Kdo nosi odskodninsko odgovornost v primeru stranskih ucinkov cepljenja?
Kdo nosi odskodninsko odgovornost v primeru stranskih ucinkov cepljenja?
Res me zanima?
Ker v zadnjem casu medicinsko osebje zelo rado prikazuje tole cepljenje kot nekaj super-duper dobrega, kljub temu, da ni zares preverjeno po tradicionalnih postopkih.
Pa me zanima, ce bodo oni placali odskodnino v primeru, da se komu kaj zgodi?
Ker kakor sem bral, so si vsi oprali roke nad odgovornostjo. Nihce zares ne odgovarja, kar je nevarno.
So pa zelo samozavestni in pametni, ko je treba kaj predlagat. Pa jih rad videl ce bi tako delali, ko bi sami za to odgovarjali kar dajejo in svetujejo ljudem.
Ob nakupu katerega koli aparata dobiš navodila in garancijski list. Če aparat ne deluje, ga lahko zamenjaš. Proizvajalec je tisti, ki odgovarja za svoj proizvod!
Čudno, pri cepivih se je farmakomafija odrekla vsakršne odgovornosti za svoj proizvod. Tudi noben zdravnik ne bo podpisal, da odgovarja za posledice. Če preživiš in imaš nepoppravljive posledice, lahko šele na sodišču dokažeš krivdo proizvajalca, stroške pa nosi država, ki plača odškodnino z davkoplačevalskim denarjem. Ej, narobe svet.
Tudi pred operacijo podpišeš, da lahko pride do zapletov in, da si s tem seznanjen. Pa ne delaš nobenega sranja. Tvoji starši so te dali kot froca parkrat pikniti z vakcino, pa še zdaj živ in zdrav lapaš po MON-u. Enako je s temi anticepilci, ki ti serjejo na glavo, na koncu pa se bodo cepili (pač veganski fuknjenčki).
najprej ke mafoja z lažmi prepričala vso politiko sveta, kako nevaren in smrtonosen je ta virus, potem ko ni šlo, so pokazali denar in politika je začela sodelovati……potem so dali na trg cepivo, ki so ga razvili v 6 mesecih, niti na miših ga niso preiskusili in zahtevali od vseh vlad tega sveta, če želite cepivo, podpišite da mi ne odgovarjamo za nič!! Pfeizer je plačal samo v zadnjih 5 letih 4,7 milijarde dolarjev različnih kazni zaradi mafijskih poslov z zdravili in cepivi!!! STARN OD CEPIVA!!!
Govoriš o čisto drugi stvari. Operacijo izvaja zdravnik, to je njegova storitev (proizvod), za katero tudi odgovarja! Bolnik podpiše, ker se strinja z zdravnikovim postopkom, saj je vendar zato prišel v njegove roke.
Pri farmacevtskem proizvodu/cepivu se je proizvajalec odrekel odgovornosti. Zdravnik pa tudi ni pravi naslov, da bi odgovarjal za vsebino cepiva in delovanje te vsebine na človeka. Odgovoren je lahko le za pravilno injiciranje, za kar obstajajo strokovna navodila, ki jih mora obvladati.
Za farmakomafijski proizvod torej nihče ne odgovarja! Če pride do hudih zapletov, sodišče določi odškodnino, ki jo dobi oškodovanec od davkoplačevalcev. Čudna je ta logika.