Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo pozna “Planet zdravja”?

Kdo pozna “Planet zdravja”?

Imam eno vprašanje. Ali kdo pozna “Planet zdravja”? Podjetje, ki se ukvarja z alternativno medicino? Zanimajo me konkretne izkušnje z njimi. Tako pozitivne kot negativne. Hvala.

Osebno ne poznam, se je pa pred časom že veliko pisalo o tem. Malo poguglaj
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4878806

Saj zato sprašujem, ker sem videla predvsem negativne odzive. Jaz sem bila tam, ampak sem bila k sreči tako pametna, da nisem kupila nobenih olj, z izgovorom, da jih bom naknadno, ker 30,00 € za eno olje se mi zdi ogromno denarja. Diagnozo sem pa dobila, in sicer slabo delovanje trebušne slinavke, jeter in ledvic. Že pol leta imam namreč težave z hudimi bolečinami na desni strani telesa, desno zapestje, do komolca, potem desno koleno in desna noga. Vse skupaj je precej zatečeno. Bila sem že na revmatološki, na UZ trebušnih organov, vendar je zaenkrat vse ok. Ampak bolečine se stopnjujejo, stanje je vedno slabše. Zjutraj je najslabše, potem tekom dneva pridem počasi k sebi, ampak kljub vsemu je desna stran precej onemogočena oz. jo težje uporabljam.

Mi lahko kdo po domače pove kako si lahko pomagam, da vzpostavim neko ravnovesje v telesu in spodbudim delovanje slinavke, jeter in ledvic? Na čimbolj naraven način seveda.

Hvala vsem.

mojemu očetu, rakavemu bolniku, je pokazalo, da je čisto ZDRAV. a on sredi kemoth 🙂
Sosedi je pokazalo, da naj bi imela neke težave, dobila olja, pa jih je slabo prenašal. po njih ji je bilo slabo. prenehala jemati, pa je še danes zdrava (tega je namreč kakih 5 let).

če boste vi verjeli, da vam pomaga, bo pomagalo. sicer pa ne. placebo efekt pač.

Po moje je odvisno tudi, kateri svetovalki prideš.
Moji mami so zelo pomagali, ko je imela hude težave z alergijami in srčečico, ki se je kar naenkrat pojavila. Uradna medicina ni pomagala. Potem je pa tu dobila dieto, nekaj olj in drugih stvari in se ji je zadeva pozdravila. Vem pa, da ko je šla čez eno leto na kotrolo, tista svetovalka ni več delala v okviru planeta zdravja.

Jaz sem šla k eni drugi. Ko sem imela prvo kontrolo po 14 dneh, v katerih sem točno upoštevala vsa njena navodila, se stanje ni skoraj nič popravilo. Po naslednjih 14 dneh, ko se navodil nisem več držala, pa je rekla, da se je stanje zelo popravilo. Tako da jaz ravno nisem imela dobre izkušnje in pol nisem več šla.

..jaz imam zelo dobro izkušnjo. Prej brez energije, bolna, slaba prebava, res zelo slabo počitje….
Z olji in dieto, ki so mi jih priporočili sem sedaj polna energije in ok. Res je, da ne ozdraviš čez noč; diete in uživanja olj, se moraš držati kar nekaj mesecev (tudi bolezni se nabirajo veliko let)…
Enako moja tašča. Zdravniki so dali že roke stran…da ji ne morejo pomagat. Tukaj so ji in seveda, se je vse kar so ji naročili držala 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}….pa enako, je trajalo skoraj leto, da je sedaj ok.

Se pa strinjam, olja so res draga…samo, se izplača.

Zanimivo je prebrati različne izkušnje. Kljub vsemu me zanima ali ima kdo osebne izkušnje z vzpodbuditvijo delovanja trebušne slinavke, jeter in ledvic?
Hvala vsem.

Res je zanimivo prebrati različne izkušnje. Moja izkušnja je zelo dobra. Je pa res čudežnih ozdravitev ni in jih kot
izgleda še kmalu ne bo. Večina težav in bolezni nastaja zelo dolgo zato so tudi metode in postopki zdravljenja
v planetu zelo dolgi in po moji izkušnji zelo učinkoviti. Svetovalca je treba res poslušati – način prehrane ne vzeti
kot dijeto ampak način prehranjevanja , seveda je pa v začetni fazi potrebna tudi pomoč njihovih olj, katera so pa res zelo draga. Vsi kateri olja uporabljate pazite ,da se res v času uporabe držite vseh navodil drugače veliko denarja lahko gre tudi v nič.

Oče moje sodelavke je odšel tja na pregled in skoraj doživel infarkt,saj so mu diagnosticirali okvaro ščitnice,zamaščena jetra, slabo krvno sliko, zakisanost, kandido, povišan holesterol,slabo delovanje srca….in ga olupili za 180 eur. Obupan je šel še k zdravniku na preventiven pregled in ugotovili so mu rahlo povišan krvni tlak, sicer pa naj bi bil zdrav.
Slišal jih je ne Tv Golica in sem tudi sama ugotovila, da ta “gospod doktor”nima pojma in le vabi gledalce, da se zglasijo pri njih, da jim pobere denar.
V tujini imajo zakonsko urejeno alternativo, pri nas je lahko vsak zdravilec in še na tv ga spustijo.

njihova olja zelo pomagajo.
zlasti irmi in igorju:-)))

New Report

Close