Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdo vam zaliva med dopustom

kdo vam zaliva med dopustom

npr. ko greste na morje?

Sosed, ki tudi hrani naše ribe in pobira pošto iz nabiralnika.

Kolegica, ki tudi prazni kaselc.

Med dopustom molim, da bi bil doma dež, tam pa sonce! :))))

Tale pripomoček:

lp

S tem se pa res ne obremenjujem.
Preden grem jih zalijem, potem pa katera preživi, preživi, ostale pa nadomestim z novimi.
Je pa tudi res, da ko nas ni in ko jih nihče ne zaliva rastejo še lepše in še bolj.
Mislim, da so me site.

Sosed nam in mi sosedu….obojni imamo tudi muce, tako da poskrbimo še za te pikice.

A ženo ?
Sosed !

:)))))))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Lani sem to nalogo “prepustila” tašči, pa mi je tok pridno zalivala (beri NIČ) da je vse šlo k vragu – sem jih komaj nazaj spravila – boge moje rožiče! :(((( Aja, pa bi morala it samo eno nadstropje nižje

Kadar naju z možem ni zaliva sin ker je po “službeni” dolžnosti takrat doma, da čuva še dva psa in obenem zaliva še rože.

lp

Rože zaliva tašča, generalno čiščenje naredi pa mama. Zelo radi kam gremo, vendar se potem takooo radi vrnemo, ko je vse tako lepo urejeno in pospravljeno….za pol ure, potem pa poskrbimo, da hitro spet izgleda, kot da je usekala bomba.

“Rože zaliva tašča, generalno čiščenje naredi pa mama”

rajš vidim, da mi vse rože crknejo in da se vrnem v svinjak

Končno nekdo ki razume, da nočem da mi starši delajo red po stanovanju 🙂

Jaz bi se raje v zemljo udrla, kot pa mamo obremenjevala, da mi čisti. Če sama nisem sposobna zase poskrbet…
Glede zalivanja… dobi se že tudi avtomatski namakalni sistem…

Meni se je moja mama že velikokrat ponudila, da mi naredi generalno čiščenje takrat, ko me ni doma, pa nimam srca, da bi ji to prepustila. Raje vidim, da takrat tudi ona leži in počiva. Dobre ste tiste, ki na tak način zaposlujete svoje mame. Pa ne misliti, da vas obtožujem, le sama nimam srca, da bi mi mama pospravljala, raje bi najela servis in plačala tretji osebi.

Lep dan.

prijateljica

New Report

Close