Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kdo podari prenosni računalnik?

kdo podari prenosni računalnik?

Verjetno res malo čudna želja, vendar si želim prenosnika. Vseeno v kakšnem stanju, le da dela kukrtolk normalno.

Če ga ima kdo viška in mu dela gužvo(da je pred kratkim kupil novega) ali ima kaj pokvarjenega pa se ne splača popravit,je prestar in zanj več ni rezervnih delov,je brez zvoka,s slabo baterijo,… se toplo priporočam.Če bi lahko, bi si ga kupila,vendar trenutna situacija…
Hvala

@verjetno ena mau čudna

ne vem zakaj bi bila ČUDNA? pač potrebuješ prenosni računalnik in mogoče se najde kdo, ki ti ga podari. Takšna prošnja bi bila ČUDNA, če bi imeli vsi po 10.000€ mesečne plače.

js ga mam pa ne sam enga tri podarim ker mam par novih

lp.matija špiler

tel:031567231

Matija (matrj), jaz dam kapo dol pred takimi, kot si ti.

Ne vem, koliko imaš pod palcem, toda v tem enem kratkem stavku je čutiti da ne tako malo, hkrati pa za razliko od nekaterih, ki še dreka ne bi dali od sebe, začutim, kot da si res želiš pomagati in to z veseljem.

Še v mojem imenu zahvala za vse tri, ki jim boš pomagal!!!

LP
Dare

Ravnokar prebiram , iščem če bi kdo odstopil prenosni računalnik in sem naletela na ta oglas.Če imate slučajno še kakšnega, ki ga ne potrebujete več bi bila zelo vesela
Je pa res kapo dol za vašo dobroto!!!

l.p. Anita
tel 041-213-454

Lep pozdrav,tudi jaz pišem,ker bi potrebovala en prenosni računalnik,sem mamica 6 mesečnega sina in 2 letne hčerkice,ampak ker delam izpite,si trenutno ne morem privoščiti finančno.Prosim,če se še da dobit kakšen rabljen in če mu je odveč,me naj kontaktira na tel.030-307-502——-janja.

Vem,da zgleda bolj čudno da fehtam prenosnik,ker vem,da SO ZELO DRAGI,ampak res si zarad financ in otrok trenutno ne morem privoščit.

Lep pozdrav!!!

Ma kaki, v teh cajtih pa to res ni nič čudnega. Vse več ljudi težko shaja. Marsikdo ima doma še delujoče računalnike, tako namizne kot prenosne, ki so za manj zahtevne uporabnike čisto ok. Sploh pa za take, ki računalnika sploh še nimajo. Računalnik je danes hitro pokvarljiva roba, tako kot ženske… po serpetinšku 🙂 Komaj ga prineseš iz štacune, je že pol manj vreden, imeti ga pa moraš…

Saj ga tud jaz nimam,pišem iz sestrinega računalnika,……žal takšno pač je danes življenje.Ali res nima nobeden za podarit,kakšen prenosnik,ki mu je v napoto,al pa si je kupil drugega

lp

Prenosniki le niso še toliko v napoto kot navadni računalniki z “debelimi” monitorji. Pa so tudi tisti še povsem uporabni… le nihče jih več noče, niti zastonj.

Zdaj bo čas dedkov mrazov in marsikateri se bo znašel na smetišču. pa kdaj tudi do mene pride kak tak… in ko sem ga poizkusil kam oddat, so se vrstila vprašanja: Ima DVD, se na njem lahko igrajo nove igrice, gledajo filmi.. ? Ja… to bo to – za igračkanje velikokrat niso dovolj dobri.

Torej nasvet: vprašaj za navaden računalnik, bo veliko več šans, da se ti bo kdo ponudil. Morda se pa tudi motim… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

No, jaz imam pa res odveč prenosnik doma. Kupljen je bil l. 2002 in kasneje še nadgrajen z rami, da je bolj hitro delal. Ja pa crknila baterija in sm ga mogla met priklopljenega skoz na elektriki in je deloval normalno.
Do tega poletja, ko smo meli eno hudo nevihto, rač pa je ostal vklopljen oz. v stand by. In zdaj ne vem, a se je pokvaril adapter, al sam pranosnik. V glavnem, ne dela več.
Meni pa v bistvu ta mašina smeti doma, ker imam že 2 leti drugega. Tko da, če bi se komu dalo z njim ukvarjat, mu ga dam.

Jaz bi ga pa vzela,mogoče pa ni toliko popravila.Iz kod pa si

Še vedno iščem prenostnik,če ga kdo podari.

