Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdo ve-reka Nadiža

kdo ve-reka Nadiža

V ponedeljek peljem sina na soteskanje na Sočo. Odložila ga bom v Eko kampu Korita. Ker ga nekaj ur ne bo, bi se s hčerko za ta čas šli košpat v reko Nadižo, ki je tola in primerna za kopanje. Je tu kakšen domačin, ki bi mi znal svetovati, kje je primerna točka za kopanje.
Hvala

V Idrijci so se včeraj že kopali. Nadiža je ponavadi malo toplejša.

Živi in pusti živeti

Ob Nadiži je kamp, kjer se kopajo. Poišči kamp.

Dejansko se ljudje kopajo v Nadiži? Brrrr, meni je bila sredi julija odločno premrzla. Bili smo v kampu in dejansko se praktično nihče ni kopal (videla sem samo enega, pa še ta je kar hitro prišel nazaj ven).

Za kopanje je primerno pri Napoleonovem mostu, malo naprej od kampa. Ob cesti zna biti kar nekaj vozil parkiranih, tako da boš hitro našla. Ampak….tudi Nadižaje verjetno še premrzla.

Ti si od kampa na Nadiži oddaljena cc 1,5,ure vožnje v eno smer. Ne vem če se ti splača in Nadiža je res še za Švede premrzla.

Predlagam ti da si raje ogledata trdnjavo Kluže in nadaljujeta pot do Loga pod Mangartom, kjer je lep muzej.

Od kampa Korita je do Nadize 1,5 ure?
Pa preveri kje bodo sli na soteskanje, ker mogoce ga bos itak prevzela pol blizje Kobaridu, ne vem kje oni soteskajo.
Vidve s hcerko se lahko tudi v zgornji dolini Soce kje ob reki ustavita in bosta noge namakali, uzivali v Soci, gledali kajakase, ..

Mi se kopamo na Nadiži v kampu Robič pri Kobaridu. Ni globoka, je pa lepo. Ampak ti si res predaleč. Na tistem koncu je tako mrzlo (pri Koritih), da dvomim, da se kdo tam kopa.

Od Eko kampa Korita do Nadiže je cca 1 ura vožnje, ne več. Je pa Nadiža trenutno še premrzla za kopanje. Sicer pa imaš najbližje in najlažje dostopno kopališče v naselju Robič. Parkirišče je dobro označeno in je tik ob cesti.

Lahko pa greste v Čedad …tam blizu se da fajn plavat.

New Report

Close