Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo sploh posluša Radio 1?

Kdo sploh posluša Radio 1?

pa naj se ti odpelje dokončno – da ne boš težila na MONu

….u službi si privoščim ARS…pač ni za debile&bebce…hitro naredim selekcijo…

…povej kaj posluša in ti povem kdo si….z avdićem (namenoma z malo) pr nas hitro odpadeš…

Ne razumem od kod in zakaj je to najbolj poslušan radio. Kr’ nek vzdevek, nepreverjen…tudi meni je neprebavljiv…tudi na avtocesti ga ne poslušam..no way

☺

Če že poslušam radio, je to Ognjišče ali ARS. Komercialne postaje z vsiljivimi reklamami, bebavim blebetanjem, štanc muziko me nervirajo. Sem se že kdaj nasmejala kakšni Avdičevi fori, a mi zadostuje, da jo preberem drugje.

Jaz sem ga še poslušal nekje do takrat, ko je jutranjo oddajo vodila še ivjana banič, pol so jo dali v popoldansko smeno … v glavnem, ko je odšla, sem tudi jaz prenehal poslušati to. Edino, če sem še kdaj bil pokonci pozno v noč, sem pa še vseeno rad poslušal radio 1, ker mi je darja štravs tisu imela zanimive teme, tako umirjena, ni bila zatežena pa še večinoma so samo slovensko glasbo vrteli.

Zdaj že kar nekaj let poslušam samo val 202. Nekateri boste rekli zdaj, kako lahko to poslušaš … glejte … zakaj bi poslušal kakšen radi 1, radio center itd, če cele dneve vrtijo non stop eno in isto glasbo?! Itak pa glasbo lahko doma poslušam in si jo sam naredim kakršno hočem slišati … zato so mi na val 202 po večini všeč oddaje. marsikaj zanimivega sem že zvedel na tem radiu. Imajo res odlične oddaje. Pa še zateženi oz. posiljeni niso, tako kot na radio 1 in še kje, kjer zjutraj s posiljenim smehom 1000x rečejo do 10. ure zjutraj “Dobro jutroooo” …

Doma poslušam radio Robin, drugače pa Express,….Radio 1 je res tolk dolgočasen predvsem zaradi ponavljajočih se pesmi in posiljevanja z enimi in istimi “vročimi hiti”, ki so si med seboj podobni kot jajce jajcu (piskajoči moški vokali in kup jamranja) in ja, kot je že nekdo napisal….človek ima občutek, da v SLO obstaja le en glasbeni producent in njegovi podrejeni….guess who 🙂

Je mogoče kdo ujel, kdo je včeraj popoldan vodil program na Radiu 1? Bilo je zelo simpatično.

Anja Ramšak, kaj je s to žensko???! pride trezna na radio? Ta njen smeh in vpitje ob 6.30 zjutraj deluje kot da je že krepko nažgana.

Radio namensko ustvarjen za poneumljanje. Problem ker ni lokalen in ima nacionalno frekvenco, tako da zamorjuje celo Slovenijo s svojimi poceni forami in stokrat preslušanimi komadi.

Se povsem strinjam! Radijske postaje, ki oddajajo program z instant voditelji in instant glasbo, bi morali plačati poseben davek v sklopu najetja frekvenc. Ta davek bi se potem ustrezno znižal, v kolikor bi del programa namenili izobraževalnim vsebinam in glasbi na nekoliko višjem nivoju.

Najbolj pa skrbi dejstvo, da je Radio 1 med najbolj poslušanimi postajami v Sloveniji… Če je temu podatku za verjeti, potem nam res ni pomoči. Čeprav tisti, ki cele dneve preživi ob tej radijski postaji, si vsekakor zasluži priznanje za dobre živce.

Kdor ta radio posluša vsak dan, za moje pojme, ni ok v glavi, al pa je škoda že storjena.
Moraš biti zombi posebne vrste, da to preneseš.
Raje se vsedem zobarju na stol kot pa, da bi prenašal to muko.

Hehe pri nas na šihtu je radio1 stalnica že kake 4 leta. Obup. Mam slušalke in svojo muziko, tko da me ne gane. Če jim paše, naj pa sodelavci poslušajo do penzije, če hočejo, bmk. V prejšnjih firmah pa je bil salomon največkrat, glavobol🙉 če sam poslušam radio, je “zadnje cajte” radio si, ampak je to taka redkost, da se sploh ne spomnim kdaj je bilo nazadnje. Leta nazaj je bil pa en radio po imenu gama mm, če se kdo spomni…za marsikoga preveč alter zadevščina verjetno, zame pa nekak edini radio, ki sem ga res z veseljem poslušal. Fani elektronike smo ga verjetno vsi najraje imeli.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Jaz ga poslušam. Nekje do 8 tako, da še kaj slišim (zjutranja kronika in jutranji voditelji so mi fajn), potem pa še samo kot eno zvočno kuliso. V redu so prometne informacije, ker so res ažurni, tako da v avtu ga imamo tudi. Zvečer je ponavadi boljša glasba, tudi po željah, pa stari hiti in je kar ok (samo to slišim samo v avtu). Od slovenskih pa je hvalabogu malo manj Rejevih “hitov” in kar nekaj Siddharte, ki je pa meni top 🙂

Najbolje res, da imaš slušalke, če jih ne moreš prenašat. Vsak po svoje 🙂

New Report

Close