Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo sploh nosi Alpino?

Kdo sploh nosi Alpino?

Kdo sploh nosi znamko čevljev Alpina? A to je res samo za Boskote?

Jaz jih nosim.

Super so. Vsaj meni. Kar dva para enakih imam. Ko se eden pokvari, imam takoj drugega pri roki.

Podplati včasih stran padejo 🙂 Po 5 letih približno. Včasih so držali vsaj 15 let.

Kaj pa fali Alpini? Zdaj ko samid elajo, je spet v redu. Prej, ko so outsourcali v Romunijo, je bilo pa grozno. Mi je na Kriških podih odpadel podplat. (so ga sicer brzplačno zalepili nazaj, ampak …)

Včasih so bili Alpina čevlji znano kot trpežni. Res je tudi, da so bili zelo trdi za nosit.

Jaz imam njihove gojzarje, so kvalitetni.

jaz in so odlicni,pohodnistvo itd

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5605, 04.03.2023 ob 12:01

Kaj pa fali Alpini? Zdaj ko samid elajo, je spet v redu. Prej, ko so outsourcali v Romunijo, je bilo pa grozno. Mi je na Kriških podih odpadel podplat. (so ga sicer brzplačno zalepili nazaj, ampak …)

Aha, tudi meni so verjetno zato odpadli. In to Vibram.

Kdaj pa so Romuni delali za Alpino, če mogoče veš ?

Najboljši so kaki bimboti, ki hodijo v Alpini v službo, k zdravniku in po opravkih. Narode, to so POHODNI čevlji. Ne moreš si tega obut, ko greš v špar delat špežo.

povejmo si, 04.03.2023 ob 11:56

Kdo sploh nosi znamko čevljev Alpina? A to je res samo za Boskote?

alpina je top v pohodnih čevljih in sploh v tekaški opremi… v samem vrhu…

kakšni nostalgiki še kupujejo njihove športne čevlje, čeprav ni niti K od kvalitete.

časi ko je Alpina delala solidno kvalitetne čevlje so že zdavnaj minili.

o modelih “modnih” čevljev pa je sploh škoda izgubljati besede

Jaz sem si kupila Alpina  full lepe modne bulercke črne  s semiš dodatkom, wow krasen model. Notri z mucko in so prav Kjut, še sploh moja 36 številka.

Modne?

modnih čevljev v Alpini NI

Smučarska očala imajo super, jaz imam en model že 7- 8 let. Še vedno top. Je pa res, da so jih naredili v Nemčiji.

Alpina? Ne mores verjet. Tudi jaz sem vcasih mislila tako. Pa sem se krepko motila. Vsi njihovi skornji limited edition jih imam ze leta pa se vedno neunicljivi. Za hodit super. Edino malo bolj bi lahko vlozli v modne kose, to se pa strinjam. Letosnje zimske so imeli krasne.

Jaz pogosto kaj kupim v Alpini.

Celo prejšnji pancarji za alpsko smučanje so bili njihovi.

Enako mož, pogosto kaj kupi tam.

Otroku vsako leto kupim njihove pohodne čevlje, letos tudi pancerje. Vse o.k.

Pohodniški čevlji so zelo trpežni. Janševi komunisti pojma nimate, pljuvate po vsem domačem in se spakujete, da ste domoljubi.

Stare mame jih imajo rade, ker so to udobni čevlji. Pa v Sparu so jih imeli po znižani ceni…

Meni pa Alpinini gojzarji ne pašejo, so pretrdi, zato prisegam na Planiko.

Ostale obutve pa ne poznam dovolj.

Jaz mam alpinine 12 let…hoto zamenjat pa kupo salewine..

zaj imam salewine v omari ce mi stari alpinini res crknejo…pa ko mi bojo crknli grem po nove alpinine

prodam pa tiste salewine za 5€

Itak789, 04.03.2023 ob 12:59

Pohodniški čevlji so zelo trpežni. Janševi komunisti pojma nimate, pljuvate po vsem domačem in se spakujete, da ste domoljubi.

Domačem?

Ves material iz Kitajske, v tovarni samo lepijo polizdelke skupaj.

Moji sodelavci terenske čevlje komaj ene  5x obute vrnejo v reklamacijo. Podplati se odlimajo, puščajo,  skratka obup. Pa sploh niso poceni.

T.rex, 04.03.2023 ob 16:32

Moji sodelavci terenske čevlje komaj ene  5x obute vrnejo v reklamacijo. Podplati se odlimajo, puščajo,  skratka obup. Pa sploh niso poceni.

Jaz nosim Alpina poslovne salonarje in gležnarje za službo. Ti povem zakaj? Lepi in udobni in imajo edini številke na pol. 37.5 je moja številka. Salonar s peto me 37 skoraj tišči; 38 mi pa noga ven uhaja. V teh čevljih pa sem brez problema 8 ur v službi brez bolečih in ožuljenih nog.

ahm, 04.03.2023 ob 12:27

Modne?

modnih čevljev v Alpini NI

Seveda za tvojo ladjo 40 st. jih ni.

Jaz imam smucarske. Najboljsi do sedaj. Udobni in topli.

New Report

Close