Kdo lahko ustavi Drnovška ?
Brigita napisal:
>
> Odlična kolumna na temo Drnovšek,v današnjem Žurnalu.
> Prevarant!
Se strinjam! Zelo se strinjam.
Da predsednik države imenuje predsednika vlade “poglavar zlobnežev” je žalitev brez primere.
Pravzaprav ga pa čisto razumem. To je politika režima, ki je rodil Janeza Drnovška. Ko odkrijejo kakšno neumnost povezano s teboj ali kakšno nepravilnost, napadi takoj z vsemi topovi, streljaj vse povprek, povej milijonkrat kako si ubog in kako te ne marajo, kako te ne razumejo in kako ti mečejo polena pod tvoje krive noge. In ravno to je to. Tukaj imamo seveda potrditev vsega tega, kar Janez Drnovšek zanika v tem pisanju na njegovi strani. Prijateljica, Brodi, blablablabla… pa koga zanima njegov poginuli cucek? Dejt no…
Mene pa ne skrbi prav nič, da bi se to lahko zgodilo. Sedanji predsednik vlade je pa že dal preveč skoz, da zna spregledati vsakega. Možno in celo verjamem, da je tak scenarij pripravljen. Pahor meni osebno ne deluje verodostojno, kajti njegovi v parlamentu ravnajo v nasprotju z njegovo javno govorjeno naravnanostjo. Zame je dvoličen. Je komunist, sicer novejše sorte, vendar komunist. Je v družbi starih in zvestih članov bivše ZK in zrasel je v tem duhu. Ne zaupam mu prav nič, še pregovorno je, da človeku, ki se kar naprej sladko smehlja ni za verjeti.
Mislim, da so se Slovenci v teh letih tudi že politično izobrazili in da znajo, če drugo pustimo ob strani, vsaj ločiti pozicijo od opozicije, kar dolga leta niso, ker je bilo to za nas novo. Zato pa je bila LDS toliko časa na oblasti. To je moje mnenje.