Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo rad …

Kdo rad …

… hodi v hribe ?

Se sprašujem , kako bi bilo , če bi se zmenili kako soboto , se dobili na železniški postaji v B.Bistrici in udarili eno mini pohodno turo ?!
Recimo – dolina Mostnice , lepo langsam (Niki ima astmo , mejte v obziru , pa tudi čisto brez kondicije je .. ) , krasno okolje , pomirajoče šumljanje vodke , senčka , dobra družba IN … PANIN S PRŠUTOM V RUZAKU :))))

Kaj pravite ?
… že ko nam nikakor ne uspe spraviti pod streho enega ubogega srečanja …

Niki!
Včasih sem pa bil planinec,ja!Zdej je pa največji podvig,ko moram zvečer v zakonsko spalnico po štengah prepešačit! 😉
Pribrcaj gor do mene…pa ti pokažem en par kotičkov tukaj,ki jih ne boš pozabila.
Cmoka!

… tistih kotičkov ne bom nikoli pozabila – a zaradi lepote , ali zaradi tvojega blagodejnega polaganja rok na moje sirotno razbolelo trupelce ;))))

To je zdaj vprašanje !

… čaki , ma saj Mostnica ni tak podvig , saj je stalno po ravnem ?! To bi še jaz zmogla

A je kak bife tam?
😉

Pirček bi se pa prilegel :o)))))

A boš malo makedončka?
Tok paše zdaj po kosilu!
Gas frend!
🙂

… hribuc ima zmeraj vse s sabo ;)))

… a si moj , moj ?

Tvoj-tvoj!!!!
Sam,a grem lahko prej na WC?
😉

… prste tequile , limono in sol …

Kaj delat ?!

… okej le bejži, samo da si moj , moj …

Pismo, to pa je ideja in pol, jasn’ !!!
Jest kuj za …. samo mislim, da tudi
tokrat ne bo nič iz vsega tega ?????
Obhajajo me zle slutnje!

Ajde, fantje, gremo, če bom jaz privlekla
svoje truplo tja, kot Niki, ker tudi jaz imam
A S T M O (ne vem sicer, kam sem jo založila,
ma ni hudič, da je ne najdem, ko jo bom rabila,
verjamem v to! bo bolj ziher, kot KONDICIJA,
tiste zagotovo ne bom našla, se že hudič tako
založi kam, da je ni moč najti ….), no, če bo
vse drugo prilezlo, prigrmelo, pribrenčalo tja,
potem …. ajd, šta nam fali, idi narod i opali ……

Uf, sem se prav utrudila, tolk sem naložila!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

….kako se obnaša bradavička,če jo z limono božaš?
Kake izkušnje?
😉

Sam pol pa ne bom mogu bit 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tvoj,ker bo nekaj mene manjkalo…;-)

….naj pride Bohinj k meni!Dol na mojo plažo na Soči,kjer nirvano doživljam vsak dan!A sem naložu še jest…:-(

… pa ja ne z limono !

Ti potem usta skupi vleče …. ;)))

Lump :)))

… saj če bi se mi v hlače polulal , bi bila še na slabšem … bi morala it hlače prat , pa luže brisat … namesto , da bi se stiskala moj ,moj …

… saj če se nam uspe pripeljat do tja , najprej naredimo en krepčilni postanek , potem pa na juriš zavzet naš visokogorski cilj :))))
Tisti , ki ne bi zmogel , bi mu dali zadolžitev , da najde plac in pogrne ob vodki karirast prt in pripravi malico za mučenike , ki bi se medtem matrali s hojo …

… MADONCA ! KAKE DOBRE IDEJE IMA NIKI , BRAVO !!!

… sprejet , če privlečeš s sabo še roštilj :)))

Kdo pa pravi,da bi lulal?
😉

To sem itak že pozimi obljubljal,da bom piknik organiziral dol.
Sam več povratnih informacij od vas rabim….pa se bo zgodilo!
🙂

.. Kaj pa bi delal drugega , če imaš mene v bližini ;))))

Ma valjda ne …

….JA!!!!!
😉

….. a mate kej hribov ?
A je res na vsakem hribu tudi … kak bife ?

Ma, ki ti rasteš gor , sprevržko ?

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ti poklonim ene par hribov….samo zate!
Hohoho!Kako si me nasmejala zdaj!
😉

Jest bolj malo hodim v hribe…oz.lahko na eno roko na dva prsta preštejem kolkrat..drgač pa sme za vse norčije ….tudi za nočno kopanje nekje v tolmunu…heheheh:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close