Kdo v resnici vodi sedanjo slovensko vlado?
Slučajno mislim, da gre prav za to.
Tako v Janševi stranki kot v vseh Janševih vladah nikoli ne vidimo senčice dvoma, drugačnega razmišljanja, pomislekov, obotavljanja (redke izjeme zletijo iz stranke hitreje od roza slonov, na primer tisto zoprno gobezdalo Ivo Hvalica, s čimer nam je vožd sicer naredil veliko uslugo, ker ga ni bilo za prenašat – upam, da bodo čimprej padli v nemilost še Tanko, Irglova in Grims).
Meni se zdi normalno, da imajo ljudje različna mnenja o zadevah in da to tudi povedo na glas. Menim tudi, da je takrat, ko ni povsem jasno, kaj je treba storiti, včasih modro počakati (revenge is the dish best served cold, kar velja tudi za ekonomske intervencije, kolikor smo jih z našo omejeno suverenostjo seveda sposobni).
demokracija!!!:)[/quote]
Demokracija je vse kaj drugega, to je kriza vladanja, kot vedno od levih. Ma res neumna pripomba od ninej. Zapravili milijone za volitve, da potem ne veš kdo pije in kdo plača.[/quote]
hehehe, aja sem pozabila vam bolj paše diktatorski način, tam se točno ve kdo pije in kdo plača!!!:))))
Demokracija je vse kaj drugega, to je kriza vladanja, kot vedno od levih. Ma res neumna pripomba od ninej. Zapravili milijone za volitve, da potem ne veš kdo pije in kdo plača.[/quote]
hehehe, aja sem pozabila vam bolj paše diktatorski način, tam se točno ve kdo pije in kdo plača!!!:))))[/quote]
Hahahahahakhkhkhk na pa se mi je zaletelo ko sem se tako smejal.