Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KDO STOJI ZA VSEM TEM?

KDO STOJI ZA VSEM TEM?

Zivijo!
Zanima me, kdo vse stoji za tem forumom, kdo vse to financira?
In kako visoke honorarje dobivajo strokovnjaki, ki svetujejo na forumih? So placani po urah ali odgovorih? Sorry, sem pac radovedna…

Svetujem, da bolj pazljivo izbiras svoj nick! Nekdo, ki si domislja, da je:

“The goddess of wisdom, crafts, justice, and war, she is often associated with a shield for war, the owl for wisdom, or the olive tree. When Athena and Poseidon vied to be the patron of a prominent city, they held a contest to see who could give the city the finest gift. Poseidon provided a well, but it produced salty water. Athena gave the olive tree that provided food, oil, and wood. The city took the name Athens. She had a prominent role in Homer’s epics, the Iliad and the Odyssey, serving as Odysseus’s patron throughout his long voyage. In addition to sponsoring warriors and heroes, she introduced many skills necessary for civilization. In an unusual but not unique birth, she sprang from Zeus’s head fully grown and ready for battle. Legends say that Zeus had prevented a normal birth of a son with Athena’s abilities, who he feared would unseat him. Although she was a protector of human heroes, she maintained a distance from male gods whom she perhaps found unworthy of her. Athena’s companion was Nike, the goddess of victory.”

Tko, zdaj ves ali ne ves, kdo je Primoz in kdo je Zeus?

Athena,

seveda si lahko radovedna, vendar sem jaz še bolj radoveden zakaj te to zanima?

Primož, po prijateljevo Zeus?

Zgolj iz radovednosti. Ker se mi tile forumi zdijo ena super stvarca in tezko si je predstavljati, kako vse skupaj funkcionira…

Ja, še marsikateremu se zdi tole furat nekaj velikega. Pa ni 🙂

pameten razlog moraš imeti, željo, da narediš nekaj dobrega in ne samo portal, kjer se bo mastno služilo, bistvo je v energiji ko se postavlja sistem, če je energija slaba, tudi portal ne bo dober. Mi smo ga postavili z namenom, da bi služil v dobre namene, kjer bi lahko imeli uporabniki svoj kotiček druženja, miru, informacij. Res da je stroškov vedno več, vendar upamo, da se bo to kmalu spremenilo. Seveda pa ne želimo obremenjevati uporabnikov 🙂
Marsikdo se mi smeji, češ da imamo čudne nazore biznisa, češ, saj takih ljudi, ki bi nekaj delali z dobrim namenom več ni???? Nekdo pač mora začeti.

Če pa bi ti želel razložiti celo zgodbo, bi verjetno zelo dolgo trajalo. lahko te povabim na kavico, pa si bova vzela čas. Naj pa ti na kratko razložim z eno mislijo, ki mi na današnji dan še prav posebej hodijo po glavi, mogoče najdeš odgovor.

Hodi med srečnimi,
da se nalezeš sreče.
Osrečuj nesrečne,
da prideš do lastne sreče.

Primož

In kako se je vse skupaj zacelo? Kako in komu je uspelo angazirati toliko ljudi (predvsem strokovnjakov), ki redno odgovarjajo na vprasanja? Pa ne mi rec, da si ti vse to sam ustvaril:)

Ne,

tukaj je še Tomaž 🙂

To pa je od ideje do nastanka več ali manj vse. Danes pa je že kar nekaj stalnih “pomagačev”.

Kako se je začelo?
Leta 1996 na Hightech forum-u v Lisboni in nato je ideja in tehnika rastla do leta 1999 , v vseh oblikah, tako tehničnih, marketinških, finančnih, strateških in ko nama je končno uspelo urediti svoje podjetje, sva tudi uresničila idejo, ko je končno over.net bil postavljen na internet, vendar še v testni fazi za preiskušanje, uradno zagledal luč 25. junij 2000 z objavo v GG.

In vsi, ki so danes pri tem projektu so zelo skrbno izbrani 🙂

Kako naj ti jih opišem, vsi nekako poosebljajo božični čas. Vse ostalo naj ti uredi domišljija.

🙂

primož

New Report

Close