Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kdo v resnici vodi sedanjo slovensko vlado?

Kdo v resnici vodi sedanjo slovensko vlado?

Predsednik predhodne vlade Janez Janša je cel mandat nastopal suvereno kot vodja koalicije, sedanji premier BP pa nekaj govori, potem se v koaliciji skregajo in obvelja nič ali pa drugo kar je BP govoril.
Po pravici povedano me zelo skrbi kaj je v ozadju.

Manjka samo to kar ninej ves čas oporeka Janši. Na čelu vlade mora biti kompetentna oseba ki bo znala udariti po mizi in reči bobu bob. Pahor bi rad bil nasprotje predhodnika in se zato zateka k takšni politiki kot se. Kdo ima prav? Pravijo da bo čas pokazal kdo.

Slutim hrepenenje po časih, ko je en sam veliki vodja najbolje vedel, kaj je dobro za vse.

Ne gre za to in se sprenevedaš. Dobro veš da je nekje meja le da je to treba pokazati.Zato pa je vlada ki mora s svojimi dejanji prevzeti odgovornost in vedeti kdaj gre kakšn astvar v pogajanja. Za to gre.

Slučajno mislim, da gre prav za to.
Tako v Janševi stranki kot v vseh Janševih vladah nikoli ne vidimo senčice dvoma, drugačnega razmišljanja, pomislekov, obotavljanja (redke izjeme zletijo iz stranke hitreje od roza slonov, na primer tisto zoprno gobezdalo Ivo Hvalica, s čimer nam je vožd sicer naredil veliko uslugo, ker ga ni bilo za prenašat – upam, da bodo čimprej padli v nemilost še Tanko, Irglova in Grims).
Meni se zdi normalno, da imajo ljudje različna mnenja o zadevah in da to tudi povedo na glas. Menim tudi, da je takrat, ko ni povsem jasno, kaj je treba storiti, včasih modro počakati (revenge is the dish best served cold, kar velja tudi za ekonomske intervencije, kolikor smo jih z našo omejeno suverenostjo seveda sposobni).

demokracija!!!:)

V vseh Janševih vladah. Ti vrabca, kot da bi bil 12let mandatar. Ene pač zelo muči spomin. Hitro v lekarno po bilobil.

Dobro, priznam, da sta bili samo dve, samo življenje pod njimi se je zdelo trikrat daljše :)))))))))))))))))))))))) (kot pravi Einstein, dolžina ene minute je odvisna od tega, na kateri strani sekretnih vrat se trenutno nahajaš).

DVE??????Jaz vem samo za eno….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

No ja, težko bi kdo pri zdravi pameti verjel, da je prvo res vodil Bajuk, ki je tri tedne prej prišel iz Pariza stanovat v hotel Slon – samo svoje ime je posodil.

In potem ti govoriš o paranoji? lol

demokracija!!!:)[/quote]

Demokracija je vse kaj drugega, to je kriza vladanja, kot vedno od levih. Ma res neumna pripomba od ninej. Zapravili milijone za volitve, da potem ne veš kdo pije in kdo plača.

demokracija!!!:)[/quote]

Demokracija je vse kaj drugega, to je kriza vladanja, kot vedno od levih. Ma res neumna pripomba od ninej. Zapravili milijone za volitve, da potem ne veš kdo pije in kdo plača.[/quote]

hehehe, aja sem pozabila vam bolj paše diktatorski način, tam se točno ve kdo pije in kdo plača!!!:))))

Demokracija je vse kaj drugega, to je kriza vladanja, kot vedno od levih. Ma res neumna pripomba od ninej. Zapravili milijone za volitve, da potem ne veš kdo pije in kdo plača.[/quote]

hehehe, aja sem pozabila vam bolj paše diktatorski način, tam se točno ve kdo pije in kdo plača!!!:))))[/quote]

Hahahahahakhkhkhk na pa se mi je zaletelo ko sem se tako smejal.

hehehe, le paz, lahko ostaneš brez sape!!!:))))

New Report

Close