Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo še ima rad Raymonda?

Kdo še ima rad Raymonda?

Včeraj se je (šmrk) iztekla nanizanka na kanalu A, ki sem jo gledala najraje in redno. Liki v njej so bili tako dobro prikazani, zapleti in zgodbe pa tako dobre, da zares že zdaj žalujem za njo. Vedno sem se tako nasmejala, pred spanjem je tako pasalo malo heca. Frank, pa Marie, pa uboga Debra… Super! Kako bom zdaj brez njih?
Mogoče katera ve, ali jo predvajajo še na kateri drugi TV?

Ja, tudi meni je ful žal, da je bil včeraj zadnji del! :-((( Škoda, jaz bi jo pa še vedno gledala! 🙁

lp, ina

Joj! Jaz sem se skoraj zjokala, ko sem prebrala, da je to zadnja oddaja!! Oboževala sem vse po vrsti – mamo, očeta!! Roberta, Amy, Debro, seveda Raymonda… Ne vem, kako bom brez njih! Neskončno mi je žal, da jih nisem posnela! Meni se zdi ta nadaljevanka tako kvalitetna kot Alo, Alo!
Upam, da Kanal A ne misli to nadaljevanko za vekomaj pozabiti! Moramo jim pisati pa magari, da jo začnejo ponavljati!! – Smeh je pol zdravja in ta nadaljevanka je čisto zdravje!!
LP

nama z možem je bila tudi kul 🙂

A zadnji del je bil??? Jaz sem ga pa zamudila! Kaj pa se je zgodilo??? Mi lahko katera pove, prosim?

Gledala sem predvčerajšnjim, ko sta se Robert in Amy poročila, včeraj sem pa pozabila. Če bi vedela, da je zadnji del….

Drugače je pa meni najljubša hum. nanizanka trenutno Frasier. :))))

Ponavljali so tistega od ponedeljka! :-(( Ko sta se poročila….. samo na koncu so plesali še ostali, potem je bilo pa takoj konec! :-((

Raymonda imamo pa res vsi radi, pa ostale tudi seveda. Nadaljevanka, pri kateri sva se oba nasmejala. Res skoda, da je bil zadnji del.

Ja, škoda da je konec te nadaljevanke, tudi jaz in moj dragi sva bila stalna gledalca, če je nisva gledala direkt, sva jo pa posnela:-((((((((((((((((((((
…nč, upam da jo bodo vsaj ponavljali!

Tudi jaz sem ga imela rada;))))))))))). Škoda, res škoda, da je konec…

New Report

Close