Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ve ?

Kdo ve ?

okej..Jani…važi..pijemo kofija…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Gofla…pa ne pozabi, da mi nima bit zakaj nerodno…tko!
Nerodno bi bilo tebi…aneda?!…Pa bod tih…nč ne razlagaj tukaj…saj ves…vsi berejo;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

zmenjeno :)))

hehehe .. je treba ja, včasih da bušiš uši :)))))

U tebe pa še ne poznam…si naš…ali si kot kameleoncek…menjaš nicke…namigni prosim…hvala;))

Bemti Jani…te bom tko…pa kaj ste delal med mojo odsotnostjo…postajal kameleoncki…en češplja..ti koštrunček…hihihihihi…te lahk mal počoham…

komot počohaš :)))) paše

ja.. tale nick je že star in ga uporabljam samo.. poredko :))))) včasi se paše mal odpilt’ :)))

cmoka na cmoko :))

evo čoham…cak se mal samponcka…da bos diskal;))…predno te obrijem in volno vzamem…aha…nagajivka sem…hihihi

hmmmmmmmmmm… volne pa jest ne dam… pol polet k bo fets vroče oja, pol dam pa vso volno s sebe ja.. takrat pa lahko.. pobriješ pa vzameš :))))))))

jej jej.. nagajivi SonceK :))) cmoka!!!

Saj te ne bom nic sprasevala…te bom tko zapeljivo cartkala…pa jesti in piti dajala…pa cohala…da bos tko moj kostruncek..in te pobrijem ko se sam ne bos vedel…kdaj ostanes brez volne;))…no nekako tko bi blo ja…hihihihi, saj bi bila nezna…mam dobro masinko za strizenje;))

Kaj sem pa zdej spet reku tacga!
jebemti…jaz bom dobil kompleks strahu pred tem Sončkom!
Saj si še hlač kmal ne bom upal dol potegnit,ne da bi se bal,da mi ne bi brala levit….
😉

Se to naredi ja…potem bo sele hudic…da gate v prico mene dol uleces.hihihi;))

To pa pričakujem od tebe….mislim,uživam v tem,da me ženska slači…;-)))

cakaj…bom rekla tvoji dragi…da te naj vsaj enkrat ona slece;))…jaz te ne smem…si nor…sem zvesta…tko!

sam da ne bo cukalo .. pa bo :)))))

Koštrunček se do nadaljnega ne brije, da bo … več volne :))))))))

Ne bo cukalo…ablubm…ce bo…ti lahko mene cukas nazaj…sem že izurjena;))…mam rokco zato…nc bat…ti le pridi,hihihi…

a čem pridet kuj… la počakam da še mal zraste :)?

New Report

Close