Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo pozna fitnes center bit?

Kdo pozna fitnes center bit?

S prijateljico sva se odlocile, da bove zacele hodit v fitnes, ker bi radi pridobili vec misicne mase.
Odlocava se za nekatere fitnes centre. Pa me zanima vase mnenje kaj pravite o centru bit?

Hodila sem v fitnes center bit ene 2 let. Sam to je ze par let nazaj. Takrat mi je bil kul. Pa tud trenerke so ful ured. Mogl smo pa hodt ker smo mel nek izbirni modul na faksu.

Takrat ko sm bla jst je bil en tko lep trener. En mlad waaw aja bli smo v srednji. Mogoc kdo ve ker. Je pa ze nek casa nazaj 😍😍

V Štepcu?

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

V Štepcu?
[/quote]

Ja.

V Štepcu?
[/quote]

Ja.
[/quote]

Baje je dober. Pa ni muha enodnevnica.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Baje je dober. Pa ni muha enodnevnica.
[/quote]

Samo majhnga ima 10 cm v trdem stanju
[/quote]

Evo, Zdenka je dodala še informacijo iz prve “roke”… 😉

Gospod župnik si je šel v fitnes malo okrepit mišice, ker je že komaj dvigoval zlati kelih med mašo, smo mu plačali članarino za 3 mesece.

Men je ok. Sicer hodm občasno, včasih grem tud v Fitinn, oba sta mi fajn.
Sicer pa imaš misln da zdej 3.9.naprej, mislm, da 3 dni, dan odprtih vrat, pa greš lahk sama pogledat in vidš kako je.

Ko sem se jaz odločala za fitnes mi je bilo pomembno:
Cena
Odpiralni čas
Bljižina

V fitnesu itak delaš sam tako da kakšni so trenerji ne igra vloge.
Jaz se se odločila za fitinn v btc-ju nad trgovino hofer ker imajo odprto od 6-24ure in je mesečna karta 19.90 eur.

Pozabila si napisati, da je to pod pogojem, da se vežeš za 12 mesecev. Pa oni avtomatsko trgajo iz računa.

Prmejduš, a Gospod župnik sloh rabi v fitnes hodit, ko pa njegov 4 leta star razpadajoč avto niti servo volana ne premore? 😉

Pozabila si napisati, da je to pod pogojem, da se vežeš za 12 mesecev. Pa oni avtomatsko trgajo iz računa.
[/quote]

Zdaj se vežeš samo na pol leta. Pa to ni pomembno saj če želiš rezultate oz se vpišeš itak da hodiš. Pa tudi ce plačam za celo leto je to 240 eur če grem kam drugam je cena 40 eur in več na mesec.

[/quote]

Zdaj se vežeš samo na pol leta. Pa to ni pomembno saj če želiš rezultate oz se vpišeš itak da hodiš. Pa tudi ce plačam za celo leto je to 240 eur če grem kam drugam je cena 40 eur in več na mesec.
[/quote]

Pol so to zdaj malo izboljšali. Je pa še vedno veliko boljše in cenejše kot drugje.

FITIN v BTC – joj same slabe izkušnje. Poišči si raje kakšen drug fitnes. Odsvetujem zaradi izkušen.

V fitnesih bodite previdni pri kartah z daljšo vezavo. Npr. letne karte v Fitnes centru BIT ne moreš odpovedati na noben način… Posledično vam trgajo z računa vsaj eno leto tudi če ne obiskujete fitnesa. Ne glede na razlog… Naj vas ne premamijo razni popusti, družinske karte itd.

Kolega mi je rekel, da so njega brez da bi ga obvestili včlanili za še eno leto. Torej ni možnosti izpisa če zamudiš z prekinitvijo članstva. Lahko zamrzneš članstvo ali pa moraš nekoga najt, da preneseš članstvo na njega. Haloo!

Pa če se  ne odjaviš pravočasno ti podaljšajo za eno leto in veselo trgajo s trajnika.

Če imaš trajnik in si se vezal za eno leto pazi ,da prekineš pravočasno. Oni  ti podaljšajo ne, da bi te obvestili in se potem lahko je….

Ne priporočam!

Pa dober, ali ste nepismeni? Vsi fitnesi delujejo po tem principu. Vaša dolžnost pa je, da si preberete pogoje, saj niso zastonj tam. Sicer je tema stara, ampak vseeno.

Še nikoli nisem bila v fitnesu tko, pa točno poznam pogoje. Zdaj imam free karto za 3 mesece, potem bom 1 leto mogla plačevat, potem če sama ne prekinem, avtomatsko podaljšajo. In to ne pri bit-u.

Ampak to sem vse vedela preden sem se sploh včlanila. Lepo piše.

New Report

Close