi potem podaljšanje viz, ampak dejstvo pa je, da vsaj pri nas tujci ne nameravajo sotati ! Slovenija ni več tako privlačna za bivš YU, kot včasih, se bolj splača it v Avstrijo, kjer je socialdemokracija naredila svoje in so delavske pravice desetkrat boljše kot v Sloveniji. Tako da ni stanovanj, ni ne vem kakšnih plač več, ima ena Srbija ali Bosna take plače, da se ne splača več sem hodit. No, pri nas od stotih ljudi, recimo da je deset folka ostalo in si zgradilo lajf tukaj. Ostali ne, čakajo 15 let, potem pa nazaj, ker dol imajo hiše in tako dalje…

Predlagajte to gospodarski zbornici, pa boste vidl, kakšen bo odgovor, majmuni! No. če se pa to zgodi, boste pa računovodkinje pa kadrovnice vsak vikend hosdile strežt v restavracije pa paradajz rezat, al pa v proizvodnje delat volno, gumo in pločevino, al pa kej druzga ! Sej boste plačani za to, ampak nema slobodnog dana !

Nazaj domov bi šli tisti, ki ne delajo ( ne tisti pri s.p.jevcih), tisti ki živijo od sociale, tisti, ki ne znajo jezika.

Hecno, k mon socialci iščejo načine kako do več socialne pridt. Verjetno ste resno tako ruknjeni da mislite da boste višjo dobili če tujce ven dajo :). Btw….večina prejemnikov socialnih programov je klenih slovenčkov. O jeziku bi se pa tudi dalo….večina vas ful obvlada 🙂

Jaz takoj podpisem. Samo, da gres po trgovinah, ne slisis vec slovecscine.

Nasa drzava. Nasa pravila. Tega se ne drzijo. Tisti, ki pa sprejmejo lahko ostanejo.

za crknt, 14.11.2024 ob 08:40

Hecno, k mon socialci iščejo načine kako do več socialne pridt. Verjetno ste resno tako ruknjeni da mislite da boste višjo dobili če tujce ven dajo :). Btw….večina prejemnikov socialnih programov je klenih slovenčkov. O jeziku bi se pa tudi dalo….večina vas ful obvlada 🙂

Marsikateri Slovenec ne obvlada jezika ( vejice, skloni itd.). Poznam tujce, ki zelo dobro govorijo, so pa tudi taki, ki po 5 ali več letih še vedno ne. Če ne zna jezika, se ga ne more zaposlit, če ni zaposlen, mora naprej, ali nazaj. Tukaj ne more ostati.

Točno tko !

Proti. Sem za to, da se naredi rezervat v neki hosti za butle s takimi idejami, 5×5 km, oni ne smejo ven, pa tja noben drug ne sme, pa od tam lahko tudi po mili volji butli izganjajo in se špilajo avtohtono cono. Vsak mesec se jim vrže en zaboj hrane in to je to.

Glede na to da se izseljujejo najpametnejsi, izobrazeni kadri se nam tuje drzave lahko samo zahvalijo.

Zato rabimo najpametnejše od drugod, da ne ostanejo samo domači bedaki. Mi se tud lahko samo zahvalimo bosanskim zdravnikom itd

Za izselit se brezmožganske prišleke, če se je priselil zdravnik, poštena blagajničarka – where is the problem?

Micka682, 14.11.2024 ob 07:02

Verjetno bo vsak pravi Slovenec priznal, da ne mara nobenih priseljencev.

Ja, ker smo majhni.

In ker bomo, če bomo tako nadaljevali, v 15 ali 20-ih letih IZGINILI…

Ampak nekateri v slovenski politiki, kot da to komaj čakajo.

Sram naj jih bo!

In naj se zavedajo, da so veleizdajalci Slovenije, ter slovenstva!

Aaaa, imenitno, jezik v enem letu. Valjdka bi se tudi vi, ki to zagovarjate, naučili finščine v enem letu, ali pa … kaj pa vem … kitajščine.

New Report

Close