kdo mi bo dal garsonjero v najem,če imam psa?
a je to velik minus? sploh ne vem kje naj iščem? brez psa ne grem pa če umrem,hvala,ker me berete
Živjo,
tvoj kužek je lahko srečen, da te ima. 🙂
Garsonjero boš pa tudi dobila, brez skrbi.
ne obupaj…se bo našel kdo…tudi mi smo bili v najemu z dojenčkom in psom
Ma ti povem, da skoraj bolj tolerirajo domače živali kot otroke (oziroma so na istem nivoju). Tako da nič bat, se bo tudi zate našlo stanovanje, je pa res, da boš morala dosti številk poklicati, pa še sama daj oglas.
Će bi ga jaz oddajala, bi vi imeli prednost, saj sem sama zelo velika ljubiteljica živali, predvsem pa obožujem pse in verjamem, da se bo podoben meni našel, ki je najemodajalec.
Jaz bi ti jo dala, če bi jo imela. Tako da ne obupaj. Srečno.
.-)))))))))))))))))))))))))
Jaz mislim, da sploh ne bi smela imeti težav, razen pri posameznikih .. jaz tudi oddajam in nikoli mi na misel ni prišlo, da ne bi komu oddala samo zato ker ima žival …
Zanimivo…sama pa nikoli ne bi oddala stanovanja najemniku s psom ali mačko. Imam rada živali, ampak ne na povodcu in ne v stanovanju.
Pozdravljena!
Kje iščeš garsonjero in kakšnega psa ali psico? imaš?
Pripravljam garsonjero za oddajo, ni še ready ampak …
mi smo imeli psa celo v občinskem stanovanju, ko smo se selili, je hišnik rekel, da če bi vsi pustili stanovanja ob izselitvi v takem stanju kot mi, da bi izgubil službo 🙂
hej,prav polepšali ste mi dan. Iščem v ljubljani.Če bi imela balkonček,da naš kuzi ven gleda bi bila presrečna.
Jaz sem to dovolil, imel se pa pogoj, da je pes normalen in ne povzroča hrupa, v primeru škode lastnik psa krije vse stroške.
No naša soseda že dvajset let oddaja stanovanje. Ni da ni, kaj vse smo že doživeli.
Sedaj je v njem socialna delavka z psom, kateri vsako jutro laja eno uro oz. vsakič, ko ga lastnica pusti samega v stanovanju. Revež je cele dneve v stanovanju, potem pa dočaka 15 min sprehod po parku.
Pritožbe ne pomagajo, ker socialne delavke že vejo, kako se dela z ljudmi in živalmi.
Mi imamo dva psa in dva muca, pa smo kljub temu vedno dobili stanovanje.
ma po moje da boš prej ko slej dobila, samo pripravi se, da boš za psa plačevala pri stroških 1/2 osebe zraven
Mi imamo 2 sobno stanovanje z balkonom na štajerskem, pravkar obnavljamo in ga bomo dali v najem. Glede psa nimamo nikakršnih pomislekov – dobrodošli najemniki, ki imajo radi živalice, samo da lepo skrbijo zanje, pa je vse ok. Cena zaradi tega ne sme biti nič višja, saj tudi zaradi otrok ne dvigujemo najemnine, vsak pač vzame stanovanje ki si ga lahko po kvadraturi privošči, pa če v njem biva sam ali z desetimi psi in otroki.
Forum je zaprt za komentiranje.