Kdo me sedaj vleče za nos?
Pred kratkim sem imel pogovor s enim kolegom, ki pravi, da so v družini zboleli za kovidom. Pa pravi, da ima njegova hčer že cel mesec neke glavobole in baje njegova bivša celo težave s ravnotežjem.
Tudi neka moja prijateljica mi pravi, da je prebolela kovid in je imela temperaturo, ter posledično slabše vonja. Ne morem reči, da ji ne verjamem samo kako če je kovid vse skupaj neka farsa?!
Nisem najbolj osveščen glede ta pravih informacij in fejk news imam prižgan na minimum. Se pravi ljudje pridejo na testiranja in jim s paličico dajo korono ali pač poškodujejo otroku sinuse in potem ima glavobole. To bi bila povsem možna razlaga. Samo z ravnotežjem nisem čisto na jasnem. Vem, da je bobnič organ za ravnotežje samo v ušes ne vtikajo paličic?!
Težko verjamem, da bi moji prijatelji postali fejkerji na državnih plačilnih listah. Torej kaj se dogaja? Od kod vse te težave? Je za to kriv 5G?
Poznam ogromno primerov, kjer so ljudje dobili covid šele v bolnici.
Pa ravno tam, kjer ljudje najbolj nosijo maske in se razkužujejo.
Kar je dokaz, da maske ne ščitijo ali pa so ljudi namerno okužili.
[/quote]
Ne poznaš ti niti enega takega le kako bi ga, zaprt v obloženi celici poznaš samo psihiatra.
Aha zdrava je bila, a sla v bolnico… po kaj? In kaj potem, ce so preboleli kovid, par dni morda visoke temperature, a to je najstrasnejse, kar se cloveku lahko zgodi v zivljenju? Ulezes se in ocakas da mine. Se pravi je hujse kot rak, ki ga brez zdravljenja ne prezivis, kot prezivis to omembe nevredno virozo.
Aha zdrava je bila, a sla v bolnico… po kaj? In kaj potem, ce so preboleli kovid, par dni morda visoke temperature, a to je najstrasnejse, kar se cloveku lahko zgodi v zivljenju? Ulezes se in ocakas da mine. Se pravi je hujse kot rak, ki ga brez zdravljenja ne prezivis, kot prezivis to omembe nevredno virozo.
[/quote]
Poznam ogromno primerov, kjer so ljudje dobili covid šele v bolnici.
Pa ravno tam, kjer ljudje najbolj nosijo maske in se razkužujejo.
Kar je dokaz, da maske ne ščitijo ali pa so ljudi namerno okužili.
[/quote]
Enako…pozna tri primere…dva umirajoča zaradi raka…v hermetično zaprti bolnici…par dni pred smrtjo sta bila okužena so korono…kako za vraga…oba sta ob smrti bila zapisana kot kovid smrtni žrtvi.
Tretji primer…možakar šel v bolnico, razpad jeter (alkohol) in…par dni pred smrtjo je v bolnišnici dobil korono….pa ne me basati…če bi sodišča sedaj delala, potem…bi svojci vseh ki so se okužili v bolnišnici morali zahtevati, odgovornost zaradi malomarnosti.!!!
Enako…pozna tri primere…dva umirajoča zaradi raka…v hermetično zaprti bolnici…par dni pred smrtjo sta bila okužena so korono…kako za vraga…oba sta ob smrti bila zapisana kot kovid smrtni žrtvi.
Tretji primer…možakar šel v bolnico, razpad jeter (alkohol) in…par dni pred smrtjo je v bolnišnici dobil korono….pa ne me basati…če bi sodišča sedaj delala, potem…bi svojci vseh ki so se okužili v bolnišnici morali zahtevati, odgovornost zaradi malomarnosti.!!!
[/quote]
čudno je, da 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} umrlih dobijo tole koronco v bolnici, tam imajo posebne PCR teste, kjer je pozitivnost 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}..hihihihi