Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo odloča pri nakupu avta?

Kdo odloča pri nakupu avta?

To sploh ni res. Malo pomisli, izhajaj iz sebe…ti je res vseeno, kako avto vizualno zgleda? Ob predpostavki, da je vse ostalo tko kot mora bit.
Al se pa voziš le po gmajni z zavezanimi očmi?:)[/quote]
Če bi se vozil s tabo bi mi bilo vseeno kakšne barve in oblike bi bil avto. Samo, da bi nama bil udoben….. :P[/quote]

Zadnjič si ti vztrajal, da se voziva v tvojem:). Kaj nisi zaupal mojim šoferskim sposobnostim ali ti ne bi bilo udobno v mojem avtu?:)

Neko razmerje med ceno in kvaliteto vseeno obstaja in če ima človek avto za to ker se z njim prevaža je barva in oblika v drugem, tretjem… planu, bolj ali manj nepomembno.
Kaj mi nuca vijolična Dacia z belo streho, če pa ne zmore tistega za kar bi jo jaz rabil?
Če je pa avto za, v prvi vrsti, to pri hiši, da se z njim razkazuješ potem pa je barva, oblika IN značka na prvem mestu. ;)[/quote]

Mogoče rabiš očala. Zakaj za vsak avto, ki ga naročiš v salonu, obstaja sto različnih odtenkov? Če je to v tretjem planu oziroma bolj ali manj nepomembno. Očitno ni tako zelo nepomembno, sicer se ne bi trudili s tem – tovarni bi bilo veliko lažje uporabljati le eno barvo laka.
Nihče ni omenjal vijolične dacie, ampak dacia kot firma. Ima toliko modelov, da res težko, da ne bi mogla pokriti tvojih potreb. Torej zakaj nimaš dacie? Si sposoben odkritosti do sebe ali se boš tudi pred samo izmotaval? Pač priznaj, da kupuješ avto tudi za sosede, ne samo zase.
Sicer pa tudi tako banalne predmete, kot so vijaki, poleg inženirja oblikuje diplomiran oblikovalec. Tako da oblika, barva, okraski niti slučajno niso nepomembni. Tudi tipom ne.[/quote]

Eli, ne rabim očal, saj imam tebe, da mi bereš in prevajaš… 🙂
Večina tistih barv, ki jih ponujajo opcijsko, so za doplačilo, nekatere so tudi nesramno drage in če nekdo koleba med različnimi opcijami tehnične opreme, različnimi modeli iste znamke ali izbiro barve, bi se jaz raje odločil za uporabnost, prostornost, tehniko kot pa za pregrešno drag barvni odtenek.
Če bi kupoval avto za postavljanje pred sosedi bi kupil nekaj od vw, bmw ali mercedes pa nimam nič od tega ;). Hkrati se mi zdi škoda denarja za nov pleh, ki izgubi 1/3 cene že, ko ga zapelješ čez prag salona, sploh danes, ko za nekaj tisoč € dobiš solidno rabljeno vozilo.
Veš meni ni pomembno, da sem prvi tako, da … 😉 :)))

Če bi se vozil s tabo bi mi bilo vseeno kakšne barve in oblike bi bil avto. Samo, da bi nama bil udoben….. :P[/quote]

Zadnjič si ti vztrajal, da se voziva v tvojem:). Kaj nisi zaupal mojim šoferskim sposobnostim ali ti ne bi bilo udobno v mojem avtu?:)[/quote]

Da bi šla s tvojim ne bi nikoli prišla tja kamor se zapeljeva z mojim…. 😀

Pod določenimi psihološkimi pogoji pride do samokastracije. ;)))[/quote]

Bi rekla, da to velja za moške, ki imajo avto kot podaljšek penisa, pri tistih, ki ga gledajo kot koristen pripomoček v vsakdanjem življenju je verjetno vseeno drugače.[/quote]