Lp

Prevzem bi bil možen v Ljubljani. Imaš kakšen mail mogoče?

janja83@yahoo.com,to je moj email

lp

ma jaz bi tudi enga potrebovala, prenosni bi bil idealen, vendar glede na trenutno situacijo, bi bila tudi z namiznim zadovoljna
imam enga, ki je 10 let star, že sama misel, da ga moram uporabit, mi dvigne živce, non-stop zmrzuje, gledanje kakšnih novejših,zahtevnih strani je nemogoče, v bistvu porabim več časa za čakanje kot za dejansko delo
ja no, če ima kdo kej boljšega-mlajšega od 10, se priporočam, ker o kakem novem prenosniku ali pa namiznem trenutno lahko samo sanjam
jaja@klin.org

Še vedno iščem kakšen rabljen prenostnik,če ga kdo podarja in mu je odveč.

Lp

Gotovo je v naši mali državici vse več takih ljudi, ki si res težko privošči nov računalnik. Zato morda nasvet: striček Google najde vse – vpišite rabljeni računalniki in našli boste kar nekaj povezav, kjer nudijo po ugodni ceni različne konfiguracije rabljenih računalnikov. Za manj zahtevne uporabnike je to lahko ugodna rešitev, saj tako laže pridejo do prenosnega ali namiznega računalnika.
Možen je tudi nakup prek malih oglasov, vendar tam nikoli ne veste, kaj vam lahko kdo podtakne in kaj vse je že počel s svojim računalnikom.

Lepo prosim ce ima gdo rabljen prenosni racunalnik ki ga ne potrebuje vec,potreboval bi ga za solske otroke vendar zaradi financne stiske si ga ne morem privoscit,hvala..070320599,klic sms

živjo,kaj si pozabila na mene,nevem zakaj ljudje oblubijo prenosni računalnikmpotem pa se tega ne držijo.

saj sem sama rekla da si ga bom popravila,kjub temu da ne dela
lahko bi pošteno rekli da ne boste poslali in nebi čakala na vas.

mislim,da oseba ve za koga se gre

še vedno iščem če ima kdo zapodarit prenosni računalnik,ker si ga res zelo želim,ampak si žal ne morem privoščiti

Poznam podjetnika, ki “živi od tega”, da (napol zastonj) odkupuje računalnike in prenosnike iz različnih virov (ponavadi iz državne uprave) in jih poštima oz. nadgradi, da so uporabni, z licenčno programsko opremo… Cene se vrtijo od nekaj 10 evrov za namizne… Sam sem kupil od njega prenosnika “ta malega IBM X40” skupaj z originalnimi WinXP in NOD32 za 170 EUR in po 6-ih mesecih dela čisto OK. Baterija zdrži dobro uro, kar je presenetljivo za starejši prenosnik.

Tako, da za tiste, ki so pripravljeni tudi nekaj plačati, lahko posredujem negove kontaktne podatke na PM, da ne bo ravno “reklama”. Kriza je spodbudila tudi takšne “poslovne priložnosti”.

________________________________________________________________________________ Če potrebujete pomoč pri izdelavi preglednic, poročil in programske opreme, bom vesel vašega povabila. Več o meni najdete na na http://office.blog.siol.net in na http://www.finance.si/blog.php?id=25 .

še vedno iščem kakšen prenosni računalnik,lahko je tudi s kakšno malo okvaro

Kaj res nima nobeden kakšnega prenosnika,lahko je tudi kakšna mala okvara,zelo nujno bi ga potrebovala

Janja, kot vidiš ga najbrž nihče ni pripravljen kar podariti. Predlagam ti, da si tule ogledaš ponudbo rabljenih prenosnikov:

Zadnji stane komaj 200 evrov in bi bil kot nalašč zate. Če je tudi to prevelik zalogaj zate, si morda lahko privoščiš namiznega Della, ki stane samo 140 evrov.

Kot bi rekli v Dipu: “Cenej ne gre!”

Ne bo šlo drugače, če hočeš dobiti lasten comp, boš morala malo prišparat – pa bo kmalu tvoj.
Pa srečno!

to si lahko vi privoščite in še kdo,ampak jaz si žal zaradi dveh malih otrok tudi ne morem rečt,zdaj pa bom dala 200 eur za računalnik

janja1234567890

Sem na istem, ali celo na slabšem, imam star računalnik le za office pa net in net dela tako počasi, da prej prehodim 20km, kot dobim kakšno informacijo,sem tudi jaz mati otrok šoloobveznih, dela pa samo mož, jaz brezposelna, rabim nujno prenosnik in vidim, da ga ne bom dobila, niti po simbolični ceni, bo treba biti kak dan lačen oz si odvzet kruh iz ust, da si ga nabavimo prenosnik, je hudo, eni po več tisoč € plače, nekateri pa si ne moremo niti en slabši računalnik provoščiti pa, čeprav je danes računalnik skoraj nuja(bi vzela namiznega, ampak nimam prostora), otrok pa rabi net pa dober prenosnik za šolo. Sramota od te države.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close