Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ve ?

Kdo ve ?

Kako bi se klical en komad ki je bil zdej na radiu Pula…

Mene me se zdi, de ga poje Celine Dion…(una ku ima unga starga moža, bolanga, ku ji vsa dna sfuka po igralnicah)…ku je pela un komad v Titaniku.

Ta ku mene zanima, je pesem iz filma Mišek Stuard, pa ne vem naslova…..I’m alive, mogoče I’m a like ali kej podobnega…if you rich the sky, to fly, I’m a like…..neki tako gre…zdej je bla ena dance-remiks verzija….bombaaaaa

Kak link na mp3 bi lepo legel….

Mislim, da sem ga enkrat že slišala, nisem pa sigurna………Ma če je od Celine je itak dober………..

Evo …

Oštja Saško!
Radio Pula pa ne lovim tuki!Radio Rijeka pa boljš,ku val 202!
😉
Sp

rudi…ti si pa res eno zlato…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jaz pa lovim radio centar,ihhihi…tam nekje;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tudi tebi nazaj enga velcga cmoka.

ti moj jelenci…je nosek se rdec…pa se cmoko na cmoko…da ne bo tko vroce;))!

Radio Centar….Poreč :)))))

A sem uganu ???

Rudi, zlat si….hvala !

se smejim…daj preberi mojo zahvalo rudiju…

boš tih…bemti te bom…

če mene vprašaš si :))))

Kadar postavljamo prikolce v poreču… svira nam radio centar :))))

SonceK… naslednjič te poiščem kar dol :))))

Ji bo nerodno!Sploh,če ti jo bo res uspelo najt!
😉
Sp

hmmmmmmmmmmmmm.. aja :))))

:))))))))))))))))))))

Radio centar…………MARKETING !!!!!!

Tako nekako zakričijo…..pol pa buši uši oziroma maši :((((

Nikoli se ne ve SP….mogoče bo nam nerodno še bolj :))))

Ma zame ne bi trdil,ker jo pač osebno poznam.
😉
Sp

Poglej ladlc

TNX

Ma kaj si še na šihtu?

Od 7 zjutro do 1 ponoči :((((

Ojej!!!!!!!!!
A si te sploh še kej ljubi potem,ko se prvlečeš domov?
Sožalje kljuka!
A so gušteri že poprijel,tko kot je treba?

Prijemljejo :))))

No, to je začasni urnik…vsak drugi dan 18 ur…je pa problem ta, da ko pridem domov, ždim ku zajc, ker sem bolj nočni ptič.

Zjutri, ko mi pa tamlajši skoči ob šestih na glavo…opa, opa….takrat pa ne vem glih…al sem jaz…al je bad movie :))))

No, z drugim tednom gremo v normal turnus. Danes dnevna, jutri nočna, pa pol 2 dni doma. Milina.

Saj pol pa sploh ni tolk slabo,če te obdarijo po šihtu s fraj dnevi.

New Report

Close