Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Kdo kupi stanovanjce za slab milijon?

Kdo kupi stanovanjce za slab milijon?

Kdo sploh kupi stanovanja od 600K ojrov navzgor? Gledam na nepremičnine.net, v Ljubljani je cela vrsta stanovanj po takšnih cenah, ki se že po več let oglašajo?? Rusov ni, angležev tudi ne, slovenski narod pa tolče več ali manj minimalce. Me zanima, kaj se na koncu zgodi s takimi stanovanji, po tem ko so bila več let prazna v čakanju na kupca? Še s prepolovljeno ceno bi jih najbrž težko prodali. Prav jim je, sami so krivi, če imajo požrešne apetite 🙂
Samo nacionalizacija lahko reši propadanje gospodarstva! Vse pobrat, saj je verjetno vse nakradeno!

Meni je bila za milijonček všeč ena vila za Bežigradom. Sam milijonček mi je manjkal do nje 🙂

http://www.situla.eu/

A je ta luksuzni Gotham City ob Ljubljanski železniški postaji že prodan, a je še dosti praznega?

[img]http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120830070901/dragonball/images/c/c9/Gotham-City_3-1-.jpg[/img]

Oh ko bi foušija gorela…zdaj pa pojdi hitro pogledat če so bili otroški nakazani.

V Situli so imeli poletno razprodajo, a vseeno, kadar peljem zvečer mimo, vidim samo temo….Razen če je stanovalcem prepovedano prižigati luči, da ne bi prihajalo do prevelikega kontrasta s črno fasado 😀

ti foušljiva, najbrž nimaš preveč pojma o ekonomiji, pa ne veš, da kapital, ki se ne obrača, ni kapital 🙂

Vau, lepa stanovanja. Kdo ve, po koliko se prodajajo?

Saj vidiš na njihovi spletni strani: Zaradi velikega zanimanja za 15% manj 😀

Jaz sem samo 1x luč v enem stanovanju, sicer pa je vse temno. Grozno zgleda, kot iz kakšne grozljivke – vse črno!

In zakaj bi moral biti kapital? V čem je tvoja težava?

In zakaj bi moral biti kapital? V čem je tvoja težava?[/quote]

Nimam posebnih težav, za razliko od tebe, ki si prepirljiva in napadalna 🙂

En kolega je pred kratkim spraševal, ker je bil interesent, pa so mu rekli, da je pretežno vse prodano (ostalo samo par stanovanj, ki mu pa niso ustrezala zaradi kvadrature). Ali je to res ali samo ustvarjajo videz dobre prodaje, ne vem.

Pred 4 dnevi sem se zvečer peljala mimo situle in če sklepam po lučeh, je cca polovica stanovanj prodanih.

Tam ne bi živela pa če bi mi to stanovanje podarili, res ne, prisežem.

In zakaj bi moral biti kapital? V čem je tvoja težava?[/quote]

Nimam posebnih težav, za razliko od tebe, ki si prepirljiva in napadalna :)[/quote]

Prepirljivost in napadalnost naj bralci ocenijo sami….hahaha.

Jaz sem tudi slišal, da so v situli več ali manj ta dobra stanovanja prodali. Zdaj, če so se lastniki že vselili not oz. našli najemnike pa je drugo vprašanje.

Kaj pa veš, kaj je zadaj. Mogoče so jih “prodali” poštnim nabiralnikom, da so povrnili bankam kredite za izgradnjo. Kaj pa veš, kakšna mafija je zadaj…. Že z zemljiščem so mutili, kaj šele z ostalim….
Ljudi pa tam notri ni, to je dejstvo. Če bi kdorkoli imel namen tam stanovati ali dajati v najem, bi bili ljudje notri….

Dva od mojih sodelavcev sta v situli kupila stanovanje, oba za svojega odraslega otroka. Eden si še opremlja in še ne stanuje notri, za drugega ne vem. Koliko oken je razsvetljenih, pa res ni merilo za število prodanih stanovanj. Še danes se najdejo ljudje, ki kupijo stanovanje kot investicijo, za ohranjanje vrednosti imetja. Potem spet eni kupujo, pa nimajo denarja za opremo in se še nekaj časa ne vselijo. Tretji pa kupijo za oddajanje in jih je potem strah oddati, ker si upajo oddati samo komu poznanemu. Ko sem tri leta nazaj prodala stanovanje, ga je kupila ena gospa, uradno na sinovo ime, da bi imela kam iti, če bi se slučajno kdaj razšla z možem, ki je imel dolgoletno razmerje z drugo. Razšla se sicer ni, ko sem jo čez leto dni srečala, mi je priznala, da bi ga rada oddala, a da si ga ne upa, ker so najemniki lahko čudni. Stanovanje je bilo prazno vse do takrat, ko smo jo mi povezali z nekom, ki je iskal stanovanje. Zgodbe so zelo različne.

Ali pa so ves denar “zagonili” za stanovanje, sedaj pa ni za elektriko?

Samo se pa moraš tudi vprašat, kje je pamet tako pri kupcih, kot pri investitorju, da gradijo “nadstandard” ali celo “luksuz” stanovanja na takšni lokaciji…

Sorry, ne verjamem ti. Kar dva tvoja sodelavca sta kupila stanovanje v Situli? Torej stanovanja, ki so 50% precenjena (kateri idiot pa bo tisto lokacijo in grdo stavbo imel za luksuz), s pogledom na železniško postajo, grajena z manjkom materiala?
Nepremičninski balon je počil, prihaja nova kriza in samo popoln idiot bi kupil takšno precenjeno stanovanje kot investicijo ali za otroka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close