Najdi forum

kdo mi lahko pomaga?

Pozdravljeni!

Ker sem totalni laik vsaj kar se tiče računalnika vas vljudno prosim, da mi poveste kako naj izbrišem za sabo vse strani, ki sem ji obiskovala na internetu. Jaz sem jih brisala z History, pa se je potem vseeno dalo ugotovit na kateri strani sem bila
( celo datum in ura ..).
Zanima me tudi če lahko potem preverim ( in kako naj to sploh naredim ) če sem jih v resnici izbrisala.

Hvala za pomoč.

Ja, Valerija, le kje si se potepala, da si tako zaskrbljena, a?

No, če si zbrisala History, pobriše še začasne internetne datoteke (na isti strani za nastavitvami). Potem zapri Explorer in ga ponovno zaženi. Mislim, da sledov o obiskanih straneh ne bi smelo biti nikjer več.

Če pa si jih le našla, napiši točno, kako in kje.

Dragi Tajfun!

Če bi jaz le to vedela kje se da to najt …ampak očitno se da. Zadnjič sem nekaj gledala na yahooju nič posebnega pa je moj fant takoj ugotovil na kateri strani sem bila kateri dan in ob kateri uri….In to me jezi. Saj nimam nič za skrivat ampak jaz sem se zanesla na History zdaj pa vidim da to sploh ni kaj dost zanesljivo….

Še lahko kdo drug pomaga?

Njabolj ti bo v pomoč, da zapustiš fanta, ki vohuni za tabo.

Ah, tako hudo pa ni, kajne Valerija. Kmalu boš spretnejša in boš znala tudi ti pokukat, da je surfal po kakšnih straneh in gledal bejbe :). Pa kaj pol. Važno, da se imata rada!

lp Tajfun

Nič tako skrivnostnega ni, da bi te lahko jezilo. Kvečjemu nekoliko otročje, da se takole postavlja pred tabo. ampak deci smo pač taki:)).
Torej, če nisi na mreži in si v Internet options pobrisala history (ampak pazi, zadnja stran, kjer si, je ostala notri, sicer pa moraš iti ven iz IE in v control panel (nadzorni plošči) izbrati Internet options) ter če si pobrisala še piškotke in začasne datoteke (v istem okencu delet temp internet files), načeloma res ne bi smelo nič ostati za tabo. Da bi bila res prepričana v “iskanje” vpiši TEMP in poglej, kaj boš našla. Ampak verjetno to ni to, temveč je fant prebrisan in je namestil kak sledilni program, lahko celo GetRight recimo, ki je namenjen hitrejšemu downloadanju. Malce z miško postoj nad ikonicami ki se pojavijo v opravilni vrstici poleg ure takrat ko surfaš: aha, “glasnost” je tu, ok, kaj pa dalje?
Ko boš našla kaj “sumljivega” z desnim gumbom klikni nanjo in verjetno se bo pojavil kakšen meni z možnostjo “disable”, “close” “eixt”, ali čem podobnim.
No, da ne boš fantu naredila škode najprej spet piši semle, pa ti bomo svetovali. Predvsem se veseli trenutka, ko boš z nebeško nedolžnim izrazom samozavestno vprašala fanta, “ti, kaj pa si počel na “sirotica.com” včeraj, ko sem šla spat?”

Bravo Wega! lol

wega

lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close