Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kdo lahko ustavi Drnovška ?

Kdo lahko ustavi Drnovška ?

In njegovo blebetanje ? To kar počne, je preveč. Predsednik države je ! Če Svetilnik lupa tuki gor, pač..Ampak JD predstavlja Slovenijo in njen narod.
Naj ima svoje gibanje kot navadni državljan, zaradi mene lahko govori in piše kar hoče. Toda kot človek , ki ima poveljstvo celo nad vojsko…mislim, da je potreben enga orenk psihiatra in potrebno je, da gre v penzion. Toda kako ? Še dobro , da nima dosmrtnega mandata kot Joško..

V kolikih delih bo objavil svoje mnenje o negativcih in temačnih silah ? Izgleda, da ga nekaj hudo preganja.

mislim,da je zrel za psihiatrijo.
Nekako se ne morem vživet v to,da imamo paranoično nastrojenega,predsednika.
Nobena država si tega ne zasluži.Celo Slovenija,ne.

Ko prebereš podani link,ti zmanjka sape.Zelo hudo.

Hm hm…. men se je zdelo, da ni čist pri ta pravi že, ko je po kliničnem v Ljubljani z venčkom iz neke “rože” na glavi hodil…. Mogoče je res čas, da odstopi ali pa da je odstopljen… Takšen kot je ne koristi nikomur. Niti ubogim iz Darfurja še manj tistim ubogim doma….

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Čas je za upokojitev.

težka bo:))
napotnice za psihiatrični oddelek mu ne upa nihče napisati…
da bi šel v pokoj je težko verjetno.Realizirati se mu zna ideja,da
se njegovo,takoimenovano,gibanje spremeni v stranko,katere namen bo
večanje gneče,ki je že tako,za malo Slovenijo,prevelika.

Mogoče bi ga lahko diagnosticiral Rugelj…?

bi ga še v odvisnost pahnil :))

A ti to iz lastnih izkušenj. Po tvojem pisanju sodeč bi to utegnilo biti celo res.

hrošček, kaj pa, če bi ti vzel napotnico za sebe, ti jo bolj potrebuješ.
Nič kaj lepo se ne odzivaš.
Lahko pa boš kandidiral za predsednika, koliko jezikov pa obvladaš??
Videti je, da ne veliko. 🙂

Drnovšek ima v Sloveniji in tudi v tujini bistveno boljše rezultate anket kot Janša. Je že tako, da imajo možgani in predvsem njihova pravilna uporaba svojo ceno.

Kar se pa trenutne mode tiče pa tole: bistveno bolj trendovski so alternativci z listjem na glavi. Kravatarji s priležnicami niso bili nikoli v čislih, tu se kaj prida ni spremenilo v zadnjih 1000 letih.

Psihiatrije so prenapolnjene z bolniki, ki jih je tja spravil stres zaradi slabega prilagajanja na tržno ekonomijo. JD in JJ tja ne sodita – sta povsem pri zdravi pameti.

Kako je že včeraj zadevo komentiral novinar: Čakam na demokracijo, nasledniič bo čez leto in pol !!!

kaj vem,včasih(največkrat) mi slengi pridejo prav.
Saj ne zameriš?Upam.

Aja,iz katerega grmička si pavkar skočil(a)?

gasilček napisal:

> hrošček, kaj pa, če bi ti vzel napotnico za sebe, ti jo bolj
> potrebuješ.
> Nič kaj lepo se ne odzivaš.
> Lahko pa boš kandidiral za predsednika, koliko jezikov pa
> obvladaš??
> Videti je, da ne veliko. 🙂

Ni grmiček, hiša je in dolgčas preganjam !

hrošček napisal:

>
> kaj vem,včasih(največkrat) mi slengi pridejo prav.
> Saj ne zameriš?Upam.
>
> Aja,iz katerega grmička si pavkar skočil(a)?
>

IZ GASISKEGA DOMA, hrošček, pa skoči tudi iz grmička. 🙂

Drnovšek je zblojen do konca. Iz skrajnosti v skrajnost.

Moje mnenje pa je še, da poleg blagosti, dobrohotnosti, čustvovanja do sočloveka o čemer govori, ravna ravno obratno.

Govori o egu, naj svojega spravi v red! V njegovem egu je težava!

Hehe… Stefančič je levičarsko trobilo, ne pa novinar. Je pa ravno on dokaz, da pod JJ vlada malce drugačna demokracija, kot smo je bili vajeni prej. Predhodniki so namreč spucali vse, ki niso piskali po njihovih notah. To, da lahko Stefančič še naprej stresa svoje levičarske nebuloze na nacionalki je morda malce neokusno, vsekakor pa postavlja na laž histerično vpitje opozicije o čistkah med “novinarji”.

JDja dojemam kot kontrapezo JJju.
Ko ne bo več JJja, ne bomo potrebovali več JDja.

Katera anketa narejena v tujini pa se je ukvarjala z Drnovškom?

Ja potem pa predlagam da si nasproti stojita Pahor in Jelinčič.

v čem se pa ta dva razlikujeta razen v številu las na glavi?

ajoj,saj ne,da si ti tudi ‘gasilček’ po psevdonimu?:)))

titova mladinka napisal:

> Ni grmiček, hiša je in dolgčas preganjam !

Drnovška ne potrebujemo ne sedaj in ne potem.

Isti način komuniciranja kot je sedaj.

Pa mene je sram, ko te članke berem na strani gibanja. Upam, da tega ne vidijo drugi iz Evrope, saj res kažejo na paranojo, na osebno žaljenje JJ in njegovo smešenje. Ena kultura odnosov mora ostati.Še najbolj pa med predsedniki. Mi, “navadni” ljudje, sploh ne bi smeli vedeti tega, da JD v sebi goji tak osebno zaničljiv odnos do nasprotnih in to se mi zdi zelo out. Kdaj so že volitve??? Čimprej,nujno!!!!

Ja, Drnovešk in njegova fiksna ideja o njegovi visoki zavesti. Človeka kar nekam pritisne, ko prebere njegovo velikončno poslanico, v kateri spodbuja državljane k strpnosti, že v naslednjem pismu pa udriha čez Janšo v enako povsem nepoduhovljenem slogu kot Iranski predsendik čez Busha. Toliko o njegovi dvoličnosti.

Odlična kolumna na temo Drnovšek,v današnjem Žurnalu.
Prevarant!

New Report

Close