Jup, podaljšek penisa. Blagodejen pripomoček za dvigovanje samopodobe.
Pred sem razmišljal o tem in ker imam majhen penis se mi je zdelo, da rabim tovornjak.
Še dobro, da sem si premislil in kupil VW Passat karavan, ker v nasprotnem primeru bi verjetno končal v ustanovi v Polju.
Lej, tole o podaljšku penisa sicer deloma drži, a to le za ex jugo. V Nemčiji je še vedno tako, da si ljudje kupijo avto, ki je primeren za določen status. Primer: Dopustoval sem v kampu in sosed je bil preddelavec iz Mercedesove tovarne. Vozil je E klaso, karavan, dva modela nazaj in imel je tri otroke pa sem ga povprašal zakaj kot delavec pri Mercedesu ne vozi najnovejšega, saj se v tovarni gotovo dobi ceneje. Povedal je, da si ne upa in dokler njegov šef ne kupi novejšega pač on vozi en model za šefovim. Potem je samo še pojamral, da je šef škrtica. :))))) Vse mi je bilo jasno.
Imajo pa danes tudi turško, kurdsko in še nekaj drugih manjšin. Zanje pa je povedal, da se na te reči požvižgajo in ko eden od njihovih mulcev kupi zadnji model A6, policija malo preveri ozadje… veliko je namreč takih, ki dilajo drogo.

Dileme za bedaste puhloglave malomeščanske idiote…Potem se pa tresejo, ko jim kakšen đanki s ključem potegne…Avto je prevozno sredstvo, nič več in nič manj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Podpis!

Podpis![/quote]
Ce na vse skupaj gledas cisto asketsko, je res tako. Samo ne slisim, da bi ljudje podobno govorili za oblacila. Ces, saj gre zgolj za funkcijo; da nas ne zebe, ipd. Pa pustimo znamke, ipd ob strani. Dejstvo je, da gledamo na izgled oblacil, oz. nas v le teh, in se marsikaj.

Eno je reci, TV mi ni pomemben, zato ga nimam, oz. imam starega, malega, itd. Drugo pa je reci, kdor ima ne vem kak TV je preserator. Kdor ima ne vem kak avto je malomescan. Ipd. 😉

Podpis![/quote]
Ce na vse skupaj gledas cisto asketsko, je res tako. Samo ne slisim, da bi ljudje podobno govorili za oblacila. Ces, saj gre zgolj za funkcijo; da nas ne zebe, ipd. Pa pustimo znamke, ipd ob strani. Dejstvo je, da gledamo na izgled oblacil, oz. nas v le teh, in se marsikaj.

Eno je reci, TV mi ni pomemben, zato ga nimam, oz. imam starega, malega, itd. Drugo pa je reci, kdor ima ne vem kak TV je preserator. Kdor ima ne vem kak avto je malomescan. Ipd. 😉

Podpis![/quote]

Eno je reci, TV mi ni pomemben, zato ga nimam, oz. imam starega, malega, itd. Drugo pa je reci, kdor ima ne vem kak TV je preserator. Kdor ima ne vem kak avto je malomescan. Ipd. ;)[/quote]

…in kdor na anonimnem forumu razpihuje svojo večvrednost, ta je narcis. 😛

Al je pa tist, k mu je vsak drug narcis…nesamozavesten, neproduktiven, neambiciozen, lenuh.

Eno je reci, TV mi ni pomemben, zato ga nimam, oz. imam starega, malega, itd. Drugo pa je reci, kdor ima ne vem kak TV je preserator. Kdor ima ne vem kak avto je malomescan. Ipd. ;)[/quote]

…in kdor na anonimnem forumu razpihuje svojo večvrednost, ta je narcis. :P[/quote]
Narcis je klinicna diagnoza, ne pavsalna opazka, kot se teh reci tukaj eni radi greste.

Pac imas problem s sprejemanjem dejstva, da si nismo vsi enaki. Nekomu je domet menjava zarnic, olja na avtu, ipd. Komu drugemu izracun balistike ICBM. Prvi drugega dozivlja kot narcisa, ki se ima za nekaj vec. Drugemu pa se prvi, sploh ko zacne s taksnimi zalitvami, zdi zgolj pateticen luzer.

Meni je recimo smešno, ko Slovenček kupi avto, vreden več, kot njegovo stanovanje..Potem se pa trese zanjga…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Danes sem gledala nove Pande za 8.8 k€.

Jaz imam pa rada lepe in močne avtomobile. In kaj zdaj? Ne morem (niti želim) se prisilit, da jih ne bi imela …

Seveda je pa neumno iti preko svojih finančnih zmožnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close