Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kdo upravlja facebook in ga blokira

Kdo upravlja facebook in ga blokira

A kdo ve, kdo upravlja facebook. Blokirali so me zaradi zgodbice, da je sovražen govor. Sita sem tega. Mislim, da je to avtomatsko.

Pa sej to je hujše kot v islamu. A nam že muslimani vladajo a kako? Samo še tam maš tako cenzuro.

Kdo upravlja FB? Njegov lastnik oz zaposleni firme Facebook. V principu pa avtomatski algoritmi, ki so jih naprogramirali, fizične zaposlene osebe jih le nadzirajo in razrešujejo pomembnejše spore.
Upoštevaj, da imajo milijarde uporabnikov, zato so za njih pomembni le profili oz uporabniki z ogromno sledilci. Vse ostalo je avtomatsko.

Tudi jaz sem bila blokirana, brez razloga. So hitro umaknili, ampak ni pa prijetno.

nova
Uredništvo priporoča

Jaz ko sem na forumu pisal o tem kako migranti množično brez nadzora prihaja na miljone migrantov in da je treba pomagat v revnih državah tam, ne pa uvažati in izkoriščati te ljudi tukaj in jih imati iz matičnih držav, kjer je potem pomanjkanje, sem na fb in yt in g mail pošto začel dobivat samo Ara bsko vsebino in promocijo. Ko je kdo kaj objavil v zvezi šolo sem pa objavo imel prikazano čez par dni ko je bila objava že neaktualna…

Yes congresswoman je dejal 10x ponižno v senatu Cukerberg neki ženski, ki je v zgodnjih 30ih, brez izkušenj in ve o politiki toliko kot  slaščičar o herbarijih. Na reditu in v medijih pa glavna zvezda… not.

Zanimivo, v volilni kampanji Trampa so ga povezovali z republikanci, sedaj so sidra obrnili v drugo smer?

V prvi volilni kampanji, ko je Tramp zmagal, je bila po volitvah ena “majcena” afera, da naj bi prodajali nekem podjetju, ki je vodilo volilno kampanjo, podatke uporabnikov. Mogoče je afera potihnila, ker so potem šli na stran demokratov…

New Report

Close