Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo vam je zidal hišo nujno

Kdo vam je zidal hišo nujno

oj

Nekako se odločam med temi:

splošno gradbeništvo grosuplje
zidarstvo kolar zdenko litija
pegrad kočevje
kadunc grosuplje

Tile so prišli v ožji izbor so cenovno približno enaki, pa ne vem katerega naj izberem. Vsi imajo kao veliko veliko dela in so najboljši. Vsi se hvalijo, jaz pa ne vem nimam nekega občutka katerega bi izbrala. Oziroma kako naj se sploh lotim zadeve.
Naj grem po principu kdo dela za manj, kdo ponuja več za isto ceno, ali naj grem vpašat kam kjer so že delali…skratka prosim za izkušnje z njimi dobre in slabe.

Saj bi spraševala na temo gradimo, pa se tako malo folka obrne tam, tukaj nas je pa res ogromno vsak dan in vem da se bo našel kdo, ki mi lahko da kak nasvet.

lp

Nihče od naštetih. Smo iz LJ. in smo imeli 3 ponudbe. ZZ company, Zidarstvo Jani Peček in Gradbrništvo Zavišek. Po res dobri analizi smo se odločili za ZZ Company. Jih je pa bilo malo potrebno stisnit za ceno.

Nam je gradila firma Rima d.o.o, LJubljana,
super.

oj

Na podlagi česa ste se odločili, kaj naj pazim, res prosim za nasvet, z mojim se bolj malo spoznava, odločiti se morava pa ta teden

lp

Skupni seštevek, ki ti ga v predračunu ponudijo ni niti približno relevanten. Moj mož je v excelu naredil tabelce in za vsako firmo vnesel vsak podatek. Nekateri ti za določeno stvar napišejo “ne nudimo” in potem imaš v skupnem sestevku manj. Tako ti pa rač. vse tabelce sešteje in tam kjer napišejo ne nudimo tudi pri ostalih pustiš prazno. To je sigurno najbolj točna analiza. Poskusi vzelo ti bo slab popoldan časa. Odločitev bo pa lažja.

mislim da je pomembno da je firma velika in da ima kar nekaj za sabo.
s tem mislim, da jih lahko potem tudi stožiš, če bi bilo slučajno kaj narobe,
Pokliči v firmo Rima in oglej si njihovo spletnostran.

Pri velikih firmah je potrebno bit pazljiv. Vem, da imajo nadzornega ampak imajo tudi veliko podizvajalcev, npr. enega za streho, drugega za dimnik, tretjega za okna, vrata…

mi smo se pravkar domenili z zidarstvom Kordiš iz Grosuplja (zidava + material) med najbolj ugodnimi in tisti,ki ga poznajo baje tudi zelo dober zidar.

drugače imaš pa v okolici še Belina na selah
Trontelj Mala vas
Gro grad Šmarje – Sap
Potokar Šmarje – Sap

l.p. lc

New Report

Close