Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kdo mora iz stanovanja?

kdo mora iz stanovanja?

Lep pozdrav!

Zašla sem v veliik problem, upam, da mi kdo lahko pomaga. In sicer, po dolgoletni zvezi sva se s fantom odločila, da si poiščeva stanovanje, ker pri mojih starših ni bilo vec vzdržljivo. (alkohol). Sedaj pa se samo kregava, tudi fant je začel piti in se obnašati, kot, da sem cunja. Jaz tega ne prenesem več. Sedaj pa tako je. Živima pri gospodu, kateri je naredil pogodbo z obema imenoma. Nič najemnik, uporabnik, tega ni gor… Fant noče iz stanovanja, jaz pa nimam kam. On ima službo, si lahko najde drugo stanovanje, jaz sem pa bolnik, zato si službe ne dobim. Imam socialno podporo in pa subvencijo. Ampak imam le takšen znesek vsega skupaj, da bi plačala le stanovanje. No, pa nekje bi že dobila za hrano in to. Je pa tudi problem, stanovanja so draga, skoraj nikjer nočejo psa, katera imam jaz dva. Neprofitnih stanovanj pa po pogovoru na občini, ni. Kaj lahko naredim?? Meni se že dejansko meša zraven fanta. Ga lahko ven vržem? Naj se pogovorim z lastnikom? Pojma nimam kaj naj, ampak sem še v najcenejšem stanovanju, če ne štejem neprofitna, tako da ne morem ven.

Na tvoje vprašanje ni odgovora, ki bi si ga želela. Ker sta ob navedena kot uporabnika v pogodbi, sta oba pravno v enakem položaju. Če želita narazen, se o tem pogovorita in odločita sama. to je izključno na vaju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close