Kdo vam je zidal hišo nujno
oj
Nekako se odločam med temi:
splošno gradbeništvo grosuplje
zidarstvo kolar zdenko litija
pegrad kočevje
kadunc grosuplje
Tile so prišli v ožji izbor so cenovno približno enaki, pa ne vem katerega naj izberem. Vsi imajo kao veliko veliko dela in so najboljši. Vsi se hvalijo, jaz pa ne vem nimam nekega občutka katerega bi izbrala. Oziroma kako naj se sploh lotim zadeve.
Naj grem po principu kdo dela za manj, kdo ponuja več za isto ceno, ali naj grem vpašat kam kjer so že delali…skratka prosim za izkušnje z njimi dobre in slabe.
Saj bi spraševala na temo gradimo, pa se tako malo folka obrne tam, tukaj nas je pa res ogromno vsak dan in vem da se bo našel kdo, ki mi lahko da kak nasvet.
lp
Skupni seštevek, ki ti ga v predračunu ponudijo ni niti približno relevanten. Moj mož je v excelu naredil tabelce in za vsako firmo vnesel vsak podatek. Nekateri ti za določeno stvar napišejo “ne nudimo” in potem imaš v skupnem sestevku manj. Tako ti pa rač. vse tabelce sešteje in tam kjer napišejo ne nudimo tudi pri ostalih pustiš prazno. To je sigurno najbolj točna analiza. Poskusi vzelo ti bo slab popoldan časa. Odločitev bo pa lažja.