kdo me vzame
Mene pa zanima ce je mozno oz ce me kdo vzame v ligo in-line k bi rada igrala tko da nj mi sporoči čimprej. lp spela
Pozanimi se pri ekipi deklet iz Horjula “JAKE BABE” [email protected] ali pa pri ekipi “PIRAN PUNČKE”, kontakta žal nimam.
Lp, UK #13
Ja ne jest bi igrala pr fantih ce me tm kdo vzame sm misnla….drgac pa hvala
ej hvala k si mi pomagu sam jest bi igrala pr fantih…..
špela,
bi ti igrala s fanti ali z njimi? :))
Je hotu vprašat, a bi se ti igrala s fanti, ali bi igrala hokej s fanti (jst tuki vidm fuuuuul velko razliko).
Zelo pomemben podatek!!!!!
ja jest bi igrala v ekipi k so fantje proti fantom razumes…..kot je naprimer 2 liga al pa 1 nevem ce se kdo strinja sm prpravljena igrt.
Sorry če te žalim, pa vendar me zanima, če si že kdaj igrala hokej?
Ga morda treniraš? Zakaj ti pa ženske ekipe ne sedejo?
Kej napiš o sebi.
LP
Rozi #27
ja igram hokej na ledu pa tud inline…sam letos ni zenske lige tko da bi igrala za fante! a ti morda igras inline pa kje? drgac pa znam kr neki ves …tko da nism glih slaba?! 🙂
Špelca a si ti z Jesenic pa si eneparkat tud pr PP Jesenice branila?
ne jest sm iz lj…igram pa napadalko! nism golmanka…tko da ne branm ampak dajm gole 🙂
Oj Špela a veš kaj je blem, ker te nobena ekipa žal ne more več prijavit v DP…če pa hočeš trenirat s fanti, pa ni blem, sam mejl daj
Hello! A ti pol s Ksenijo treniraš pr Olimpiji? Kot je TNT že ugotovil je res kriza s prijavo v letošnji DP. Za kero Žensko ekipo pa bi drugač igrala?
BTW jst igram za REDLINE VIPERS (Gadi).
LP, #27
hm a pol je res ze prepozn z prijavami…oz men so rekl da se loh se prjavm k so ns ukinl sam nevem ce je to res ja bi bla tud vesela sam za trenirat ce je kje mozno!
ja uk 13 kje pa vi trenirate oz kdo je vodja ekipe! a pr vm je tud mozn trenirat al ne?
no vesela bom ce bo kj pa ce je mozno tnx lp
Zdravo!
Ej, mi treniramo v Medvodah, možno pa, da bomo občasno tudi kej na Taboru… Drugač pa je vodja naše ekipe Toni Vovk “041/420-490”. Glede treningov je najbolj, da pokličeš njega, mu poveš za kaj se gre in da sem ti jest dal njegovo cifro. No meni je drugače ime Uroš.
Lp, UK #13
Uroš – Modras
a si ti hribarjeva spela???
UK…maš res, sam ne okol govort :)))))
jp jest sm ta spela ja kdo si pa ti?? kr neki?? 🙂
faca si, ce bos s tipi igrala…kr tko naprej…
ja ti povem ce bom upam da mi rata…loh me tud sprobajo 😉 ce mi ne zaupajo tko da to ni problem pridm pokazem in to je to 😉
uk 13 me zanima ce resno lahko poklicem vašo vodjo oz. tonija! ok tnx
Forum je zaprt za komentiranje.